Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 апреля 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6793134

Технічний директор, інженер, з експлуатації, газової служби, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний Інженер

с 01.2021 по наст. время (3 года 4 месяца)
Обслуговування обладнання кавового бізнесу, ліній та машин для обсмажування кави, кав'‎ярен

Обслуговування обладнання кавового бізнесу, ліній завантажування та машин для обсмажування кави, кавомашин та іншого устаткування кав'‎ярен. Монтаж, підключення, ввод в експлуатацію обладнання кав'‎ярень, росетрій, кафе від проектування до виробництва, організація технічної підтримки обладнання після вводу в експлуатацію, гарантіїне та сервісне обслуговування, організація та проведення навчання персоналу кав'‎ярень, ростерій по єксплуатаціі встановленного обладнання.

Начальник служби експлуатації внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків та коммунально-побутових підприемствих

с 07.2008 по 06.2014 (5 лет 11 месяцев)
Донецькоблгаз., Донецьк (Газопостачання, експлуатація та обслуговуваня систем газопостачання.)

Керівництво виробничою діяльністю і роботою персоналу служби.
Організація безпечної і безаварійної експлуатації дворових і внутрішніх газопроводів і газового обладнання житлових будинків, підприємств житлово-комунального господарства, бюджетних організацій і промислових підприємств.
Забезпечення виконання працівниками служби своєчасного і якісного технічного обслуговування і приймання в експлуатацію дворових і внутрішніх газопроводів і газового обладнання.
Організаціяі виконання газонебезпечних робіт
Організація проведення профілактичних робіт і обстеження дворових і внутрішніх газопроводів і газового обладнання, обліку обладнання, яке підлягає заміні.
Організація та забезпечення технічного нагляду за будівництвом і прийманням в експлуатацію закінчених будівництвом або реконструкцією дворових і внутрішніх газопроводів і газового обладнання, ведення встановленої технічної документації та звітності.
Контроль за якісним виконанням робіт з технічного обслуговування дворових і внутрішніх газопроводів і газового обладнання, виконанням графіків планових ремонтів.
Розробка та контроль виконання планів організаційно-технічних заходів. Організація забезпечення служби необхідними матеріально-технічними засобами та обладнанням, необхідними засобами індивідуального захисту і пожежної безпеки.
Аналіз і узагальння інформації, впровадження нових ідей, управлінських рішеннь, сучасних технологій;
- розробка планів та керівних матеріалів, створювати можливості для подальшого розвитку;
-забезпечення умов для удосконалення організації розподілу праці, виконання робіт і управління працівниками;
- встановлення ефективних виробничих (службових) взаємовідносин і зв'язків між працівниками, дотримання вимог посадових інструкцій;
- аналіз стану виконання планів, організації праці що до їх віконання,
- запроваджуння заходів щодо професійного розвитку персоналу професійної майстерності працівників, з метою досягнення високих економічних результатів;
- створення необхідних умов для успішного ведення робіт, надання послуг, збільшення їх на ринку послуг, встаровлення партнерських відносин з постачальниками, споживачами і конкурентами;
- удосконалення форми мотивації праці працівників відповідно до їх професійних і ділових якостєй, складності та умов праці, результатів господарської діяльності підприємства.

Образование

Київский національний унівеситет будівництва та архітектури

Менеджмент організацій, Донецьк
Высшее, с 2004 по 2007 (3 года 3 месяца)

Знания и навыки

Обслуговування 12450 газифікованих абонентів

Дополнительная информация

Маю досвід спілкування з населенням щодо постачання енергоносіів, вирішування конфликтних сітуацій між підприємством та абонентом. Брав участь в засіданнях міських та районних адміністрацій з питань газопостачання, безпечного користування газом у побуті, у міжвідомчій комісси з питань відключеня від теплопостачання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: