Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 мая 2024 PRO

Роксолана

Директор, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
22 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор ресторану

с 01.2024 по наст. время (5 месяцев)
ЕМІ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття і запуск закладу з «нуля»:
Пошук локації
Ремонт
Контроль маркетингових планів та стратегій
Налагодження роботи з постачальниками
Розробка меню
Формування команди

Директор

с 02.2022 по 01.2024 (1 год 11 месяцев)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка меню;запровадження новинок, акцій;
-Аналіз роботи персоналу та ресторану в цілому
-Створення плану продаж та бюджету на місяць
-ведення переговорів та налагодження співпраці з контр-агентами (банками, рекламними агентами, торговими агентами;
-підбір персоналу, навчання персоналу і координація його роботи, формулювання завдань для співробітників;
-Фінансове планування , оптимізація витрат , формуванння ціноутворення .

Менеджер

с 10.2020 по 02.2022 (1 год 4 месяца)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення безперебійної роботи усіх підрозділів
-Підбір, навчання та адаптація персоналу
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та якості страв
-Вирішення конфліктних ситуацій пов'язаних з гостями закладу
-Контроль касової дисципліни працівників
-Розподіл робочих обовязків між персоналом, формування графіків
-Звітність перед керівництвом.
-Виконання інших завдань, пов'язаних з безпосередньою діяльністю ресторану
-Оформлення замовлень для постачальників ( контроль фактичних залишків, формування замовлення)
-Ведення інвентаризацій їх аналіз
-Створення відомості заробітної плати
-Робота з iiko office

Менеджер ресторану

с 09.2019 по 08.2020 (11 месяцев)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: відкриття/закриття ресторану, створення особливої атмосфери для персоналу і гостей, організація роботи персоналу, коригування при необхідності, контроль раціонального використання засобів, замовлення ТМЦ непродуктової групи, запобігання і ліквідація конфліктів, консультація відвідувачів, забезпечення ефективної роботи, ведення касової зміни.
Досягнення: покращення рівня сервісу, збільшення АТС, зменшення кількості відмін, формування колективу.

Образование

Львівський інститут менеджменту

Менеджмент та міжнародний бізнес, менеджмент, Львів
Неоконченное высшее, с 2018 по 2022 (3 года 9 месяцев)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты