Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 февраля 2022

Марина

Няня (з проживанням, вахта), 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Няня

с 03.2014 по 12.2020 (6 лет 9 месяцев)
Семья, Москва (Приватні особи)

Все що стосувалося дитини: гігієна, готування їжі для дитини, прання дитячої одежі, чистота, підтримання чистоти в дитячій кімнаті, супровід( на гуртки,в поліклініку та при потребі в лікарню, за кордон, на відпочинок), прогулянки при різній погоді.Розвиток дитини по віку. Навики самостійності та охайності.
Безпека дитини...

Образование

Львівське медучилище

Медсестра, Львов
Среднее специальное, с 1992 по 1995 (2 года 10 месяцев)

Дополнительная информация

Доброго дня ... Мене звати Марина. Мені 46 років. Живу в Львівський обл.. Заміжня, 2 дорослих(заміжні) дочок і один (2місяці) онучок..за фахом медсестра...без шкідливих звичок... З 2006 по 2014 працювала в дитячому садку медсестрою. В 2014 поїхала до Москви ...з березня 2014 по березень 2018 працювала нянею в одній сім'ї ..на час початку моєї роботи дівчинці було 5 місяців...в мої обов'язки входило все що стосувалося дівчинки. Звільнилися по причині виїзду родини за кордон.. Червень-грудень працювала нянею з дівчинкою 4 роки..звільнилася по причині виходу дідуся і бабусі на пенсію.. з лютого по вересень 2019 році працювала в клінінговій компанії...з вересня 2019 по грудень 2020 року працювала нянею з хлопчиками - двійнятами ...змушена була звільнись через пологи старшої дочки...на даний час я маю двох місячного онука...і я шукаю роботу няні)) на всі питання відповім по телефону

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: