Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2023 PRO

Оксана

Керівник відділу, заступник керівника, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Желтые Воды

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу (державна служба,категорія "Б")

с 05.2008 по 12.2019 (11 лет 7 месяцев)
Головне управління статистики в Дніпропетровській області в м. Дніпро, Дніпро (Державні організації)

Досвід роботи керівником відділу (7 років) із 6 осіб. Керівництво та організація роботи відділу у складі головного управління: організація планування роботи відділу, координація та контроль виконання завдань покладених на відділ; контроль виконання завдань працівниками відділу, їх навчання та мотивація; забезпечення дотримання працівниками відділу правил внутрішнього розпорядку та виконавчої дисципліни; ведення обліку робочого часу, планування фонду заробітної плати, розрахунок заробітної плати відповідно відпрацьованих годин, подготовка зведеної звітності роботи відділу. Організація ведення діловодства та зберігання архівних документів у відділі, передача документації до архіву на постійне зберігання; контроль виконання термінової документації, повернення виконавцям документів на доопрацювання (в разі необхідності ). Забезпечення конфіденційності інформації. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів. Підготовка керівництву пропозицій з покращення якості праці та пошуку рішень щодо усунення не ефективних методів роботи. Оцінювання результатів службової діяльності працівнкиів відділу.
організація роботи з масивами отриманих даних для аналітики та аналізу, дослідження економічних показників у динаміці. Підготовка аналітичних матеріалів.

Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та контролю виконання коштів

с 10.2005 по 02.2007 (1 год 4 месяца)
Управління Пенсійного фонду України, Жовті Води (соціальна система загальнодержавного пенсійного страхування)

Розрахунок та нарахування заробітної плати аппарата УПФУ, оплата налогів та сборів, складання звітності, ведення обліку основних фондів та ТМЦ, інвентаризація матеріальних цінностей, планування та контроль використання бюджетних коштів , планування та контроль видатків на обслуговування аппарату УПФУ

Экономіст з планування

с 07.2000 по 08.2004 (4 года 1 месяц)
ВАТ "Електрон-Газ", Жовті Води (Виробництво електро-газової апаратури)

Розрахунок собівартості робіт, послуг , контроль ТМЦ на складі, контроль та облік використання матеріально-технічних ресурсів; складання довгострокових планів роботи; складання звітності (внутрішньоцехової, внутрішньозаводської, статистичної), контроль виробничих процесів.

Образование

Інститут підприємництва "Стратегия"

Менеджмент, менеджер-економіст, Жовті Води
Высшее, с 2001 по 2007 (5 лет 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Особисті якості : чесність, відповідальність, пунктуальність, уважність до деталей, маю аналітичні якості, дисциплінованість, комунікабельність.
Готовність до відряджень.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: