Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Юлія

Німецька мова

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Петришин Юлія Євгенівна

Адреса: вул. Шота Руставелі 6/6; тел. 276-20-34;
моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета пошуку роботи: підвищення кваліфікації, перспективи росту, гарантії соціальної захищенності.
Освіта: Львівський національний університет ім. Івана Франка, факультет ”Германістика”. Спеціальність – філолог, викладач німецької і англійської мови та літератури.
Досвід роботи: 2004 – по даний час вчитель німецької мови у СШ№70.
Основні обов’язки: Класний керівник. Організатор урочистих подій і свят для дітей. Проведення факультативних зайнять.
2007.06 - 2007.08 – офіс-менеджер у спільному австрійсько-українському підприємстві “Тамаг”. Основні обов’язки: участь у проектах по розробці інтернет сайтів німецькою мовою для іноземних замовників. Офісна робота за комп’ютером. Спілкування з іноземними замовниками.
Додаткові навики: володіння комп’ютером на рівні користувача, робота з Windows XP, пакетом офісних програм, архіваторами, володіння сліпим десятипальцевим методом набору латинкою та кирилицею, робота з інтернетом.
Особисті якості: відповідальна, працьовита, сумлінна, цілеспрямована, пунктуальна, комунікабельна, здібна до навчання, орієнтована на досягнення результату.
Володіння мовами: українська, російська, німецька – вільна; англійська – середній рівень (достатній для читання, спілкування і перекладу).
Особисті данні: вік – 24 роки; громадянка України; сімейний стан - неодружена.
Захоплення: музика, книги.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты