Роксолана
Директор, 35 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 22 года
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Ивано-Франковск, Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6375861
Опыт работы
Директор ресторану
с 01.2024 по наст. время
(5 месяцев)
ЕМІ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття і запуск закладу з «нуля»:
Пошук локації
Ремонт
Контроль маркетингових планів та стратегій
Налагодження роботи з постачальниками
Розробка меню
Формування команди
Директор
с 02.2022 по 01.2024
(1 год 11 месяцев)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-розробка меню;запровадження новинок, акцій;
-Аналіз роботи персоналу та ресторану в цілому
-Створення плану продаж та бюджету на місяць
-ведення переговорів та налагодження співпраці з контр-агентами (банками, рекламними агентами, торговими агентами;
-підбір персоналу, навчання персоналу і координація його роботи, формулювання завдань для співробітників;
-Фінансове планування , оптимізація витрат , формуванння ціноутворення .
Менеджер
с 10.2020 по 02.2022
(1 год 4 месяца)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення безперебійної роботи усіх підрозділів
-Підбір, навчання та адаптація персоналу
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та якості страв
-Вирішення конфліктних ситуацій пов'язаних з гостями закладу
-Контроль касової дисципліни працівників
-Розподіл робочих обовязків між персоналом, формування графіків
-Звітність перед керівництвом.
-Виконання інших завдань, пов'язаних з безпосередньою діяльністю ресторану
-Оформлення замовлень для постачальників ( контроль фактичних залишків, формування замовлення)
-Ведення інвентаризацій їх аналіз
-Створення відомості заробітної плати
-Робота з iiko office
Менеджер ресторану
с 09.2019 по 08.2020
(11 месяцев)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов’язки: відкриття/закриття ресторану, створення особливої атмосфери для персоналу і гостей, організація роботи персоналу, коригування при необхідності, контроль раціонального використання засобів, замовлення ТМЦ непродуктової групи, запобігання і ліквідація конфліктів, консультація відвідувачів, забезпечення ефективної роботи, ведення касової зміни.
Досягнення: покращення рівня сервісу, збільшення АТС, зменшення кількості відмін, формування колективу.
Образование
Львівський інститут менеджменту
Менеджмент та міжнародний бізнес, менеджмент, Львів
Неоконченное высшее, с 2018 по 2022 (3 года 9 месяцев)
Похожие кандидаты
Керівник IT-підрозділу, IT-спеціаліст
Киев, Львов
,
еще 2 города
Спеціаліст, координатор, керівник
Львов
Керівник виробництва
Львов
Керівник
Львов
Начальник зміни, цеху, зав. виробництвом, заступник директора
Днепр, Киев
,
еще 8 городов