Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 сентября 2023 PRO

Назар

Software engineer, 100 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
21 год
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Другие страны, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з ремонту

с 11.2021 по 11.2021 (меньше месяца)
ТОВ "Спецтехномоніторинг", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Досвідчений інженер з ремонту з великим досвідом усунення несправностей і вирішення проблем, пов’язаних з комп’ютерами, серверами та планшетами. Кваліфікований у заміні компонентів, установці програмного забезпечення, конфігурації операційної системи, складанні комп’ютера, налаштуванні Linux/Windows. Досвідчений у діагностиці та ремонті несправностей материнської плати, заміні різних апаратних компонентів.

Викладач роботехніки

с 10.2020 по 11.2021 (1 год 1 месяц)
Robocode, Бориспіль (Освіта, наука)

Пристрасний і відданий роботі вчитель із підтвердженим досвідом навчання учнів різних вікових груп, починаючи від 6 до 19 років, фундаментальним концепціям програмування, розробці програмного забезпечення, дизайну ігор та об’єктно-орієнтованому програмуванню (ООП). Кваліфікований у навчанні розробки веб-сайтів за допомогою HTML, CSS і JavaScript, розробки ігор за допомогою Unity (C#), Construct 3 і Construct 2, а також розробки програмного забезпечення за допомогою Java. Має досвід проведення практичних тренінгів з паяння компонентів і збирання роботів з нуля, поєднуючи методи пайки з навичками програмування. Досвідчений у навчанні програмуванню, розробці, збірці та автоматизації робототехнічних систем за допомогою Arduino.

Викладач програмування Unity 3D

с 03.2019 по 07.2019 (4 месяца)
IT Smile, Бориспіль (Освіта, наука)

Пристрасний і досвідчений викладач 3D-програмування Unity з підтвердженим досвідом у навчанні та надиханні студентів у сфері розробки ігор. Маючи досвід у викладанні концепцій, принципів і найкращих практик програмування Unity 3D, я даю можливість розробникам-початківцям створювати захоплюючі та інтерактивні враження. Маючи міцну основу в галузі інформатики та глибоке розуміння екосистеми Unity, я розвиваю динамічне навчальне середовище, яке сприяє творчості, критичному мисленню та технічній майстерності.

Образование

Vilnius University

Šiauliai Academy, Software engineering, Šiauliai
Высшее, с 2022 по 2025 (3 года)

Київський коледж комп'ютерних технологій та економіки

Комп'ютерна інженерія, Київ
Среднее специальное, с 2018 по 2022 (4 года)

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый

Дополнительная информация

Професійний фотограф з досвідом роботи 3 роки. Неодноразово роботи приймали участь у фотовиставках, фотоконкурсах і займав призові місця.
Активно приймаю участь у житті коледжу. Член студентської ради, голова департаменту з протидії буллінгу. Організація та проведення еко-заходів, прибирання парку, лісу; урочистих та тематичних заходів для студентів та викладачів.
Розробка плану заходів з профілактики цькування: лекції, стенди, листівки, акції.

Похожие кандидаты

Front-end engineer, React native developer
30000 грн, Удаленно

Web developer
Удаленно

PHP/NodeJS developer
Удаленно

Front-end developer
Удаленно

Web developer
Днепр, Удаленно

Front-end Developer
Киев, Харьков, Удаленно

Все похожие кандидаты