Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 марта 2021 PRO

Юлия

Начальник служби якості, завідуючий лабораторією, хімік-технолог, інженер з якості, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завідуюча лабораторією

с 06.2010 по 08.2020 (10 лет 2 месяца)
Рошен, Вінниця (Пищевая промышленность)

-Проходила навчання , з отриманням підтверджуючих сертифікатів, про вивчення стандартів якості ISO 9001, ISO 22000, IFS версії 6 , версії 6.1, впровадження системи НАССР на виробництві. На посаді завідуючої лабораторії виконувала наступні обов’язки:
-Забезпечення ефективного та кваліфікованого керівництва та управління команди СЯ
-Організація роботи працівників служби якості на підприємстві, впровадження валідації процесів вхідного контролю сировини, контролю напівфабрикатів, контролю готової продукції;
-Організація оперативного контролю на всіх стадіях виробничого процесу
-Підтримання раніше створеної системи впровадження та обліку SOP
- Впровадження кращих практик контролю якості виробництва
- Контроль тестування готової продукції та сертифікація якості продукції
-Тестування продукту та табличні дані щодо матеріалів, якості продукції та процесу та надійності для аналізу Парето.
-Рробота з рекламаціями від клієнтів, проведення аналізу виникнення невідповідності, розробка корегувальних планів та погодження їх з іншими учасниками процесу. Оформлення відповідей на рекламації.
-Моніторинг та аналіз невідповідностей по якості, які були виявлені під час виробничого процесу. Впровадження корекцій та корегувальних дій. Аналіз ефективності корегувальних дій (щомісячний, квартальний, річний, порівняння досягнень між роками) та розробка дій для зменшення кількості зовнішніх та внутрішніх скарг, а також розробити плани, які діють на попередження виникнення браку або зменшення його.
-Співпраця з Постачальниками матеріалів, реактивів, приладів, а також з організаціями, які надають послуги (проведення досліджень, аудити тощо).
-Співпраця з відділами логістики та забезпечення виробництва, вирішення питань щодо можливості превентивного проведення оцінки ризиків по сировинним матеріалам.
-Планування кошторису річного, місячного, звіт по витратам.
-Постійне підвищення рівня знань персоналу (як підлеглих так і виробничих цехів), шляхом проведення лекцій, навчань на РМ, перевірка знань.
-Співпраця з іншими відділами з питань якості та безпечності продукції.
-Участь у всіх програмах запуску нового продукту.
-Впровадження і підримка (аудити, перевірки тощо) системи менеджмента якості, санітарно-гігєнічних вимог на підприємстві.
-Входила до складу комісії по прийомці виробничих ліній після санітарних змін, ремонтів тощо.
- Впровадження кращих практик контролю якості виробництва – розробка чек-листів, інструкцій, програм-передумов, програм системи менеджмента.

Ассистент кафедры фармацевтической химии

с 09.2004 по 06.2010 (5 лет 9 месяцев)
ВГМУ им Н. И. Пирогова, Вінниця (Образование, наука)

підготовка дидактичного матеріалу для проведення лекцій та практичних/семінарських занять по аналітичній, органічній, фармацевтичній хімії. Викладання лекційного матеріалу проводила з використанням передових методик навчання для натхнення та мотивації студентів
Розробка бази тестових завдань та задач по профільним дисциплінам. Проведення перевірки знань студентів шляхом розробки контрольних робіт, практичних умінь та навиків шляхом виконання завдання безпосередньо з лікарським препаратом або їх сумішшю(розчином), а також приймала екзамени.
Розробляла методики виконання практичних робіт по фармацевтичній та медичній та органічній хімії. Займалась науковою діяльністю із студентськими гуртками, а також проводила дослідження сумісно з працівниками кафедри в Інституті хімії поверхні ім. О.О. Чуйка, а також фармацевтичного факультету інституту ім..О.О. Богомольця. Маю наукові видання та статті.

Образование

ВНПУ

Химия и биология, Вінниця
Высшее, с 1996 по 2001 (4 года 9 месяцев)

окончила университет с красным дипломом, имею отличные знания по профильным дисциплинам, принимала участие во всеукраинских олимпиадах по биологии и психологии. Дипломная работа по термодинамике.

Дополнительное образование и сертификаты

курсы английского языка

2004-2007

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Visio Менеджмент качества

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Немецкий — средний

Дополнительная информация

аналитическое мышление, ответсвенность, рунктуальность, целеустремленность, комуникабельность, умение работать в команде, креативность, желание профессионального роста

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: