Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Максим

Керівник відділу, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Другие страны, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Управління, контроль та нагляд за безпекою на транспорті. Локомотивне депо Жмеринка, Жмеринська дирекція залізничних перевезень!

с 03.2002 по 03.2014 (12 лет)
Укрзалізниця, АТ, Хмельницький (Транспорт, логістика)

Маю диплом з відзнакою по спеціальності " Помічник машиніста тепловоза та електровоза". Навчаюся за спеціальністю " Правознавство". Трудову діяльність розпочав на залізниці із робітничих посад(РШРВ, складач поїздів, черговий по станції, слюсар з ремонту рухомого складу локомотив
ного депо. З 2009 року по 2014 рік працював заступником начальника залізничної станції, маю п'яти річний досвід в управлінні людьми (Очолював колектив із 133 працівників), фаховий залізничник. З 2014 по серпень 2022 року працював в Державній службі України з безпеки на транспорті, ( в обов'язки входило: дотримання працівниками залізниці та працівниками МПЗТ (міжгалузевих підприємств залізничного транспорту) "СУБР" Положення про систему управління безпекою руху на залізничному транспорті), Статуту залізниць, дотримання перевізниками та водіями ЗУ " Про Автомобільний транспорт", Ліцензування т.з., іншого законодавства у сфері транспорту.Не одноразово підвищував свій рівень кваліфікації в галузі транспорта( залізничний, автомобільний, міський електричний), за підтримки Міністерства Інфраструктури не одноразово приймав участь в проведенні Twinning із залученням представників Німеччини та Польщі щодо удосконалення та забезпечення якісного виконання європейських норм та стандартів у сфері транспорту.

Образование

ДЕТУТ

Інженер з транспорту, Київ
Высшее, с 2002 по 2008 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Дія "Цифрова грамотність державних службовців"

2021, 1місяць.

Знания и навыки

Користувач ПК Організаційні, контролюючі, критичне мислення,уміння керувати Уміння вести переговор,уміння формувати власну думку та приймати

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Маю 5-ти річний досвід на керівній посаді де очолював колектив із 133 працівників.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: