Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 апреля 2024 PRO

Тетяна

Юрист, помічник юриста, юрисконсульт, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист з питань ВПО

с 06.2023 по 03.2024 (9 месяцев)
БФ "Право на захист", Чернівці (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Проводила роз'яснювальну роботу серед ВПО і постраждалих від збройної агресії осіб, здійснювала прийом запитів щодо правових консультацій та правової допомоги, за допомогою телефону, електронних засобів зв'язку, шляхом відвідування громад, мобільних індивідуальних і групових консультативних сесій; забезпечувала консультування, оцінку та ведення справ осіб, сімей і груп осіб; здійснювала оцінку випадків щодо необхідності надання вторинної правової допомоги. Підготовлювала проекти звернень, запитів, скарг, листів і/або позовів, інших матеріалів,необхідних для представлення інтересів особи в органах влади,судах.Забезпечувала підготовку судової документації; здійснювала виїзні консультування, у місцях тимчасового перебування та проживання внутрішньопереміщених осіб (за потреби); забезпечувала ведення повної, ретельної, точної документації в належному порядку відповідно до правових норм. Проводила презентації та тренінги;

Юрисконсульт

с 11.2022 по 06.2023 (7 месяцев)
БЛАГОДІЙНИЙ Фонд" Я-Маріуполь", Чернівці (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Консультація ВПО, написання запитів,скарг,листів,реєстрація ВПО на отримання тимчасового житла

Головний спеціаліст-юрисконсульт та уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції

с 08.2018 по 09.2020 (2 года 1 месяц)
Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства, Чернівці (Лісова галузь)

- Ведення всіх судових справ управління в усіх галузях права та представництво інтересів у судах: господарських, цивільних та адміністративних справах.

- Наявні виграшні справи: № 910/15385/18 (у всіх інстанціях); № 824/479/19-а.

- Розробка та укладання договорів.

- Робота з підлеглими лісогосподарських підприємств щодо правової роботи; проведення навчань, надання консультацій;

- Проведення перевірок лісгоспів;

- Розгляд запитів та підготовка відповідей на запити, звернення, скарги громадян, правоохоронних органів, органів державної влади.

- Оформлення наказів та перевірка їх на відповідність чинному законодавству; надання консультації працівникам управління та підприємствам, які координуються управлінням (15 лісогосподарських підприємств області).
- Надання консультацій по заповненню декларацій осіб, уповноважених на виконання функції держави.
- Оформлення електронно-цифрового підпису в податковій інспекції;
-Підготовка звітної інформації по антикорупційній діяльності;
- Розгляд звернень громадян з приводу порушення вимог антикорупційного законодавства;
-Перевірка декларацій; -Перевірка лісогосподарських підприємств області з приводу наявності у працівників конфлікту інтересів.
- Надання консультацій з приводу розробки та виконання антикорупційних програм.

Помічник нотаріуса

с 04.2018 по 06.2018 (2 месяца)
Нотаріус, Чернівці (Юриспруденція)

Складання та роздрукування проектів нотаріальних актів (заяв, договорів, довіреностей); формування нотаріальної справи; ведення запису на прийом до нотаріуса; ведення діловодства та робота з архівом; складання статистичних звітів.

Секретар судового засідання та секретар суду.

с 07.2017 по 04.2018 (9 месяцев)
Першотравневий районний суд м. Чернівці, Чернівці (Юриспруденція)

Фіксація судового процесу, підготовка справи до розгляду, виклик сторін, оформлення справи для здачі в архів/канцелярію суду, видача судових рішень та судових наказів учасникам справи

Образование

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Правознавство/міжнародне право, Чернівці
Высшее, с 2016 по 2018 (1 год 5 месяцев)

Магістр

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Правознавство, Чернівці
Неоконченное высшее, с 2014 по 2016 (1 год 9 месяцев)

Бакалавр

Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж

Правознавство, Чернівці
Среднее специальное, с 2012 по 2016 (3 года 9 месяцев)

Молодший спеціаліст(бакалавр)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Internet Explorer MS Outlook Email Opera MS Access Mozilla Firefox Д-3

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
КОРНЕЙЧУК ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ВІДОМОСТІ ПРО СЕБЕ:
Народилася 26 березня 1994 року в місті Чернівці.
Сімейний стан: незаміжня, дітей немає.


ЗНАННЯ КОМП’ЮТЕР:
Впевнений користувач: MS Office (Exсel, Word, Outlook, PowerPoint, Access), досвід роботи в мережі Інтернет (Opera, Internet Explorer, MozillaFirefox) і електронною поштою; «ЛІГА: ЗАКОН», Д-3, Бітрікс2. Вільно орієнтуюся в законодавчій базі та судовій практиці.


ІНШІ ВІДОМОСТІ:
3 03.07.2018 року по 02.04.2018року- працювала в судовій системі на посадах: секретаря судового засідання та секретаря суду.
До моїх посадових обов’язків входило: здійснення судових викликів і повідомлень; перевірка наявності та з'ясування причин відсутності осіб, яких було викликано до суду; забезпечення контролю за фіксуванням судового засідання технічними засобами; ведення журналу судового засідання; оформлення матеріалів справи; оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду; виготовлення копій судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді; здійснення заходів щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому; оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам; підготовка виконавчих листів у справах, за якими передбачено негайне виконання рішення; оформлення матеріалів судових справ і здійснення передачі справ до канцелярії суду,інше.

З 10.04.2018 року по 10.06.2018 року - проходила стажування у нотаріуса.
До посадових обов’язків входило: складання та роздрукування проектів нотаріальних актів (заяв, договорів, довіреностей); формування нотаріальної справи; ведення запису на прийом до нотаріуса; ведення діловодства та робота з архівом; складання статистичних звітів.

З 27.08.2018 року по 17.09.2020 року - працювала на посаді головного-спеціаліста юрисконсульта та уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції обласного управління лісового та мисливського господарства.



До посадових обов’язків входило: ведення всіх судових справ управління в усіх галузях права та представництво інтересів у судах: господарських, цивільних та адміністративних справах. Наявні виграшні справи: № 910/15385/18 (у всіх інстанціях); № 824/479/19-а;
Розробка та укладання договорів; робота з підлеглими лісогосподарських підприємств щодо правової роботи; проведення навчань, тренінгів,надання консультацій; проведення перевірок лісгоспів; розгляд запитів та підготовка відповідей на запити, звернення, скарги громадян, правоохоронних органів, органів державної влади; оформлення наказів та перевірка їх на відповідність чинному законодавству; надання консультації працівникам управління та підприємствам, які координуються управлінням (15 лісогосподарських підприємств області). Надання консультацій по заповненню декларацій осіб, уповноважених на виконання функції держави або місцевого самоврядування; проведення навчань і тренінгів; оформлення електронно-цифрового підпису в податковій інспекції; підготовка звітної інформації по антикорупційній діяльності; розгляд звернень громадян з приводу порушення вимог антикорупційного законодавства; перевірка декларацій; перевірка лісогосподарських підприємств області з приводу наявності у працівників конфлікту інтересів. Надання консультацій з приводу розробки та виконання антикорупційних програм.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ:

Цілеспрямованість, наполегливість, відповідальність, зацікавленість у професійному розвитку, бажання здобувати нові знання та удосконалювати набуті навички.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: