Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 октября 2023 PRO

Валентина

Викладач педагогіки, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер виробничого навчання

с 02.2004 по наст. время (20 лет 3 месяца)
МВПУАТ та БМ, Київ (Освіта, наука)

Проведення практичного професійного навчання учнів. Планування і забезпечення виконання навчально-виробничих робіт. Складання програм проведення занять, підготовка практичних розробок навчальних тем, обновлювання курсів у відповідності новітніми досягненнями практики. Визначення шляхів ефективного формування професійних знань і вмінь. Обрання наочних методів навчання і прості форми подачі матеріалу, підбирання завдання і вправ для закріплення теоретичних знань, складання індивідуальних планів учнів. Ознайомлення з технікою і технологією, інструктування, навчання практичним прийомам і навичкам, здійснювання контролю за виконанням завдань, оцінювання успішності, стимулювання становлення майстерності і розвитку технічної творчості. Слідкування за дотриманням правил охорони праці і техніки безпеки. Забезпечування матеріально-технічним оснащенням - готування устаткування і матеріалів для занять.
Знаю вимоги до організації навчально-виробничої роботи з учнівськими колективами, технологію навчального виробництва, устаткування і правила його експлуатації, основи педагогіки і методики виробничого навчання, правила і норми по охороні праці і техніку безпеки.
Дбаю, щоб бути моральним взірцем і робити внески у розвиток як виробничих (дисциплінованість, уважність і т. ін.), так і загальнолюдських якостей в учнів.

Образование

Полтавський університет споживчої кооперації

Харчова промисловість, інженер-технолог, Полтава
Высшее, с 2007 по 2009 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

МЦПТОАТ та БМ

27.01.09-24.04.09

Київський університет імені Бориса Грінченка Інститут післядипломної педагогічної освіти

12.01.15-30.01.15

Національна Академія Педагогічних Наук України

29.02.16-21.03.16

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою MS Excel MS Word MS PowerPoint Internet Explorer Opera Email Mozilla Firefox MS Outlook Windows MS Access Outlook Express Google Chrome Графічні редактори CorelDRAW WordPad Веб-браузери Аміго Linux MS Office Picture Manager Express Педагогічна майстерність

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

Також закінчила Інститут Менеджменту та психології,
Педагогіка вищих навчальних закладів,
2015-2017р.р.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты