Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2021 PRO

Руслан

Інженер-механік, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Глобино
Готов работать:
Глобино, Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер з експлуатації МТП

с 03.2018 по 12.2020 (2 года 9 месяцев)
ТОВ ЦУКОРАГРОПРОМ ФІЛІЯ ГЛОБИНСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД, Глобине (Харчова промисловість)

Організовував правильну експлуатацію і технічне обслуговування машинно-тракторного парку, своєчасний та якісний його ремонт. Розробляв і впроваджував заходи з поліпшення експлуатації та якості ремонту та підвищення рівня технічної готовності машин й устаткування. Вивчав умови роботи сільськогосподарських машин та устаткування, окремих деталей і вузлів з метою виявлення їх передчасного спрацювання. Брав участь у розробленні планів робіт машинно-тракторного парку та його ремонту, графіків технічних обслуговувань, планів випробувань машин і устаткування, а також заходів з поліпшення їх експлуатації та якості ремонтних робіт.

Складав заявки на придбання нови устаткування, запасних частин, ремонтних матеріалів. Забезпечує упровадження прогресивних методів виконання механізованих робіт, ремонтів та відновлення деталей, економії паливно-мастильних матеріалів. Забезпечує ведення технічної документації, обліку і документів звітності з технічної експлуатації машинно-тракторного парку, ефективне застосування чинних норм виробітку, коштів на експлуатацію машинно-тракторного парку. Контролював проведення ремонту, додержання інструкцій з експлуатації та технічного обслуговування машиннотракторного парку.

Проводить роботу з підвищення рівня технічних знань механізаторів. Забезпечував додержання працівниками виробничої і трудової дисципліни, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Механік автогаража

с 01.2016 по 02.2018 (2 года 1 месяц)
ТОВ ГЛОБИНСЬКИЙ МАСЛОСИРЗАВОД, Глобине (Харчова промисловість)

Забезпечував контроль технічного стану автотранспортних засобів і випуск їх на лінію. Виконував огляд та визначав несправності під час повернення автотранспортних засобів з лінії після закінчення роботи. Браа участь у наданні технічної допомоги автомобілям на лінії. Здійснював контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації, проводив інструктаж водіїв перед виїздом їх на лінію. Контролював ефективність витрат водіями паливно-мастильних матеріалів, шин та АКБ. Браа участь в розробці графіків проведення технічного обслуговування автотранспортних засобів і здійснював контроль за якістю і своєчасністю виконання цих робіт. Вивчав умови роботи автотранспортних засобів з метою виявлення причин їх передчасного зносу. Аналізував причини і тривалість простоїв, пов'язаних з технічним станом автотранспортних засобів, розробляв і впроваджував заходи щодо збільшення термінів їх служби, скорочення простоїв через технічні несправності. Забезпечував дотримання водіями виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці і безпечного ведення робіт.

Головний державний інспектор

с 03.2011 по 09.2015 (4 года 6 месяцев)
Державна інспекція технічного нагляду Полтавської ОДА, Полтава (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснював державну реєстрацію і вів облік тракторів,
самохідних шасі, самохідних, дорожньо-будівельних й меліоративних
машин, тракторних причепів, що є на підприємствах, в установах,
організаціях незалежно від форм власності та у власності громадян,
й видавав на них державні номерні знаки та реєстраційні документи;проводив щорічні державні технічні огляди
сільськогосподарських машин, що підлягають реєстрації в інспекції;
Здійснював періодично перевірки технічного стану
сільськогосподарських машин; Перевіряв дотримання стандартів, технічних умов та іншої нормативно-технічної документації під час ремонту
сільськогосподарських машин;
Надавав висновки щодо якості проданих або відремонтованих
сільськогосподарських машин у зв'язку з розглядом претензій власників і користувачів цих машин;
Проводив технічну експертизу сільськогосподарських машин,
що стали непридатними внаслідок аварії чи стихійного лиха, і надавав висновок про можливість або економічну доцільність їх подальшої
експлуатації чи відновлення; Видавав посвідчення тракториста-машиніста після складання іспитів;
Забезпечував своєчасність сплати зборів за технічний огляд сільськогосподарських машин, видачу посвідчень
тракториста-машиніста та інші послуги, що надавались інспекцією;
Контролював правила транспортування та зберігання
нафтопродуктів підприємствами і організаціями агропромислового комплексу.

Начальник відділу технічної політики

с 03.2003 по 11.2010 (7 лет 8 месяцев)
Управління агропромислового розвитку, Глобине (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснюв керівництво діяльністю відділу, розподіляв обов’язки між спеціалістами відділу, очолюв та контролюв їх роботу. Забезпечув ефективну його роботу у відповідності до покладених на відділ завдань, доручень керівництва. Подав у межах своєї компетенції керівнику управління пропозиції про призначення на посади, звільнення з посади та переміщення працівників відділу, своєчасне заміщення вакансій, заохочення та накладення стягнень. Забезпечував у межах своєї компетенції контроль за станом справ у сфері діяльності відділом, вживав необхідних заходів щодо їх поліпшення. Вживав заходів щодо вдосконалення співпраці відділу з іншими структурними підрозділами районної державної адміністрації, органами місцевого самоврядування, державного нагляду та контролю, правоохоронними органами, а також з підприємствами, установами, організаціями, об’єднаннями громадян, організовував роботу із захисту державних таємниць у відповідності з чинним законодавством. Контролював стан трудової дисципліни відділу.Аналізував стан і тенденції економічного і соціального розвитку району, браа участь у визначенні його пріоритетів, проведенні структурних змін, а також формуванні напрямів інвестиційної політики та готував керівництву районної державної адміністрації пропозиції, спрямовані на забезпечення економічної безпеки держави, сталого розвитку і детінізації економіки.
Виконував роботи з прогнозування та підготовки програм економічного і соціального розвитку:

- розробляв прогнози економічного та соціального розвитку району на середньостроковий період та програми економічного і соціального розвитку на короткостроковий період;

- враховував у програмах соціально-економічного розвитку району прогнози розвитку виробничих галузей та соціально-культурної сфери;

- забезпечував стратегічне планування, програмування та прогнозування економічного і соціального розвитку району.

- координував діяльність місцевих органів виконавчої влади у сфері реалізації регіональної інвестиційної політики. Брав участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері розвитку економічної конкуренції та обмеження монополізму, проводив моніторинг її реалізації та соціально-економічних результатів, сприяв розвитку на території району конкуренції, підвищенню ефективності функціонування об’єктів ринкової інфраструктури.
Розробляв проекти розпоряджень голови районної державної адміністрації, у визначених законом випадках – проекти нормативно-правових актів з питань реалізації галузевих повноважень.
Постійно вдосконалював організацію роботи відділу, підвищував власну професійну кваліфікацію.Організовував роботу з документами, контролював стан трудової та виконавчої дисципліни. Забезпечував дотримання працівниками відділу законодавства України з питань державної служби та боротьби з корупцією.

Образование

Полтавський сільськогосподарський інститут

Механізація сільського господарства, інженер-механік, Полтава
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 10 месяцев)

Денна форма навчання

Похожие кандидаты

Інженер-механік
22000 грн, Кременчуг

Инженер-механик
Горишние Плавни, Кременчуг, Удаленно

Инженер-механик
Кременчуг

Механік, інженер з ремонту
35000 грн, Кременчуг

Инженер-механик
15000 грн, Кременчуг

Інженер-механік
Кременчуг

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: