Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 февраля 2022

Віталій

Головний інженер проекту

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
51 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Ющенко Віталій Григорович
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 24.11.1972 р.вік: 49 роківнаціональність: українець
освіта вища, інженер-електрик, Вінницький Державний Технічний Університет 1989-1995

Кваліфікаційний сертифікат:провідний інженер-проєктувальник інженерно-будівельне проєктування у частині забезпеченні безпеки експлуатації, забезпечення захисту від шуму щодо об’єктів будівництва класу наслідків (відповідальності) СС3 (значні наслідки)
Серія АР № 018435.
Зареєстрований у реєстрі атестованих осіб25.03.2015 р.№ 9628
Рішення архітектурно-будівельної комісії23.12.2021 р. № 72
Дата останнього проходження підвищення кваліфікації29.04.2020 р.
Мета: знайти роботу головним інженером проєкту,
головним інженером проєкту марок ЕО, ЕП, ЕМ (електричної частини проєкту)
Пошук нового, перспективного проєкту. Працювати над серйозними проєктами в компанії, яка має потенціал, щоб співпрацювати з професіоналами, як я і ділитися досвідом і рости в професійному стані безперервно.

Досвід роботи і обов'язки

2020-2021ТОВ «Вольт Інжиніринг» (м. Київ), головний інженер проєкту;
2016-2020Виготовлення проєктів (віддалена робота);
2015-2016служба в ЗСУ (5 черга мобілізації);
2013-2015ТОВ «ВОК ІНВЕСТ» (м. Київ), головний інженер проєкту;
2013ТОВ «Фірма «Іскра» (м. Київ), начальник проєктного відділу;
2007-2012ТОВ «ТДС-С», ПП «Пронет» (м. Київ), головний інженер проєкту;
2005-2007ТОВ «Планета-Буд» (м. Київ), провідний-інженер, інженер-проєктувальник;
2002-2005ТОВ «Будальянс", ТОВ «Сітітерм», ТОВ «НВП «Євротек» (м. Київ), інженер-проєктувальник;
1997-1998служба в ЗСУ (термінова служба);
1991-2004електромонтажник, електромонтер.

Обов'язки: Керівник проєктного відділу. Організація та планування графіку роботи проєктного відділу «з нуля», аналіз роботи існуючого персоналу, розподіл навантаження, контроль за виконанням роботи, планування і оцінка потреби в персоналі, навчання персоналу, пошук і відбір персоналу, адаптація нових співробітників, розробка системи мотивації співробітників. Організація, підготовка і участь в переговорах,
Проєктування, розробка, узгодження електротехнічної частини проєктів внутрішніх і зовнішніх мереж 0,4 - 110 кВ, блискавкозахисту, заземлення, АСКОЕ, системи сніготанення і антизледеніння і т.д. будівель і споруд цивільного призначення під вимоги замовника. (заводи, фабрики, автомобільні дороги, житлові і громадські будівлі, (готелі, котеджі, житлові комплекси, офіси, ТРК, ТРЦ, магазини, перукарні, та інше)). Узгодження проєкту та проходження експертизи, зняття зауважень з дозвільними організаціями (Київенерго, Управління інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва, КП "Київський інститут земельних відносин", Київгаз, Київміськсвітло, Київавтодор, СУППР і т.д.), замовником та іншими проєктувальниками (архітекторами, конструкторами, технологами, дизайнерами, проєктувальниками ОВ, ВК, і т.д.)
Виробник робіт. Складання і підписання кошторисів і актів виконаних робіт. Організація закупівель і поставок матеріалів і устаткування. Управління монтажем мереж електроживлення.
Додаткові дані:Володіння комп’ютером професійно (AutoCAD, MS Excel, MS Word, Internet, Revit, ArchiCAD, Project, АВК, Access), готовий працювати у відрядженні. Маю практичні знання норм, правил та стандартів, необхідних при проєктуванні. Є водійські права груп «А В С1 С» та досвід водіння.
Особисті якості:Відповідальний, старанний, здатний приймати самостійні рішення і працювати в команді, дисциплінований, комунікабельний, пунктуальний, цілеспрямований, активний працелюбний, швидко навчаюсь, постійно займаюся самоосвітою, ініціативний, стресостійкий, вмію знайти компроміс, відстояти свою точку зору.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: