Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Артем

Керуючий рестораном, 55 000 грн

Рассматривает должности:
Керуючий рестораном, Бізнес-асистент
Вид занятости:
полная
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер бару

с 05.2021 по 08.2021 (3 месяца)
Ресторан Рівер Брідж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи бара
Набір та навчання персоналу, тренінги
Карта бару
Карта вин
Коктейлі
Банкети, корпоративи.

Керуючий ресторану при готелі

с 04.2019 по 08.2019 (4 месяца)
Мрія, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану с нуля
Набір та навчання персоналу
Бар, вина, коктейлі
Кухня(шведська лінія, завтрак и обід, меню ресторана)

Менеджер бару

с 04.2016 по 04.2018 (2 года)
Ресторан Ibsen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набір та навчання персоналу
Карта вин.
Карта бара.
Коктейлі.
Обслуговування банкетів та корпоративів

Керуючий ресторану при готелі

с 04.2014 по 06.2014 (2 месяца)
Лисова Мрия, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля. Повний проект, від фундаменту до відкриття
Шведська лінія (завтрак, обід) в середньому 100 гостей за день
Меню кухні та бара. (вечеря à la carte )
Закупки. Робота з постачальниками
Набір. Навчання. Робота з персоналом.

Керуючий рестораном

с 10.2013 по 03.2014 (5 месяцев)
Best Western Sevastopol Hotel, Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування рестораном у цілому. (Шев-кухарі, су-шефи, метрдотелі, офіціанти, бармени)
Складання чек-листів, стандартів сервісу
Робота з контролюючими держорганами.
Робота із постачальниками.
Меню бару та кухні. Техніко-технологічні карти, калькуляції.
Складання бюджету та графіка платежів.
Організація роботи шведської лінії (сніданок, обід)
Організація роботи ресторану A la Carte вечеря.
Робота з міні-барами номерів
Організація банкетів, кава-пауз, корпоративів.
Їжа на виніс (екскурсії від готелю)

Адміністратор ресторану

с 04.2012 по 10.2012 (6 месяцев)
Готель Вікторія 5*, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи від підготовки ресторану до початку роботи та до закриття.
Відкриття та закриття зміни у програмі обліку.
Касова дисципліна.
Проведення сніданків та обідів за системою Шведський стіл.
Обслуговування збірної Англії з футболу на Євро-2012.

Менеджер бару

с 01.2009 по 05.2011 (2 года 4 месяца)
Ресторан "Маринад", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 05.2007 по 05.2008 (1 год)
Ресторан Pasta Project, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ДонУЭП

Обліково-фінансовий, фінанси, Донецьк
Высшее, с 2004 по 2009 (5 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: