Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 февраля 2024 PRO

Станислав

Юрист, юрисконсульт, помощник адвоката, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист з договірної роботи та спеціаліст з сертифікацї

с 01.2022 по 08.2022 (7 месяцев)
ПК "ДТЗ", Дніпро (Сільське господарство, агробізнес)

Серед посадових обов'язків зокрема були: аналіз чинної нормативної документації, що регламентує процедури сертифікації та стандартизації сільськогосподарської техніки, електроінструментів, велосипедів, мотоциклів, електротехніки тощо. Супроводження перевірок контролюючими органами з питань дотримання вимог, що висуваються законодавцем щодо сертифікації та стандартизації сільськогосподарської техніки, електротехніки та електроінструменту, інструментів, іншої продукції компанії (наявності необхідного маркування, правильність заповнення інструкцій, тощо). Позовна та досудова робота. Супроводження перевірок контрагентів на благонадійність, ведення реєстру таких контрагентів (щодо визначення ступеню можливості надання товарів для обігу, необхідності збільшення співпраці або ж її повного припинення. З цією метою мною проводився моніторинг реєстрів рухомого та нерухомого майна, судових рішень, платників єдиного податку та податку на додану вартість,тощо.

Головний юрисконсульт

с 03.2021 по 07.2021 (4 месяца)
Адвокатське об'єднання "Правовий Альянс", Дніпро (Юриспруденція)

Серед посадових обов'язків можна виділити: претензійно-позовну роботу (складав форми претензій, позовів, заяв про видачу судового наказу, клопотань, заяв по суті справи, себто відзиви, заперечення, відповіді на відзив, оформлював готові документи за власним розробленим стандартом та подавав за місцем подачі); робота зі зверненнями та запитами про надання публічної інформації (оформлював відповіді на адвокатські запити, запити арбітражних керуючих, правоохоронних та контролюючих органів, ОМС); робота із Держпродспоживслужбою, як окремий вид діяльності (надання роз'яснень щодо правомірності діяльності клієнта, формування готової відповіді, захист інтересів клієнта); організаційно-розпорядча робота (вів реєстр справ, в основному заяв про видачу судового наказу та позовів на стягнення заборгованості, формував готові звіти на кінець кожного місяця, архівував справи); досудова та судова робота (збирання доказів для обґрунтування правової позиції, допит експертів, свідків, оформлення отриманої інформації документально; участь в судових засіданнях в малозначних справах, повне супроводження судового процесу від першого судового засідання до винесення рішення, з наступним його виконанням в рамках виконавчого провадження); складання апеляційних скарг; за власною ініціативою впроваджував методи медіації для вирішення конфлікту; надання консультацій в межах власної компетенції з правових питань працівникам клієнта, аналіз та правова експертиза готових правових документів, шаблонів актів, на відповідність їх чинному законодавству. Розгляд переважної більшості заяв про видачу судового наказу закінчувався на користь компанії, рішення по ним можна знайти на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Фахівець з приймання та обробки вантажу

с 12.2017 по 03.2020 (2 года 3 месяца)
Нова пошта, ТОВ, Павлоград (Транспорт, логістика)

До посадових обов'язків, окрім фізичних безпосередньо, входило оформлення претензій, складання скарг та заяв від клієнтів з приводу псування товару, неналежного надання послуг перевезення. Супровід клієнта до моменту винесення позитивного чи негативного рішення по його питанню.

Юрист

с 11.2016 по 02.2017 (3 месяца)
"Degolmix", Павлоград (Юриспруденція)

Виконував наступні обов'язки та доручення: забезпечував оформлення необхідної для повноцінної роботи фірми документації: штатний розпис, правила внутрішнього трудового розпорядку, посадові інструкції, табелі обліку робочого часу, накази, книги обліку різного характеру, котрі необхідно вести підприємцю відповідно до вимог законодавства України; складав договори про надання юридичних послуг, франчайзингу, редагував вже готові, перевіряючи їх на відповідність вимогам закону, підготовлював позовні заяви по питаннях з якими зверталися клієнти, взаємодіяв з органами місцевої влади, державними органами з метою виконання поставленого переді мною завдання; представляв інтереси компанії та клієнтів у суді, консультував клієнтів та керівництво з правових питань, регулярно актуалізував судову практику, виконував інші доручення керівництва правового характеру.

Помічник адвоката

с 02.2014 по 07.2014 (5 месяцев)
Приватний адвокат Верба А.П., Днепр (Юриспруденція)

Працював помічником у приватного практикуючого адвоката Верби Андрія Петровича. До кола моїх обов'язків входило: претензійна та позовна робота (написання позовів та заяв з наступною їх подачею до суду та супровід справи до моменту винесення рішення, складання претензій та відповідей на претензії як один із видів юридичних послуг що надавались), спеціалізувався в основному на сімейному, цивільному, земельному та адміністративному законодавстві, також тут отримав досвід складання цивільно-правових та інших документів.

Образование

Академія Митної служби України

Юридичний, право, юрист, Днепр
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

З повним варіантом резюме прошу ознайомитися тут: https://drive.google.com/file/d/1Tf1irdnxlNwEiUEDXSj4Z36dmoobNwFg/view?usp=sharing

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: