- PRO
Артем
Керуючий рестораном, 55 000 грн
- Рассматривает должности:
- Керуючий рестораном, Бізнес-асистент
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6387444/
Опыт работы
Менеджер бару
с 05.2021 по 08.2021
(3 месяца)
Ресторан Рівер Брідж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи бара
Набір та навчання персоналу, тренінги
Карта бару
Карта вин
Коктейлі
Банкети, корпоративи.
Керуючий ресторану при готелі
с 04.2019 по 08.2019
(4 месяца)
Мрія, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану с нуля
Набір та навчання персоналу
Бар, вина, коктейлі
Кухня(шведська лінія, завтрак и обід, меню ресторана)
Менеджер бару
с 04.2016 по 04.2018
(2 года)
Ресторан Ibsen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Набір та навчання персоналу
Карта вин.
Карта бара.
Коктейлі.
Обслуговування банкетів та корпоративів
Керуючий ресторану при готелі
с 04.2014 по 06.2014
(2 месяца)
Лисова Мрия, Святогірськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля. Повний проект, від фундаменту до відкриття
Шведська лінія (завтрак, обід) в середньому 100 гостей за день
Меню кухні та бара. (вечеря à la carte )
Закупки. Робота з постачальниками
Набір. Навчання. Робота з персоналом.
Керуючий рестораном
с 10.2013 по 03.2014
(5 месяцев)
Best Western Sevastopol Hotel, Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування рестораном у цілому. (Шев-кухарі, су-шефи, метрдотелі, офіціанти, бармени)
Складання чек-листів, стандартів сервісу
Робота з контролюючими держорганами.
Робота із постачальниками.
Меню бару та кухні. Техніко-технологічні карти, калькуляції.
Складання бюджету та графіка платежів.
Організація роботи шведської лінії (сніданок, обід)
Організація роботи ресторану A la Carte вечеря.
Робота з міні-барами номерів
Організація банкетів, кава-пауз, корпоративів.
Їжа на виніс (екскурсії від готелю)
Адміністратор ресторану
с 04.2012 по 10.2012
(6 месяцев)
Готель Вікторія 5*, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи від підготовки ресторану до початку роботи та до закриття.
Відкриття та закриття зміни у програмі обліку.
Касова дисципліна.
Проведення сніданків та обідів за системою Шведський стіл.
Обслуговування збірної Англії з футболу на Євро-2012.
Менеджер бару
с 01.2009 по 05.2011
(2 года 4 месяца)
Ресторан "Маринад", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
с 05.2007 по 05.2008
(1 год)
Ресторан Pasta Project, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ДонУЭП
Обліково-фінансовий, фінанси, Донецьк
Высшее, с 2004 по 2009 (5 лет)
Похожие кандидаты
-
Керівник ресторану
Киев, Ивано-Франковск , еще 2 города -
Керівник ресторану
Киев -
Керівник готельного комплексу
50000 грн, Киев, Винница , еще 8 городов -
Помічник керівника, адміністратор
Киев, Ирпень , еще 2 города -
Адміністратор
Киев -
Керуючий рестораном
28000 грн, Киев