Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024 PRO

Тамара

Головний юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний юрисконсульт

с 10.2023 по наст. время (7 месяцев)
DTEK, Київ (Енергетика)

Юридичний супровід діяльності компанії за напрямками: транспорт, військові збитки, послуги. Договірна робота, претензійно-позовна.

Юрист

с 10.2022 по 10.2023 (1 год)
Auchan Україна, Київ (Роздрібна торгівля)

Строковий трудовий договір.
Основні обов'язки:
*Юридичний супровід групи компаній. *Забезпечення господарської та експлуатаційної діяльності гіпермаркетів, супермаркетів, магазинів по всій території України.
*Договірна робота (розробка проєктів договорів, юридичний аналіз, складання та редагування укладення, внесення змін, розірвання, підготовка до підписання ).
*Юридичне оформлення/супровід документів (накази, відповіді на скарги споживачів, бланки, листи, довіреності).
*Оформлення та подання запитів/претензій, відповідей на запити адвокатів, контрагентів. Складання офіційних відповідей на запити державних контролюючих органів.
*Оформлення, подача документів та отримання Ліцензій на роздрібну та оптову торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, зберігання палива, документи для куточка споживача, ведення реєстрів.
*Претензійно-позовна робота, в тому числі в рамках кримінальних проваджень (з поданням цивільних позовів).Підготовка процесуальних документів для подання до суду. *Представництво інтересів підприємств у взаємовідносинах з контролюючими та іншими державними органами. Супровід перевірок.
*Аналіз та своєчасний моніторинг чинного законодавства України. Надання правових консультацій структурним підрозділам компанії; ведення документообігу. Складання юридичних довідок.
Комерційне право

Юрисконсульт

с 05.2022 по 11.2022 (6 месяцев)
ТОВ "Торгова фірма "Рудь", Киев (Транспорт, логістика)

Строковий договір на заміщення юриста, який пішов консультувати ЗСУ.
Повний супровід дистрибуції продукції АТ "Житомирський маслозавод".
Опрацьовувала у великих об'ємах договори:
постачання товарів, послуг, логістики, перевезення, спец.транспорту (купівля-продаж, оформлення, ремонт, паливо), страхування, оренди складів, автомобілів (в т.ч. нотаріальне оформлення), передачі/повернення обладнання, маркетингу, співпрацювала із сітьовими супермаркетами. Консультувала та вела документальне оформлення: корпоративних, трудових правовідносини, в тому числі по військовозобов'язаним, брала участь у фіксації та відшкодуванні пошкоджень транспорту при ДТП (СК), в тому числі фіксацію ТПП пошкоджень майна внаслідок бойових дій. Здійснювала претензійне та судове стягнення заборгованостей, надавала юридичні консультації та інш. Постійно відслідїїковувала зміни в законодавстві та особливості його застосування в період воєнного стану, в тому числі податкові.

Юрист

с 05.2021 по 05.2022 (1 год)
ТОВ «НОВА ПОШТА», Київ (Транспорт, логістика)

Здійснювала юридичний супровід групи компаній, що входять в структуру ТОВ "Нова пошта". Виконувала: погодження, доопрацювання/внесения змiн, розробку окремих типів договорів (оренда, субаренда, перевезення, зберiгання, надання послуг, поставка та iнш.); аналіз моделей операційної діяльності компанії; надавала консультацій (уснi, письмовi) щодо застосування законодавства при здійсненні господарської діяльності логістичною компанією та оператором поштового зв’язку; здійснювала врегулювання страхових випадків пов’язаних з майном. Застосовувала знання податкового та бух.облiку, господарського, цивільного, адмiнiстративного права та процесiв, фiнансового законодавства, трудового законодавства та iнш. Брала участь у проектах з питань оподаткування, опрацювання ризикiв ведення певного виду дiяльностi, адмiнiстративного та судового оскарження, складання вiдповiдей на запити контролюючих органiв та банкiв, спiвпраця з АМКУ.

Юрисконсульт

с 04.2018 по 04.2021 (3 года)
УК «ГК «ФОКСТРОТ», Черкаси (Нерухомість)

Супроводжувала діяльність торгівельно-розважальних центрів «Depo’t center» (група компаній та ФОПів) та всіх магазинів компанії («Секунда», «Фокстрот») у 2-х областях - Черкаській та Кіровоградській обл. Виконувала договірну роботу: оренда, суборенда комерційної нерухомості, рекламних конструкцій, здійснювала юридичний супровід реконструкції будівель, будівництва, експертизи проектної документації ТРЦ, авторського та технічного нагляду за будівництвом, проектні роботи, будівельний підряд, ремонти (поточні, капітальні), вірішувала земельні питання, а також складала договори поставки товарів, реклами (оренда рекламних площин, послуги з виготовлення, розміщення реклами, кобрендінгу (інтелектуальна власність), супроводжувала документальне оформлення проведення святкових заходів в ТРЦ. Вела переговори з орендарями, з комерційних питань співпраці та вирішення конфліктних ситуацій. Супроводжувала належний документообіг первинної документації (договори, додаткові угоди, специфікації, рахунки-фактури, Акти виконаних робіт/наданих послуг, Акти звірки, кошториси, калькуляції та інш.). Приймала участь у вирішенні трудових спорів. Займалась претензійною роботою по відшкодуванню боргів орендарів (стягнення заборгованості в досудовому порядку).
Контролювала належне оформлення документів техніки безпеки, охорони праці і пожежної безпеки. Постійно слідкувала за змінами в законодавстві (юридичними та бухгалтерськими). Брала участь у перевірках підприємств та ФОП контролюючими органами. Складала внутрішню документацію підприємства та проводила юридичний аналіз вхідної та вихідної документації. Вела ділову переписку, переговори та виконувала інші завдання керівництва.

Юрисконсульт

с 04.2006 по 04.2018 (12 лет)
група компаній, ФОП, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Єдиний юрисконсульт
Лип. 2017 р.– квіт. 2018 р.
ТОВ "АПЦ-Гарант", ТОВ "Гумагроекспорт"
Агро промисловість, торгівля (імпорт-експорт) добрив, перевезення

Юрисконсульт
Серп. 2016 – лип. 2017
ТОВ «Главшляхбуд», ТОВ «Центрдорресурс», ТОВ «Центршляхбуд»
Будівництво доріг

Юрисконсульт
Вер. 2015 - серп 2016
ТОВ "ТД Продмаркет", ТОВ «МАНАР АВТО»
Перевезення (транспорт та логістика)
співпрацювала: ГК «Метінвест», МК «Азовсталь», МЗ «Дніпросталь», ПАО «Запоріжсталь».

Юрисконсульт
Бер. 2014 – бер. 2015
Холдинг «LAUFFER group»
Виробництво, торгівля. Дистрибуція

Молодший юрисконсульт
Січ 2013 - січ 2014
ТОВ «Хілал Алюмініум Юкрейн», ТОВ «Унітех», ТОВ «Уніпласт
Промисловість, виробництво, торгівля
Виробництво алюмінієвих і ПВХ профілів; виготовлення, реалізація світлопрозорих конструкцій з ПВХ і алюмінію; оптова і роздрібна торгівля профілем і комплектуючими для виготовлення світлопрозорих конструкцій, обгороджувань поручнів.

Помічник судді
Груд. 2008 - вер 2012
Донецький апеляційний адміністративний суд

Помічник судді
Квіт 2006 - груд 2008
Господарський суд Донецької області

Образование

Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ

Спеціалізація - господарсько-правова діяльність. Кваліфікаційний рівень-фахівець., Київ
Высшее, с 2002 по 2006 (4 года)

Додаткова освіта, курси:

*Інтелектуальна власність, курс 2024;
*Військові змiни в законодавствi, в т.ч. бронювання, стягнення військових збитків, тощо.
* Школа бiзнесу "Нова пошта"
•Бізнес-школа «City Business School», програма МВА - Professional. Менеджмент.

•FMCG&RETAIL LAWYER
•Корпоративне право. Податкове право.
•Coursera "Особистий розвиток: Побудова висновків за даними, Системне мислення, Управління змінами та інш.
•Prometheus. «Аналіз даних».
•Тренінг на тему "Захист прав людини. Європейський суд з прав людини", ННІ економіки і права
•Курси по бухгалтерському обліку, фін. звітності та 1С (8.2).
•Курси по Зовнішньо-економічній діяльності в Україні
•Дистанційне навчання англійська мова. Intermediate В1.

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Word MS Office Користувач Internet Законодавство України

Дополнительная информация

Маю 18-річний безперервний досвід в юриспруденції (господарське, цивільне, адміністративне право та процеси, кримінальне право в сфері господарської діяльності, трудове, земельне, корпоративне право, інтелектуальна власність). Напрямки: виробництво (промисловість), будівництво, торгівля, перевезення, комерційна нерухомість, реклама.
Окрім юриспруденції, маю знання в сферах: бухгалтерського обліку, програми 1С (8.2.), податкового законодавства, зовнішньо-економічної діяльності (імпорт - експорт товарів, послуги): контракти, перевезення, ІНКОТЕРМС 2020, знаю англійську мову на рівні - Intermediate В1.
Маю навички системного погляду на управління бізнес-проектами та бізнес-процесами, навички стратегічного бачення бізнесу, бачення багатьох аспектів бізнесу. Структурувала знання по особистісному зростанню, стратегічному та операційному менеджменту, управлінню фінансами, маркетингом, персоналом та проєктами. Навички досягати поставлених цілей в адекватні терміни, без серйозних помилок і зайвих фінансових витрат. Вмію ставити пріоритети, планувати робочий час – володію професійним Тайм-менеджментом. Вмію аргументувати та формулювати свою позицію зрозуміло кожному мовою, проводити презентації, виступати на публіці. Маю навики вирішення / розв’язання складних задач, а також ризик-орієнтоване мислення. Маю досвід в сфері комлпаєнс.
Є многорічний досвід підготовки всіх юридичних документів та представництва підприємств в різних сферах діяльності та в судах всіх ланок, зокрема по спорах зі стягнення заборгованості, трудових спорах та інших адміністративних та господарських спорах, маю досвід примусового виконання рішень суду, а також досвід співпраці з ДВС, ДСНС, ДФС та іншими контролюючими органами та органами виконавчої влади.
Також маю досвід кадрового обліку та охорони праці / пожежної безпеки, цивільного захисту на виробництві. Розуміюсь в сучасному законодавстві, слідкую за змінами.
Готова до відряджень. Вмію працювати у віддаленому режимі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: