Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 марта 2024

Наталія

Професор, доцент кафедри університету

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

БУНТОВА НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА
1975 року народження

Кандидат економічних наук, доцент
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Контактна інформація: м. Київ, Україна. Телефон моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: 1998 р. - Київський державний торговельно-економічний університет, спеціальність «Менеджмент у невиробничій сфері», кваліфікація: економіст з менеджменту

2009 р. – диплом кандидата економічних наук зі спеціальності «Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика». Тема дисертації «Кадрове забезпечення готельного господарства України: проблеми та шляхи їх вирішення».
2014 р. - отримала вчене звання доцента кафедри готельної та ресторанної справи.
2018 р. - пройшла міжнародне наукове стажування за програмою «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та провідні тенденції» у європейських вищих навчальних закладах (сертифікат №048/2-2018): Віденський університет (Австрія), Пан’європейский університет (Словаччина), Обудський університет (Угорщина), Кошицький технічний університет (Словаччина).
2018 р. - успішно склала іспит та отримала міжнародний сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти на рівні В2 з мов країн Європейського Союзу (англійської).
У 2022 році отримала сертифікат про проходження міжнародного стажування за програмою «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід» (сертифікат №383/05.03.2022).
У 2022 році взяла участь у міжнародному освітньо-науковому проекті «Зимова школа» в рамках імплементації грантового проекту Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) - 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR (сертифікат WS2022-000368).
Досвід науково-педагогічної діяльності: 22 роки
Професійний досвід: З 1998 до 2018 року працювала в Київському університеті туризму, економіки і права на посадах асистента кафедри, викладача, доцента, професора, заступника завідувача кафедрою.
2005-2007 роки - завідувач сектору Наукового центру розвитку туризму Державної туристичної адміністрації України (за сумісництвом).
З 2007-2009 роки працювала науковим співробітником відділу регіональної політики та розвитку територій в Раді по вивченню продуктивних сил України НАН України.
2018 - 2022 роки - професор кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.
2022-2023 роки - завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну.
Навчальні курси: «Основи економіки», «Економіка підприємств туризму, готельного та ресторанного господарств», «Менеджмент підприємства», «Бізнес-планування у туризмі та готельно-ресторанному господарстві», «Маркетинг готельного і ресторанного господарства», «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві».
Наукові публікації: автор понад 100 наукових та навчально-методичних розробок, в тому числі 2-х навчальних посібників («Дипломне проектування готельно-ресторанних підприємств» (2012 р.) та «Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства» (2013 р)), 30 статей у фахових виданнях, 8 колективних монографій (з них 3 міжнародні). Співавтор Програми розвитку туризму в м. Києві до 2010 року та Програми створення мережі малих готелів Києва в рамках співпраці з Науковим центром розвитку туризму Міністерства культури і туризму України.
Працюю над завершенням дисертаційного дослідження «Стратегічні орієнтири просування національного готельного продукту на світовий ринок послуг».
Коло наукових інтересів: теоретико-методологічні та прикладні проблеми управління розвитком підприємствами туризму та індустрії гостинності.
Додаткова інформація: Ввічливість, стресостійкість та аналітичний склад розуму дозволяють мені у будь-якій ситуації дотримуватися ділового стилю спілкування, ефективно вирішувати конфліктні ситуації, швидко оцінювати суть проблеми та пропонувати оптимальний варіант її вирішення. Комунікабельність та відмінне почуття гумору допомагають мені ефективно взаємодіяти з будь-якою аудиторією.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: