Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 мая 2023

Микола

Юрист, юрисконсульт, адвокат

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Саліженко Микола Васильович

Дата народження:
29 листопада 1969
Місто:


Київ






Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта: вища юридична, в 1999 отримав диплом спеціаліста Національної академії внутрішніх справ України, за спеціальністю – правознавство. Національна асоціація адвокатів України, 20.06.2022 Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Досвід роботи:
Жовтень 2021 - травень 2022 провідний фахівець обслуговування збитків
ПАТ “Страхова компанія “ПЗУ Україна”.
Липень 2017 - вересень 2020
Начальник відділу примусового стягнення з боржників Київського регіону управління супроводження ВП департаменту врегулювання боргових зобов'язань АБ “УКРГАЗБАНК”.
Основний напрямок діяльності: контроль, представництво та захист інтересів Банку у справах про стягнення проблемної заборгованості з фізичних та юридичних осіб в усіх державних установах, у судових та нотаріальних органах, органах державної виконавчої служби, у приватних виконавців та інших органах юстиції, органах місцевого самоарядування, прокуратури та правоохоронних органах.

Вересень 2016 - липень 2017
Головний юрис-консульт Відділу виконавого провадження Управління судового врегулювання Департаменту ліквідаційних процедур ПАТ «БАНК ФОРУМ».
Основний напрямок діяльності: представництво інтересів Банку у справах про стягнення проблемної заборгованості з фізичних та юридичних осіб в усіх державних установах, судах, органах державної виконавчої служби та інших органах юстиції, нотаріату, органах місцевого самоарядування, правоохоронних органах, у взаємовідносинах фізичними та юридичними особами, з правом, вести справи в усіх судових провадженнях в тому числі в справах про банкрутство, здійснення всіх повноважень сторони у виконавчому провадженні, бути учасником в прилюдних торгах від імені Банку, брати участь в роботі ліквідаційних комісій, зборів кредиторів та комітетів кредиторів з правом вирішального голосу, користуватися іншими правами згідно з положенням Закону “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Травень 2014 - липень 2016
Головний експерт відділу вторинного збору боргів фізичних осіб Управління по роботі з проблемними активами роздрібного бізнесу Департаменту контролю банківських ризиків ПАТ «ВТБ Банк».
Основний напрямок діяльності: представництво інтересів Банку у справах про стягнення проблемної заборгованості з фізичних та юридичних осіб в судах загальної юрисдикції, господарських, адміністративних та третейських судах, судах апеляційної та касаційної інстанцій та Верховному Суді України, з усіма правами та обов'язками наданими позивачеві, відповідачеві, третій особі, іншому учаснику виробництва, з правом вживати заходів досудового врегулювання спору, подавати (підписувати) позовні заяви, відгуки на позовні заяви, заяви про відкриття справи про банкрутство і заяви з вимогою до боржника у справі про банкрутство, клопотання, заяви в суд, апеляційні та касаційні скарги і інші необхідні документи, змінювати підставу або предмет позову, укладати мирові угоди, збільшувати розмір позовних вимог; отримувати рішення, постанови, виконавчі документи (накази) та інші документи.

Липень 2010 - травень 2014
Головний експерт відділу по роботі з проблемними активами Відділення «Київська регіональна дирекція» ПАТ «ВТБ Банк».
Основний напрямок діяльності: стягнення проблемної заборгованості фізичних та юридичних осіб клієнтів малого бізнесу в досудовому порядку та представництво інтересів Банку в судах (загальної юрисдикції, господарських, адміністративних та третейських судах, судах апеляційної та касаційної інстанцій та Верховному Суді України), в підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності, органах державної влади і місцевого самоврядування, в тому числі: державних адміністраціях, органах статистики, Міністерства внутрішніх справ, прокуратури, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України, комунальних підприємствах БТІ, органах нотаріату.
Представництво інтересів Банку в органах Державної виконавчої служби та повний супровід виконавчого провадження.
Представництво інтересів Банку в судових засіданнях з розгляду справ про банкрутство, на зборах і комітетах кредиторів у справах про банкрутство, участь у роботі ліквідаційних комісій, зборів кредиторів та комітетів кредиторів.

Березень 2003 - квітень 2010
Головний державний виконавець відділу державної виконавчої служби Солом'янського районного управління юстиції у м. Києві, Голосіївського районного управління юстиції у м. Києві.
Основний напрямок діяльності: стягнення в примусовому порядку заборгованості з юридичних і фізичних осіб.

Липень 1990 - грудень 2001
ГУВС МВС України в м. Києві.
Оперативно-розшукова діяльність на посаді оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого, начальника відділення карного розшуку.

Грудень 1987 - листопад 1989
Служба в Армії.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: