Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 февраля 2022 PRO

Марія

Менеджер, керівник, начальник, бухгалтер, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Звягель

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 08.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
ТОВ «Стиль Д» ,магазин «Простор», Новоград-Волынский (Торгівля)

Оперативне керівництво діяльністю магазину , забезпечення досягнення планових фінансово- економічних показників , забезпечення дотримання корпоративних стандартів обслуговування та мерчандайзингу , аналіз продаж , інвентаризація , організація та контроль технологічного процесу роботи магазину , організація роботи , управління , підбір та навчання персоналу , контроль за виконанням посадових обов’язків та показників , взаємодія з представниками інших структурних підрозділів , звітність перед керівництвом . Впевнений користувач ПК.

Товарознавець , продавець-консультант .

с 07.2015 по 04.2020 (4 года 9 месяцев)
ФОП Зозуля Н.С., магазин «Спортмікс»., Новоград-Волынский (Торгівля спортивними товарами)

Аналіз продаж , замовлення та реалізація товару, надання консультацій продавцям , передпродажна підготовка та викладка товарів , контроль за наявністю цінників , проведення обліку та переоцінки товару , відслідковування змін ринку та роботи конкурентів , вирішення конфліктних ситуацій з покупцями , забезпечення максимальної привабливості магазину для покупців .

Образование

Житомирський державний технологічний університет

Облік і аудит., Житомир
Высшее, с 1999 по 2005 (5 лет 7 месяцев)

Бакалавр -економіст , спеціаліст - облік і аудит .

Дополнительная информация

Вересень 2005 - серпень 2006 .

Категорійний менеджер (товарознавець), ТОВ”Верес ” супермаркет «Наш край », м. Новоград-Волинський.

Замовлення товару , контроль товарних залишків , робота з від’ємними залишками , переміщення товарів через ТТ , повернення браків , уцінка та списання браків , проведення інвентаризації, організація та проведення переоцінки товару , організація прийому товару та проведення накладних в програмі Склад / Капітал , відбір товарів для участі в акціях та розпродажу , управління персоналом, співпраця з усіма підрозділами в цілому .

Травень 2007- червень 2009.

Завідуюча магазину , ТОВ”Верес ” супермаркет «Наш край », м. Новоград-Волинський.

Оперативне керівництво діяльністю магазину (штат 50 чол.), забезпечення досягнення планових фінансово- економічних показників , забезпечення дотримання корпоративних стандартів обслуговування та мерчандайзингу , аналіз продаж , інвентаризація , організація та контроль технологічного процесу роботи магазину , організація роботи , управління , підбір та навчання персоналу , контроль за виконанням посадових обов’язків та показників , взаємодія з представниками інших структурних підрозділів , звітність перед керівництвом . Впевнений користувач ПК.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: