Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 апреля 2024 Файл

Олексій

Керуючий рестораном

Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ОЛЕКСІЙ
БОНДАР
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ

Я активний і цілеспрямований керівник із пристрастю
до гостинності та прагненням до досконалості. З
упевненістю можу сказати, що мої навички та досвід
допоможуть значно поліпшити ваш ресторан і
задовольнити вимоги найвимогливіших клієнтів.

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ДОСВІД РОБОТИ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “НАСЛЕДНИКИ”

2022 - 2023
Управління всіма аспектами ресторану, включно з операціями,
персоналом, бюджетом і закупівлями.
НАВИЧКИ Розробка і впровадження стратегій щодо поліпшення обслуговування
клієнтів, підвищення якості страв і оптимізації витрат.
Відмінне розуміння індустрії Налаштування та навчання персоналу, щоб гарантувати високий
гостинності та вимог клієнтів. стандарт обслуговування та ефективність у роботі.
Ведення операційних звітів, відстеження фінансових показників і
Уміння ефективно управляти
розробка бюджетів.
персоналом і підтримувати Робота в тісній співпраці з приготуванням їжі та барною командою для
позитивну робочу атмосферу. забезпечення гармонійної роботи та взаємодії всіх відділів.

Сильні навички в плануванні,
організації та координації роботи
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “ROADHOUSE”
ресторану.
2019 - 2021
Досвід роботи з бюджетами,
маркетинговими стратегіями та Навчання нових співробітників і створення командного духу серед
закупівлями. персоналу. - Перевірка якості обслуговування та дотримання
Відмінні комунікативні навички стандартів безпеки їжі.
Робота в тісній взаємодії з клієнтами, вирішення їхніх проблем і
для роботи з персоналом і
забезпечення високого рівня задоволеності.
клієнтами.

КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “ТРИ НОГИ”
ПРОФЕСІЙНА МЕТА 2014-2016

прагну створити успішний проект, з більш ніж
20 років досвіду и індустрії гостинності, з
чудовим клієнтським обслуговуваннім та
ефективним управліннім.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: