Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 января 2024

Евгений

Комерційний директор, 120 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город проживания:
Хмельницкий
Готов работать:
Винница, Киев, Одесса, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Старанність Порядність Відповідальність Прагнення реалізації пос Чесність Управлінські навички Уміння аналізувати Побудова відділу продажу Планування продажу Користувач 1С Продаж B2B FMCG-продаж

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Мешкаю: місто Хмельницький.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), Viber.
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан - одружений, діти - донька 17 років, син 14 років.

Освіта:
10.2011р. - 05.2013р. Пройдено низку тренінгів з управління продажами, методик продажів, техніки ведення ділових переговорів, SWOT-аналізу (один з методів стратегічного планування), а також з управління підрозділами компанії.
06.03.2000р. - 14.04.2000р. Центр підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів Державної митної служби України (отримано відповідний диплом із відмінною оцінкою результатів перепідготовки).
08.1998р. - 03.2000р. Технологічний університет Поділля.
Спеціальність – фінанси.
Кваліфікація – економіст.
09.1992р. - 07.1996р. Технологічний університет Поділля.
Спеціальність - металорізальні верстати та інструменти.
Кваліфікація – інженер-механік.
09.1994р. - 06.1995р. Вивчено курс "Стратегічне планування та тотальний менеджмент" з отриманням відповідного сертифікату.

Досвід роботи:
06.02.23р. - 30.11.23р. начальник комерційного відділу компанії "__". Спеціалізація компанії - продаж комерційної техніки. Через блокування західного кордону з боку Польші, ринок техніки зупинився, а його відновлення до кінця року стало малоімовірним.
22.08.22р. - 03.01.23р. регіональний менеджер ТОВ Генекс по продажу насінневого матеріалу та ЗЗР.
05.02.2015р. – 30.06.2022р. регіональний менеджер західного регіону (функціонал комерційного директора, робота з VIP-клієнтами) ТОВ «Версатайл Україна» м. Київ. Діяльність компанії – торгівля сільськогосподарською технікою та запчастинами до неї. Компетенції – технічні знання, залучення нових дилерів та підтримка комунікацій з існуючими партнерами компанії, досвід керування персоналом дилерів в частині навчання та перевірки засвоєних знань, контроль системної роботи персоналу, особливо з VIP-клієнтами, аналіз конкурентного середовища, розробка та планування маркетингових заходів, створення стратегії просування на ринку та ефективних партнерських відносин з клієнтами компанії, тощо… Продовження діяльності компанії стало неможливим через воєнні дії в Україні.
01.08.2013р. – 18.11.2014р. директор з регіонального розвитку ТОВ Високі Аграрні Технології. Діяльність компанії – торгівля посівним матеріалом (насіння пшениці, ріпаку, сої, кукурудзи, соняшнику, тощо), а також засобами захисту рослин та сільськогосподарською технікою.
01.10.2011р. – 31.05.2013р. керівник обласного представництва ТОВ «Агросфера» (входить до групи компаній Алєф) у Хмельницькій області. Діяльність компанії – торгівля засобами захисту рослин та посівним матеріалом.
01.10.2008р. – 31.10.2011р. комерційний директор ТОВ "Сагітаріус". Діяльність компанії – торгівля мінеральними добривами сировиною та напівфабрикатами на зовнішньому ринку.
03.03.2008р. - 30.09.2008р. комерційний директор будівельної компанії "Сталком" (пропозиція власника бізнесу, робота з організації функціонування будівельної фірми, раніше компанія не існувала), контроль бізнес-процесів, зокрема закупівель, продажів, логістичного напрямку, тощо. Діяльність компанії – будівництво об'єктів інвестиційної нерухомості, житлове будівництво тощо, а також напрямок роздрібної та оптової торгівлі будівельними матеріалами. Звільнився з початком світової фінансової кризи через відсутність можливості компанії продовжувати функціонування (власники самостійно вирішили придбати ділянки під будівництво, кошти було «заморожено»)
Є досвід роботи на посаді, інженера-технолога на виробничому підприємстві, провідного інженера, начальника відділу тощо.
Додаткова інформація – на запит.
Маю досвід, набутий в системних компаніях (група компаній Алєф та Версатайл Україна), відповідальний, вмію планувати свою діяльність, є неодноразовий успішний досвід керування комерційною діяльністю підприємства. Відмінно знаю специфіку виробничої діяльності, організацію роздрібних та оптових продажів у сегментах В2В та В2С, методологію ведення переговорів, зовнішньоекономічну діяльність підприємств, а також сільськогосподарське та промислове виробництво. Є права водія, хороші знання обчислювальної техніки (досвідчений користувач, офісні додатки, в тому числі 1С).

Особисті якості.
Чесність, порядність, відповідальність, прагнення реалізації поставленої мети. Комунікабельний і відкритий у спілкуванні. Самостійний у прийнятті рішень. Відмінно розвинене аналітичне та логічне мислення, здатність до пошуку нових, оптимальних шляхів вирішення проблем. Швидко засвоюю нові знання. Люблю творчо підходити до будь-яких завдань. У людях ціную почуття відповідальності.

Інша інформація.
Водійські права – кат. В, С.
Захоплення - спорт, риболовля.
Без шкідливих звичок.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: