Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 ноября 2022 PRO

Андрій

Начальник охорони, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

начальник охорони

с 09.2019 по 09.2019 (меньше месяца)
ноус, Ірпінь (Охорона, безпека, оборона)

охоронна діяльність магазину, недопущення скоєння крадіжок, збереження майна магазину, контроль за підлеглими, проведення цільових інструктажів.

Образование

навсу

Юридичний, Київ
Неоконченное высшее, с 2002 по 2024 (21 год 6 месяцев)

навчався в академіі внутрішніх справ украіни на юридичному факультеті, з подальшою освітою юрист правознавець, форма навчання заочна так, як на той час працював в ОВС.

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

з 2000 року працював в органах внутрішніх справ а саме був на посаді міліціонера батальйону патрульноі служби міліціі на вокзалі києв пасажирський, потім працював у окремі роті швидкого реагування беркут, згодом перейшов на посаду інспектора ВОГП та отримав перше звання молодший лейтенант міліціі, в подальшому очолив Сектор громадськоі безпеки. Останні роки служби в ОВС проходив у МВС Украіни в києвські області, а саме на посаді оперуповноваженого карного розшуку ірпінського МВ потім дільничним інспектором міліціі, в подальшому старшим дільничним та заступником начальника дільничних інспекторів міліціі, службу закінчив у 2014 році у звані майор міліціі. Умію працювати в умовах багатозадачності, стресовитривалості та тому подібне. прошу пробачити за помилки не всі букви працюють на клавіатурі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: