Марія
Пекар, кухар, помічник кухаря, 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 57 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6838987
Опыт работы
Кухар
с 09.2018 по 02.2022
(3 года 5 месяцев)
Приватний дитячий садок "My way", Київ (Освіта, наука)
-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Готування їжі
-Переоблік
-Співбесіда та підготовка помічників кухаря(у разі потреби)
Кухар-кондитер
с 01.2017 по 08.2018
(1 год 7 месяцев)
Shara Cawa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Замовлення продуктів
-Приготування салатів /соусів
-Випічка круасанів/чіабата/сендвічі
-Переоблік
Кухар-мучник
с 12.2014 по 12.2016
(2 года)
Хінкальня, ресторан грузинської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-ліплення хінкалей
-допомога при переобліках
Помічник шеф-кухаря
с 01.2013 по 12.2016
(3 года 11 месяцев)
Бізнес-кафе (бізнес центр м Шулявська), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Підготовка та керування фуршетів
-Допомога кухарям у приготуванні замовлень
-Підготовка та тренінги персоналу
-Контроль роботи кухні
-Переоблік
Помічник кухаря
с 12.2010 по 01.2013
(2 года 1 месяц)
Кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-деякий час працювала на роздачі обідів
-Підготовка продуктів до подальшої термічної обробки;
-Оформлення страв;
-Контроль зберігання і витрат наявних продуктів;
-Проведення санітарної обробки і підтримання чистоти на кухні.
Образование
Базовий кулінарний курс кухаря
Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2013 по 2013 (меньше 1 года)
Знання рецептур та технологію приготування страв.
Розкладання кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, знаючи певні навички.
Нейрупінський коледж ( Німеччина)
Кухар, Нейрупин
Среднее специальное, с 1985 по 1987 (2 года)
Знання рецептури та технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку та організацію громадського харчування, правила використання пристроїв і спеціального обладнання.
Дополнительное образование и сертификаты
Харьківський університет
1988,4 роки
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Немецкий — средний
Другие резюме этого кандидата
15 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Модератор, Сайт знайомств, 1 год 7 месяцев
Похожие кандидаты
Кухонний робітник, помічник кухаря (лінія роздачі), посудомийниця, продавець
Киев
Шеф, су-шеф
40000 грн, Киев
Помощник кондитера, кондитер, пекарь
15000 грн, Киев
Пекар, кондитер, помічник кондитера
20000 грн, Киев