Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6411846

Middle UX/UI-дизайнер, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

UX/UI

с 10.2020 по 10.2022 (2 года)
Sure Lock & Key, Львів (IT)

Досвід роботи:

З жовтня 2020 до жовтня 2022 року я працював дизайнером UX/UI та графічним дизайнером в компанії Sure Lock & Key. За цей час я активно вдосконалював свої навички роботи з Figma, зокрема, оптимізуючи робочий процес за допомогою плагінів та AI сервісів. Щодня я спілкувався з командою та власником компанії, плануючи та визначаючи пріоритетні завдання.

Мої проекти включали створення платіжних систем, корпоративних веб-сайтів, адміністративних панелей, дизайну мобільних додатків та корпоративних ERP-систем. Проте моя основна мета та напрямок, в якому я хочу розвиватися, - це розробка веб-сайтів у Webflow. Я вірю в потужні можливості цієї платформи для створення якісних, динамічних та адаптивних веб-сайтів.

Працюючи на фрілансі, я зосередився на розробці веб-сайтів у Webflow. Мої завдання включали створення інформаційної архітектури, розробку макетів веб-сайтів, адаптацію веб-сайтів для різних пристроїв та інтеграцію контактних форм.

Зараз я активно шукаю можливості для подальшого навчання та розвитку в Webflow. Моя мета - стати експертом у цій платформі, надаючи клієнтам високоякісні веб-сайти та дизайн.

Образование

Львівська політехніка

Право та психологія, правознавство, Львів
Неоконченное высшее, с 2016 по 2019 (2 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Web API Midjourney Написання промптів для ChatGPT Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma Adobe After Effects CSS HTML UI-дизайн Cinema 4D Principle Jira Trello Webflow UX UX-дизайн Створення прототипів Розробка лендингів Адаптивна верстка

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: