Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 января 2024

Леонид

Начальник отдела охраны труда и экологии, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
61 год
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Леонід Миколайович Лапчевський
Позиція претендента –Інженер з безпеки дорожнього руху, охорони праці та пожарної безпеки.
Досвід роботи:
I. березень 2019р .- липень 2020р. ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика – Україна» - Начальник відділу охорони праці та екології з чисельністю 960-1000 працівників; 1.1 Розробка нормативної документації з ОП - накази, положення, інструкції, проведення інструктажів з ОП та ведення журналів інструктажів, забезпечення контролю за виконанням норм, правил та вимог з ОП; 1.2 Організація проведення медоглядів, організація проведення навчання, забезпечення працівників спец.одягом, спец.взуттям та інші ЗІЗ, участь в комісіях по розслідуванню нещасних випадків на виробництві та невиробничого характеру; 1.3 Експертне обстеження виконання робіт з підвищеною небезпекою праці та експлуатація машин, механізмів, обладнання з підвищеною небезпекою з оформленням технічних висновків та отримання дозволів/декларацій на право виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки згідно Постанови КМУ: 1.4 Вивчення умов праці, проведення атестації робочих місць згідно умов праці, розробка заходів по запобіганню професійних захворювань та нещасних випадківнавиробництві. 2. Роботи захисту навколишнього природного середовища (екологія); 2.1 Отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин (ЗР) в атмосферн2е повітря; 2.2 Отримання дозволів на спеціальне водокористування; 2.3 Організація проведення процедури оцінки впливу на довкілля (ОВД) від технічного переоснащення, реконструцкії та будівництва нових обєктів з подальшим отриманням висновку від Мінекології; 2.4 Організація проведення лабораторних досляджень скидів ЗР в водний басейн та викидів ЗР в атмосферне повітря, інші лабораторні дослідження. 2.5 Паспортизація, облік, видалення та утилізація відходіввиробництва.
3.Усунення порушень та зауважень по приписам управління Держпраці, Пожарної інспекції, Державної екологічної інспекції, комісій ТЕБ і НС та інших контролюючих органів. 4. Формування бюджету на виконання комплексних заходів з охорони праці та звітність використання 5. Співпраця з контролюючими органами (управлінням Держпраці, Пожарною інспекцією, комісій ТБ і НС, Державною екологічною інспекцією, Департаментом екології, Державним агентством водних ресурсів, Мінекології та іншими). Звітність з охорони праці та екології.
II.2015р. - 2018 р. ФОП
III.липень 2012р. – листопад 2014р.
“Назва компанії” СТОВ «Довіра Позиція – Заступник директора по зовнішньо-економічній діяльності компанії.


IV.жовтень 2009р. -лютий 2011р. компанії «Кедр-КВ» та «КСК – автоматизація»
(розробка та впровадження на виробничих підприємствах засобів автоматизації управління та контролю технологічними процесами )
Позиція – Керівник служби охорони праці та кадрів.
1)організація та виконання робіт по забезпеченню в компаніях необхідних норм і правил охорони праці, пожежної безпеки та захисту довкілля;
2)рішення кадрових питань ( відбір, прийом, необхідне оформлення, організація навчання та перевірки знань працівників).
3)Відповідальний за автомобільне господарство в компанії.

V.2005 р. – Головний інженер ТОВ ТД «Нафтова компанія Альянс Дністер» в структурі нафтобаза та мережа АЗС по Вінницькій обл. і Хмельницькій обл. Одна із функцій – відповідальний за доставку нафтопродуктів на АЗС, розробка та погодження в поліції маршрутів рухів автоцистерн, участь в розслідувані ДТП.
VI . 2003р. працював Головним інженером на ПП "Панда" - виробництво безалкогольних напоїв > 1500 працівників, з функціями: керівництво всіма технічними службами, автомобільним господарством, будівництвом, ремонтними роботами машин, механізмів, обладнання та забезпечення комплексу електроенергією, газ, тепло, вода, вентиляція, кондиціонування, робота з РЕМ , Водоканалом, Обленерго, СЕС та контролюючими органами, отримання дозволів на виконання робіт та експлуатацію обладнання з підвищеною небезпекою праці, подання державній комісії завершеного будівельного комплексу для його прийняття в експлуатацію .

VII. квітень 1989р. – травень 2003р. ВО «Термінал» - виробництво засобів відео- термінальної техніки та товарів народного споживання). Позиція – Головний технолог заводу (біля 6000 працюючих) з функціями:
1. підготовка та постановка на виробництво нових виробів, виконання розрахунків потужностей заводу, вивід з виробництва застарілого та впровадження нового, прогресивного обладнання і технологій;
2.розробка і впровадження техно

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: