Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024

Ігор

Кухар в сім'ю, 55 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Дивак Ігор
Шеф-кухар, повна зайнятість

Народився: 1 квітня 1980 року
Місто: Київ
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ціль
Робота в стабільній компанії. В майбутньому - відкриття власного ресторану.
Додаткова інформація
Вік: 36 років

Сімейний стан: одружений

Ціль: продовження кар’єри на посаді шеф-кухаря в цікавому проекті, де можна застосувати всі свої навички й отримувати задоволення від роботи

Знання: кулінарія

Освіта: Вінницький технолого-економічний технікум Київського національного торговельно-економічного університету
Спеціальність «Технологія харчування»
Закінчив у червні 2002 р.

Бердичівське професійно-технічне училище
Закінчив у 1998 р. за професією кухар 4-го розряду

У 1998 р. отримав водійські права категорії A, B, C

ДОСВІД РОБОТИ
Кухар у Vip-сім’ї (Київ) – 2015-дотепер. Закупка продуктів, організація банкетів, супровід та приготування їжі в Україні та за кордоном. Досвід роботи з дітьми.

Шеф-кухар у винному барі «Вінсанто» (Київ) – 2014-2015. Відкриття з «нуля».

Шеф-кухар у сім’ї (Київ) – 2013-2014. Закупка продуктів за кордоном, контроль за роботою кухарів, організація банкетів, супровід та приготування їжі в Україні та за кордоном. Досвід роботи з дітьми.

Шеф-кухар у арт-ресторані «Шляпа» (Київ) – 2012-2013

Шеф-кухар у ресторані Bel Gusto (Київ) – 2011 (червень)-2012. Відкриття закладу з «нуля» і перетворення його на злагоджений механізм.

Кухар (cdp) у ресторані Jean-Claude brasserie music bar (Київ) – 2010 (грудень) - 2011 (червень)

Су-шеф (cdp) у ресторані «Кушавель» (Київ) – 2010 (з липня по жовтень)

Шеф-кухар у ресторані «Шаланда» (Київ) – 2010 (з грудня по липень)

Су-шеф у ресторані Zebra (Одеса) – 2009-2010

Кухар (cdp) в ресторані готельного комплексу Intercontinental (Київ) – 2009 (шеф-кухарі – Ектор Хіменес-Браво, Ніколаос Лекас)

Кухар (demi-chef) в ресторані готельного комплексу Opera (Київ) – 2008-2009 (шеф-кухарі – Ерве Бурдон, Франк Де Куа)

Кухар у ресторані «Кавказская пленница» (Київ) – 2006-2008 (шеф-кухар Омар Горгіладзе)

Кухар у ресторані «Кловський» (Київ) – 2003-2005

Кухар у кафе «Мавка» (Київ) – 2001-2003

Кухар у ресторані «Кумбари» (Вінниця) – 1998-2001

Знання комп’ютера: загальний користувач

Мови: англійська (pre-intermediate), українська та російська (вільно)

Хобі: музика, література

Особисті якості: відповідальність, надійність, бажання самовдосконалення, ефективно справляюся з обов’язками лідера.

Бажана заробітна плата: 2000-3000у.е.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Кухар в сім'ю
30000 грн, Киев

Кухар у сім'ю
Киев

Кухар в сім'ю
Киев

Шеф-кухар в сім'ю
Киев, Одесса

Кухар в сім'ю
25000 грн, Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: