Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 апреля 2023

Тетяна

Ассистент, администратор, офис-менеджер (кадровое и делопроизводство), 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Контактні телефони: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Електронна пошта - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта :
1994 рік – диплом з відзнакою молодшого спеціаліста Одеського фінансово-економічного коледжу за спеціальністю «Фінанси» з відзнакою, присвоєно кваліфікацію «Бухгалтер – фінансист»
2002 рік – диплом з відзнакою про повну вищу освіту Харківської Державної академії міського господарства за спеціальністю «облік і аудит», кваліфікація – «Інженер – економіст»
2017 рік - диплом магістра Державного управляння Академії державного управління при Президентові України
Трудовий стаж:
23.06.1994 - 31.08.2004 - фінансове управління Жмеринської міської ради
01.09.2004 - 30.05.2010 - управління економіки Жмеринської міської ради, заступник начальника управління економіки
01.06.2010 – 08.07.2020 - заступник голови – керівник апарату Жмеринської районної державної адміністрації
08.2020-12.2000 – заступник начальника міськ-районного передвиборчого штабу від ПП УСГ.
Є додатковий педагогічний стаж: - викладач заочного відділення за спеціальностями: «Гроші і кредит», «Фінанси», «Фінанси і кредит», «Фінанси підприємств» у Жмеринській філії Харківської Державної академії міського господарства, з 2002 по 2009 роки.
Сімейний стан – розлучена з 1996 року.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, але, за необхідності, свої погляди відстоюю аргументовано. В залежності від ситуації та пріоритетів можу проявити як гнучкість, так і настояти на власній точці зору. Добрий організатор. Однаково добре працюю як над індивідуальними проектами та завданнями, так і у команді.
За складом сприйняття та мислення – аналітик, вмію послідовно аналізувати та логічно мислити, працювати з великим об’ємом інформації, виділяти із загального потоку найголовніше, приймати рішення щодо першочерговості виконання завдань. Швидко сприймаю будь яку нову інформацію, легко навчаюсь, завжди прагну вивчити щось нове, набути нових знань та вмінь, легко сприймаю будь які нові ідеї, вмію креативно і нестандартно мислити.
Енергійна, швидко орієнтуюсь у «нестандартних» ситуаціях, вмію знаходити шляхи розв’язання проблем, не впадаю в «ступор» при виникненні кризових ситуацій
Від підлеглих завжди вимагала чіткості у роботі, безумовного дотримання строків виконання поставлених завдань,вчасного інформування щодо проблем при виконанні роботи, аналогічно веду себе по відношенню до керівництва.
Вільно володію російською та українською мовами, англійську мовою на рівні базової шкільної програми.За необхідності за власний рахунок закінчу необхідні курси.
Практичний досвід роботи з комп’ютером на рівні впевненого користувача, швидкий друк, робота в графічних редакторах, базові знання щодо користування 1-С, маю практичні навички та знання щодо роботи офісного обладнання, міні-АТС, локальних комп’ютерних мереж і т.д. Загальний стаж роботи з комп’ютерним обладнанням більше 25-ти років. Будь яке нове програмне забезпечення або спеціалізовані програми освоюю у короткий термін.
Маю практичний досвід роботи у великому колективі та з відвідувачами, високий рівень витривалості щодо стресових навантажень.
Готова до понаднормової роботи та відряджень, легко збираюсь у дорогу, спокійно переношу додаткові фізичні та психологічні навантаження не втрачаючи при цьому працездатності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: