Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 февраля 2023

Анатолій

Автослюсар (учень)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ
Столичне шосе,98-А. м. Київ, 03045, тел. /факс [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
http://nnc.kiev.ua е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ЄДРПОУ 26125035

Доброго дня!
Вас турбує Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти Національної Академії педагогічних наук України.
Центр є спеціалізованим навчальним закладом за автомобільним напрямком і готує спеціалістів за наступними спеціальностями: "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобілів"; : "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів", «Автомобільний транспорт (Молодший бакалавр)», «Логіст (Молодший бакалавр)», та є лідером в місті Києві за даним напрямком.
Теоретична та практична підготовка учнів проводиться на високому рівні завдяки сучасному матеріально-технічному оснащенню центра. Так, наприклад, Центр має майстерню з сучасним електронно-діагностичним обладнанням BOSСH, підйомниками, 3-D стендом розвалу-сходження, стендами шиномонтажу та балансування коліс, установкою сервісу кондиціонеру, що відповідає сучасним вимогам.
Учні центру та майстри в/н постійно займають призові місця на конкурсах професійної майстерності серед закладів освіти міста Києва!
Ми звертаємося до Вас з проханням прийняти на виробничу практику наших учнів за спеціальностями: : "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобілів"
Термін практики до 30 червня 2023
Ми готові співпрацювати з Вами за різними напрямками діяльності!
Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, Ви можете зв'язатися з нами за допомогою електронної пошти [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») , або за телефоном
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») - Ляшук Анатолій Сергійович - майстер виробничого навчання;
Будемо вдячні Вам за співпрацю!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: