Резюме від 31 жовтня 2023 PRO

Валентина

Викладач педагогіки, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер виробничого навчання

з 02.2004 по нині (20 років 3 місяці)
МВПУАТ та БМ, Київ (Освіта, наука)

Проведення практичного професійного навчання учнів. Планування і забезпечення виконання навчально-виробничих робіт. Складання програм проведення занять, підготовка практичних розробок навчальних тем, обновлювання курсів у відповідності новітніми досягненнями практики. Визначення шляхів ефективного формування професійних знань і вмінь. Обрання наочних методів навчання і прості форми подачі матеріалу, підбирання завдання і вправ для закріплення теоретичних знань, складання індивідуальних планів учнів. Ознайомлення з технікою і технологією, інструктування, навчання практичним прийомам і навичкам, здійснювання контролю за виконанням завдань, оцінювання успішності, стимулювання становлення майстерності і розвитку технічної творчості. Слідкування за дотриманням правил охорони праці і техніки безпеки. Забезпечування матеріально-технічним оснащенням - готування устаткування і матеріалів для занять.
Знаю вимоги до організації навчально-виробничої роботи з учнівськими колективами, технологію навчального виробництва, устаткування і правила його експлуатації, основи педагогіки і методики виробничого навчання, правила і норми по охороні праці і техніку безпеки.
Дбаю, щоб бути моральним взірцем і робити внески у розвиток як виробничих (дисциплінованість, уважність і т. ін.), так і загальнолюдських якостей в учнів.

Освіта

Полтавський університет споживчої кооперації

Харчова промисловість, інженер-технолог, Полтава
Вища, з 2007 по 2009 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

МЦПТОАТ та БМ

27.01.09-24.04.09

Київський університет імені Бориса Грінченка Інститут післядипломної педагогічної освіти

12.01.15-30.01.15

Національна Академія Педагогічних Наук України

29.02.16-21.03.16

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою MS Excel MS Word MS PowerPoint Internet Explorer Opera Email Mozilla Firefox MS Outlook Windows MS Access Outlook Express Google Chrome Графічні редактори CorelDRAW WordPad Веб-браузери Аміго Linux MS Office Picture Manager Express Педагогічна майстерність

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Також закінчила Інститут Менеджменту та психології,
Педагогіка вищих навчальних закладів,
2015-2017р.р.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати