Марія
Керуючий рестораном, адміністратор
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город:
- Ивано-Франковск
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6326091
Опыт работы
Адміністратор
с 02.2020 по наст. время
(4 года 4 месяца)
Мережа магазинів одягу «Papaya», Івано-Франківськ (Одяг)
Керуючий
с 07.2019 по 10.2019
(3 месяца)
Чарочна «Артур Бернс», Івано-Франківськ (Чарочна)
відкриття закладу;
розробка меню;
розробка форми для персоналу;
підбір і навчання персоналу, мотиваційна програма;
планування бюджету;
розробка посадових інструкцій та функціональних обов’язків;
контроль закупівельних цін, організація і проведення закупівлі;
складання графіків роботи, контроль дисциплінарної політики;
контроль товарних залишків, та замовлення товару;
контроль та організація заходів, спрямованих на збільшення лояльності та формування культури закладу;
вирішення конфліктних ситуацій;
робота з касовим апаратом, дотримання касової дисципліни;
контроль рівня обслуговування;
пошук постачальників;
контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень і залу, відповідно до вимог санітарних норм і правил;
контроль норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
контроль проходження працівниками підприємства медичного огляду.
Відповідальна особа групи НАССР
с 07.2019 по 09.2019
(2 месяца)
Сім‘я ресторанів «Лейбова гора», Івано-Франківськ (Сфера обслуговування)
Система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. В міжнародному Кодексі загальних принципів гігієни харчових продуктів. Проведення аналізу небезпечних факторів;
Визначення критичних контрольних точок;
Встановлення граничних значень;
Введення системи контролю;
Встановлення коригувальних дій, які необхідно вжити;
Встановлення процедури перевірки;
Розроблення методів документування всіх процедур і ведення записів.
Керуючий
с 09.2014 по 07.2019
(4 года 10 месяцев)
Мережа ресторані «Япона Хата», Івано-Франківськ (Суші)
підбір і навчання персоналу, мотиваційна програма;
контроль роботи персоналу;
контроль якості роботи на підприємстві;
розробка меню, технологічних карт;
проведення інвентаризації;
планування бюджету;
розробка посадових інструкцій, функціональних обов’язків;
контроль закупівельних цін, організація і проведення закупівлі;
складання графіків роботи, контроль дисциплінарної політики;
видача зарплати;
планування та аналіз продажів, забезпечення збільшення продажів;
контроль платежів за договорами оренди, комунальні послуги;
проведення рекламних акцій і робота з рекламними агентствами;
контроль рівня обслуговування;
пошук постачальників;
вирішення конфліктних ситуацій;
робота з касовим апаратом, дотримання касової дисципліни;
проведення переговорів, підписання договорів з партнерами – постачальниками , спілкування з контролюючими органами;
управлінський облік;
готівковий та безготівковий розрахунок;
контроль роботи бухгалтера;
впровадження нових страв і напоїв;
впровадження акцій для потенційних гостей;
впровадження та контроль системи лояльності для потенційних гостей;
контроль та координування відділу маркетингу;
контроль товарних залишків, та замовлення товару;
контроль та організація заходів, спрямованих на збільшення лояльності та формування культури закладу;
вирішення конфліктних ситуацій;
розробка меню та технологічних карт;
контроль та забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень і залу, відповідно до вимог санітарних норм і правил;
контроль норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
Образование
Прикарпатський Національний Університет ім. В. Стефаника, Інститут Мистецтв. Дизайнер – художник, спеціальність – моделювання одягу.
Дизайн, моделювання одягу, Івано-Франківськ
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 8 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — выше среднего
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
Комунікабельність, організаторські здібності, відповідальність, наполегливість, цілеспрямованість, здатність мислити логічно, об’єктивність, дисциплінованість, доброзичливість, стресостійкість, здатність працювати в команді, відсутність шкідливих звичок, вміння приймати рішення.
Похожие кандидаты
Керуючий рестораном, адміністратор ресторана
Ивано-Франковск
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Ивано-Франковск, Винница
,
еще 8 городов
Директор, заступник керівника, керівник напрямку надрокористування
Ивано-Франковск, Львов
,
еще 3 города
Керівник, начальник виробництва, технічний директор
Ивано-Франковск
Заступник директора, директор, адміністратор закладу дошкільної освіти
Ивано-Франковск
Керівник філії, комерційний директор, керуючий магазинами
40000 грн, Ивано-Франковск, Киев
,
еще 6 городов