Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олег

Директор, керуючий, керівник структурного підрозділу, супервайзер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Приватний Підприємець

с 12.2018 по наст. время (5 лет 9 месяцев)
Приватний Підприємець, Львов (Оренда, Шоубізнес)

Здача торгових площ в оренду, павільйони на ринку Привокзальний”.
Організація концертів – звук, світло, організація роботи кас, сканування, співпраця з букерами, артистами, концертними площадками, операторами, охороною, кейтерінгом.

Директор

с 03.2010 по 12.2018 (8 лет 9 месяцев)
ТзОВ “Галицька Торгова Компанія”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ "Галицька Торгова Компанія" яка займається оптовою та роздрібною торгівлею: канцтоварів, ділова продукція, сувенірна, шкільна група товарів. В мої обов'язки входило: формування бюджету, пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, аналіз звітів поданих супервайзерами, коригування складених маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, нарахування заробітної плати працівникам, розрахунок з постачальниками (робота з клієнт банком), пошук приміщень під склад та офіс, контроль та організація роботи складського и офісного персоналу.

Керівник відділу продажів

с 05.2008 по 03.2010 (1 год 10 месяцев)
ТзОВ “Писар”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ "Писар" від ВАТ "Бібльос" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: канцтоварів, ділова продукція, сувенірна, тароупаковка, шкільна група товарів. Перебував на посаді Керівника відділу продаж по Львову та області. В мої обов'язки входило: пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, звіти по продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, аналіз ринку та формування замовлень на виробництво, розрахунок заробітної плати працівникам та подання фінансових звітів.

Супервайзер

с 12.2007 по 05.2008 (5 месяцев)
ТзОВ „Оріон”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ „Оріон" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: кондитерські вироби, шнекова група товарів, води, бакалія, сипучка. Перебуваю на посаді Супервайзера. В мої обов'язки входило: пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, звітипо продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, пошук приміщень під склад та офіс.

Супервайзер

с 01.2007 по 12.2007 (11 месяцев)
ТзОВ „Вітмарк”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ „Вітмарк" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею, соковою групою товарів: Джафа, ОЗДХ, Соковита. Перебував на посаді Супервайзера. В мої обов'язки входило: підбір, контроль та навчання кадрів, звітипо продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними.

Комерційний директор

с 02.2004 по 01.2007 (2 года 11 месяцев)
ТзОВ“ЮНІК”, Львів (Роздрібна торгівля)

Працював у ТзОВ"ЮНІК", яке займається роздрібною торгівлею харчовими продуктами, перебував на посаді Комерційного директора. В мої обов'язки входило: контроль за роботою восьми магазинів та Баром «На ринку», пошук приміщень під склад та офіс, контроль ведення складу та обліку, підбр та навчання працівників, пошук нових постачальників та укладення угод з ними, логістика.

Супервайзер

с 01.2002 по 02.2004 (2 года 1 месяц)
ТзОВ „Торгівельний дім” Ласуня ”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ „Торгівельний дім" Ласуня " яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: кисломолочної продукції, соковою групою товарів, морозива Nestlle, дитячого харчування. Перебував на посаді Супервайзера, виконував обов'язки регіонального представника. Набув навиків які потрібні для управління великою фірмою та персоналом. В мої обов'язки входило: логістика, ведення складу, підбір, контроль та навчання кадрів, звіти по продажам торгових представників в західному регіоні, складання маршрутних листів для них та звіти по витратам пального, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними.

Комерційний директор

с 03.1999 по 01.2002 (2 года 10 месяцев)
ТзОВ“ЮНІК”, Львів (Роздрібна торгівля)

Працював у ТзОВ"ЮНІК", яке займається роздрібною торгівлею харчовими продуктами, перебував на посаді Комерційного директора, також виконував обов'язки: завідувача складом, експедитора, помічника бухгалтера, менеджера з логістики. Завдяки цій роботі я здобув навики і знання потрібні для управління невеликою фірмою, а також знання потрібні для роздрібних та гуртових продаж продуктів харчування. Вивчив умови ринку продовольчих товарів міста Львова, особливо бакалійної групи. Мав змогу познайомитись з великою групою підприємців, які працюють у цій сфері. Є досвід спілкування з органами влади. Мав в підпорядковані шістнадцять чоловік.

Супервайзер

с 01.1998 по 03.1999 (1 год 2 месяца)
Рекламно-інформаційна агенція “ Етра ”, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював у Рекламно-інформаційній агенції " Етра ", перебував на посаді Супервайзера. Мав в підпорядковані вісім чоловік. Набув комунікативних навиків, навиків спілкування з людьми та управління персоналом.

Образование

Національний Університет “Львівська політехніка ”

Облік та аудит, Львов
Высшее, с 2001 по 2002 (8 месяцев)

Диплом

Національний університет “Львівська політехніка ”

Економіка і підприємництво, Львів
Высшее, с 1997 по 2001 (3 года 8 месяцев)

Диплом

Знания и навыки

  • MS Office
  • Windows
  • DOS

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — выше среднего
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Я є хорошим спеціалістом, який потрібен кожній компанії. Якщо я чогось не знаю, я швидко вчуся.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: