Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Святослав

Начальник юр. отдела, старший юрист, юрисконсульт, 80 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Консультант

с 11.2014 по наст. время (9 лет 5 месяцев)
Приватна практика, Київ (Юриспруденція)

Реєстрація та комплексне юридичне обслуговування господарської діяльності українських компаній та компаній-нерезидентів (Кіпр, Беліз, БВО, Словаччина, Голландія). Розробка та втілення фінансових схем співпраці компаній-резидентів та нерезидентів. Розробка та реєстрація змін у структурі власників іноземних і українських компаній, купівля-продаж корпоративних прав, підготовка до продажу та “due diligence” компаній, представництво інтересів фізичних та юридичних осіб у судах загальної, адміністративної й господарської юрисдикції, підготовка документації для відповідності компаній ліцензійним вимогам, складання, експертиза та узгодження умов господарських договорів. Отримання дозволів на працевлаштування та тимчасове проживання на території України. Реєстрація торгових марок, консультування та складання ліцензійних угод щодо розробки програмного забезпечення та послуг. Судова практика з широкого кола питань у т.ч. стягнення заборгованості, спори з питань податків, дозволів (на будівництво), корпоративних прав.

Начальник юридичного відділу

с 01.2014 по 11.2014 (10 месяцев)
ТОВ «Алакор сіті». (ТРЦ Арт молл), Київ (Рітейл, оренда)

Начальник юридичного відділу. Керівництво юридичним відділом з 3-х співробітників. До обов’язків окрім іншого входить корпоративні стосунки між українськими та іноземними компаніями (купівля-продаж корпоративних прав, кредитування українських компаній, реєстрація та відповідний супровід українських та іноземних компаній, судові справи з податкових питань, з питань, що виникають у ході містобудівної діяльності, судові справи з фізичними особами (трудові відносини) та юридичними особами (стягнення заборгованості). Реєстрація торгової марки та корисної моделі, а також судовий супровід їх захисту. Складання та зміна договорів оренди торговельних площ та складських приміщень ТРЦ і т.д. Нагляд та супровід більш ніж 20 українських та іноземних компаній.

Начальник юридичного відділу

с 03.2013 по 12.2013 (9 месяцев)
ТОВ «Хепі Фарм», Київ (Венчурне фінансування)

ТОВ «Хепі Фарм». Обслуговування господарської діяльності компанії. Розробка схеми та супровід реєстрації компаній у штаті Делавер, США, консультування з питань реєстрації, господарської діяльності, реєстрації авторських прав, умов співпраці між акціонерами у американських компаніях. Реєстрація торгових марок, консультування та складання ліцензійних угод щодо розробки програмного забезпечення . Розробка схем інвестування, складання та експертиза договорів співпраці та надання послуг IT-проектам, моніторинг виконання умов інвестиційних договорів.

Консультант

с 06.2009 по 03.2013 (3 года 9 месяцев)
Приватна практика, Київ (Юриспруденція)

Реєстрація та комплексне обслуговування господарської діяльності українських компаній та компаній-нерезидентів (Кіпр, Беліз, БВО, Словаччина, Голландія). Розробка та реєстрація змін у структурі власників іноземних і українських компаній, купівля-продаж корпоративних прав, підготовка до продажу та “due diligence” компаній, представництво інтересів фізичних та юридичних осіб у судах загальної, адміністративної й господарської юрисдикції, підготовка документації для відповідності компаній ліцензійним вимогам, складання та узгодження умов господарських договорів. Кількість підлеглих осіб – 1.

Юрист

с 12.2008 по 06.2009 (6 месяцев)
“Clever Asset Management” Ltd. Керуюча компанія М. Лагуна, Київ (Керуюча компанія)

Due diligence компаній, у т.ч. що володіють об'єктами нерухомості, страхових компаній, банків, мереж супермаркетів і т.д., супровід операцій по купівлі-продажу таких компаній, реструктуризація українських і закордонних корпоративних прав, питання АМК України, ведення переговорів та узгодження умов договорів, угод, договорів купівлі-продажу, договорів Акціонерів, меморандумів).

Старший юрист

с 03.2008 по 12.2008 (9 месяцев)
Юридична й патентна фірма “Грищенко й партнери”, Київ (Юриспруденція)

Due diligence компаній-власників об'єктів нерухомості, проектів, земельних ділянок, розробка договорів на проектні роботи, консультування з питань корпоративного права, складання договорів, угод, меморандумів, складання договорів, пов'язаних з девелоперською діяльністю (проектних, будівельних, орендних, тендерних і т.д.).

Старший юрисконсульт (єдиний у штаті холдингу)

с 05.2007 по 03.2008 (10 месяцев)
Група компаній «Укрсиббанк» “Development Construction Holding” Ltd. Торговельна марка “DCH”, Київ (Будівництво, інвестиції)

Due diligence компаній чиї акції/частки будуть предметом купівлі-продажу, купівля-продаж часток/акцій українських і закордонних компаній, M&A українських і закордонних компаній, консультування з питань корпоративного права, реєстрація українських і закордонних компаній, а також повний супровід з питань реєстрації, відкриття рахунків, перереєстрації, внесення змін в установчі док-ти, збори учасників і акціонерів, складання договорів купівлі-продажу, угод, меморандумів, робота з офшорними компаніями, участь у переговорах. Юридичний супровід будівництва БЦ «Ластівка», житлового комплексу «Воздвиженка». Розробка договорів оренди офісних приміщень для офісного центру.

Старший юристконсульт, керівник юридичної групи

с 03.2002 по 05.2007 (5 лет 2 месяца)
Група компаній «Укрсиббанк»., Київ, Черкаси, Біла Церква (Юриспруденція)

Повне забезпечення господарської діяльності підприємства. Представлення та захист інтересів підприємства в судах, у т.ч. по позовах ДПІ й ФДМУ. Підготовка й забезпечення проведення зборів акціонерів, переговори із кредиторами/дебіторами й представлення інтересів підприємства в державних органах (податкова інспекція, податкова міліція, КРУ, державна виконавча служба). Експертиза, візування й приведення у відповідність із законодавством господарських договорів як з іноземними контрагентами, так і з вітчизняними. Участь у банкрутстві великого державного підприємства, реалізація рухомого й нерухомого майна, цілісного майнового комплексу. У підпорядкуванні 2 працівники групи + юр. відділ підприємства (10 робітників).

Юрист

с 09.2001 по 02.2002 (5 месяцев)
ТОВ «Дилайт», Київ (Будівництво ТРК «Глобус»)

Розробка та експертиза господарських договорів поставки, купівлі-продажу, підряду і т.д. Повний юридичний супровід будівництва ТРК. Розробка договору оренди торговельних площ ТРК.

Юрист

с 12.2000 по 05.2001 (5 месяцев)
Юридична компанія “Law Net”, Київ (Юриспруденція)

Представлення інтересів клієнтів (юридичних і фізичних осіб) у судах загальної юрисдикції й арбітражних (господарських) судах, реструктуризація великих підприємств (хлебзавод), відшкодування матеріальної й моральної шкоди нанесеного внаслідок ДТП, реєстрація, перереєстрація, внесення змін у статутні документи, виставу інтересів у МКАС при ТПП України по позовах про стягнення заборгованості нерезидентами.

Державний податковий інспектор відділу правового забезпечення

с 06.2000 по 12.2000 (6 месяцев)
Державна податкова інспекція в Старокиївському р-ну м. Києва, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Представлення інтересів ДПІ в арбітражних судах по позовах до ДПІ про визнання недійсними актів перевірок, судах загальної юрисдикції по позовах про оподатковування доходів приватних осіб. Консультації працівників ДПІ з питань трудового права.

Образование

Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка, Інститут міжнародних відносин при КДУ ім. Т. Г. Шевченка

Факультет «Міжнародне право» (Спеціалізація – Міжнародне приватне право), Київ
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 9 месяцев)

Факультет «Міжнародне право» (Спеціалізація – Міжнародне приватне право), Фахівець – міжнародне право, референт перекладач із англійської мови.

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України

Знание языков

Английский — продвинутый

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: