Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 ноября 2020 PRO

Сергій

Керівник, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Сумы
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Сумы, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник цеху гранульованого суперфосфату

с 02.2005 по наст. время (19 лет 4 месяца)
ПАТ "Сумихімпром", Суми (хімвиробництво)

- З 2017 року здобув посаду керівника цеху. Під моїм керівництвом <200 підлеглих

Образование

Сумський державний університет

Інженерний, інженер-механік, Суми
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Здобув кваліфікацію спеціаліст

Дополнительная информация

1. Здійснювати керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху і вирішувати організаційні і технічні питання, що виникають в процесі роботи цеху.
2. Здійснювати систематичний контроль своєчасності відвонтаження товарної продукції споживачам.
3. Забезпечувати належний стан будівель і споруд, експлуатацію устаткування відповіднщ до "Системи технічного обслуговування і ремонту технологічного і теплоенергетичного устаткування хімічних підприємств Міністерства промислової політики України.
4. Здійснювати контроль дотримання технологічного режиму процесу виробництва мінеральних добрив технологічною службою і надавати допомогу в його налагоджування.
5. Здійснювати впровадження і забезпечувати функціонування Системи управління охороною праці в цеху ( СУОП), Систему якості згідно з вимогами ISO 9001 та Системи екологічного управління згідно з вимогами ISO 14001.
6. Забезпечувати проведення інструктажів, навчання та перевірки з питань охорони праці персоналу цеху, проходження ними медичних оглядів, додержання встановленого порядку доступу до самостійної роботи.
7. Здійснювати контроль стану охорони праці в цеху у рамках тих контрольних функцій, що на нього покладені СУОП. Перевіряти стан умов і безпеки праці, контролювати додержання працівниками вимог правил, норм і інструкцій з охорони праці. Вживати заходів з усунення виявлених порушень і заходів впливу на порушників.
8. Сприяти вдосконалювання Системи управління охороною праці, Системи менеджмету якості та Системи екологічного управління.
9. Забезпечувати дотримання нормативів гранично допустимих викидів та скидів ( ГДВ і ГДС ), правил поводження з відходами виробництва.
10. Розробляти і надавати на розгляд служб управління плани організаційно-технічних заходів, спрямованих на удосконалювання технології і якості продукції, автоматизації і механізації процесів, утилізацію і ліквідацію відходів виробництва, економію сировини, матеріалів і енергоресурсів.
11. Організувати роботу з підвищення рентабільності виробництва, зниження собівартості продукції.
12. Координувати роботу інженерно-технічних працівників.
13. Проводити своєчасне розлідування і облік нещасних випадків в цеху згідно з чинним Положенням.
14. Забезпечувати дотримання фінансово-штатної дисципліни, як посадовець з повною матеріальною відповідальністю.
15. Організовувати своєчасну підготовку цеху до роботи в осінньо-зимовий і весняно-літній період.
16. Забезпечувати підготовку і своєчасне проведення технічного огляду і технічного діагностування обєктів котлонагляду і вантажопідіймальних кранів у терміни та в порядку, визначеному НПАОП.
17.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты