Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Сергій

Project-менеджер, координатор проектів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу закупівель та тендерних процедур департаменту економіки і інвестицій міської ради

с 06.2016 по наст. время (8 лет 3 месяца)
Вінницька міська рада, Вінниця (Державні організації)

Координація роботи тендерних комітетів виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств (установ, закладів) міста, проведення консультаційної та методичної допомоги замовникам закупівель (кількість яких становить більш ніж 190) з питань закупівель; проведення семінарів, тренінгів, прийняття участі у "круглих столах", нарадах з питань публічних закупівель, проведення моніторингу закупівель, що здійснюються замовниками закупівель, супровід проведення закупівель, моніторинг ринку продажів автомототехніки, обладнання, товарів та послуг, медичного обладнання та закупівель робіт з реконструкції об'єктів нерухомості та благоустрою міста, підготовка та надання інформації стосовно закупівель за запитами контролюючих органів, громадських організацій та керівництва виконавчого комітету міської ради, підготовки проектів розпорядчих актів міської ради, контроль своєчасності виконання етапів закупівель замовниками закупівель, участь у роботі тендерного комітету виконавчого комітету міської ради.

Як результат, в місті Вінниця від початку було впроваджено для використання в роботі всіх закупівельників систему електронних закупівель PROZORRO, проведено чисельні навчання як для закупівельників так і для представників бізнесу.

Нач. сектору оцінки та моніторингу застави Відділення «Вінницька Регіональна Дирекція» ПАТ «ВТБ БАНК» Департаменту Контролю банківських ризиків з робочим місцем у м.Вінниця

с 11.2010 по 03.2015 (4 года 4 месяца)
Відділення «Вінницька Регіональна Дирекція» ПАТ «ВТБ БАНК», Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Керівництво сектором оцінки та моніторингу застави в Вінницький регіональній дирекції, до складу якої входили: Вінницька, Житомирська та Хмельницька області, організація роботи підрозділу, пов'язаної із забезпеченням кредитних операцій контрагентів перед банком, а саме:
Визначення прийнятності застави щодо забезпечення зобов'язань за кредитними банківськими операціями, ідентифікація майна (експертиза пакету документів), проведення роботи з суб’єктами оціночної діяльності з питань оцінки майна, запропонованого в заставу банку, визначення заставної вартості майна та майнових прав з наданням висновків щодо прийнятності, ліквідності та достатності заставної вартості майна і майнових прав, та пов'язаних з цим ризиків, контроль стану та умов зберігання предмету застави з безпосереднім виїздом до клієнтів банку, робота з Державним реєстром обтяжень рухомого майна, переоцінка заставного портфелю відділення, відповідно до вимог НБУ.

Як результат, кредитний портфель філіала був з мінімальним простроченням і заборгованістю з боку клієнтів та в повній мірі забезпечений заставним майном. В ході роботи постійно проводилась оцінка автомобільної та сільськогосподарської техніки, різноманітного виробничого обладнання, квартир, будинків, промислової та складської нерухомості, магазинів та торгівельних центрів, товарів в обороті та запасів (нафтопродукти, добрива, металопрокат, будівельні матеріали, зерно, продукти харчування, побутова хімія, побутова техніка та т.ін.) За кредитні гроші було побудовано та реконструйовано 3 зернові елеватори, процеси постійно контролювались з питань цілісності та оформлення застави банку.

Економіст 1-ї кат. служби супроводження заставних зобов'язань

с 02.2008 по 11.2010 (2 года 9 месяцев)
Філія АТ «Укрексімбанк», Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Визначення прийнятності застави для забезпечення зобов'язань за кредитними банківськими операціями, перевірка достовірності визначення незалежними експертами ринкової вартості предмету застави, самостійне визначення заставної вартості майна, майнових прав та пов'язаних з цим ризиків, підготовка та опрацювання проектів договорів застави та забезпечення їх нотаріального посвідчення, реєстрація застави в державних реєстрах заборон, ведення та актуалізація бази даних про заставу, проведення моніторингу стану зберігання предмету застави з безпосереднім виїздом до клієнтів, переоцінка заставного портфелю філії, здійснення разом із службою безпеки і юридичною службою філії заходів щодо погашення проблемної заборгованості за рахунок заставленого майна. Супроводження реалізації застави (в частині визначення ліквідаційної вартості заставленого майна та пошуку потенційних покупців).

Провідний спеціаліст відділу розвитку та експлуатації торгівельної мережі банку у Вінницький області

с 10.2005 по 02.2008 (2 года 4 месяца)
Вінницьке управління Подільського регіонального департаменту АКІБ «УкрСиббанк», Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз ринку нерухомості міста та області, визначення найбільш оптимальних місць для розташування відділень банку (вивчення щільності людського потоку, наявності поряд великих підприємств, організацій та установ як потенційних клієнтів для обслуговування та т.ін.), складання бюджетів та прогнозування окупності вкладень, робота з агентствами нерухомості щодо пошуку приміщень для організації банківських відділень, проведення переговорів з власниками приміщень щодо майбутнього викупу або оренди даних приміщень. Участь в розробці, корегуванні та погодженні договорів купівлі-продажу, оренди. Взаємодія з державними установами (СЄС, управлінням архітектури, управлінням земельних ресурсів, РЕСом, Водоканалом, Вінниця ГАЗ та ін.) з питань отримання технічних умов, погодження робочих проектів, отримання дозволів на проведення будівельних робіт в рамках реконструкції приміщень у відділення банку, укладання прямих договорів на енерго, тепло, водозабезпечення. Тісна взаємодія з підрядними організаціями, контроль всіх видів виконаних ними робіт, починаючи з розробки дизайн-проектів по реконструкції приміщень, виконання всіх видів будівельномонтажних робіт та укріплень об’єктів згідно вимог НБУ та закінчуючи повним внутрішнім та зовнішнім облаштуванням відділень (закупівлі банківського і касового обладнання, меблів, комп’ютерної техніки, рекламного оформлення, організація каналів зв’язку, охорони та т. ін.). Реєстрація відділень в обласному управлінні НБУ та введення в експлуатацію нових торговельних точок банку.
Разом з розвитком мережі відділень проводилась робота з розвитку мережі банкоматів.

Як результат, банківська мережа на той час налічувала біля 40 відділень по Вінниці та області, було встановлено більш ніж 60 банкоматів. Було реконструйовано та введено в експлуатацію 4-ри поверхову будівлю Подільського регіонального департаменту, площею більш ніж 2000 кв.м.

Адміністратор системи 2-ї кат. сектору супроводження ІТ торгівельної мережі Відділу супроводження ІТ в Винницький області

с 07.2004 по 10.2005 (1 год 3 месяца)
Вінницьке управління Подільського регіонального департаменту АКІБ «УкрСиббанк», Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження банківських програмних комплексів, яке включає в себе інсталяцію, внесення змін, налагодження та адміністрування систем. Забезпечення виконання технологічного циклу ОДБ (операційного банківського дня АБС RS-Bank в системі електронних платежів СЕП НБУ): відкриття-закриття операційного банківського дня, контроль за роботою підсистем на протязі зміни комплексу ОДБ, адміністрування інформаційної безпеки банку, адміністрування комплексу статистичної звітності НБУ NEWSTAT, АБС Sap for Banking, внутрішньоплатіжної банківської системи ВПС, системи управління підприємством «ІС-ПРО».

Інженер лабораторії телемеханіки в службі обчислювальної техніки

с 09.2001 по 06.2004 (2 года 9 месяцев)
Південно-Західна електроенергетична система, Вінниця (Енергетика)

Обслуговування пристроїв телемеханіки МКТ-2 та «Граніт» в системі формування та передачі оперативної диспетчерської інформації з віддалених об’єктів енергосистеми з безпосереднім виїздом на об’єкти.
Обслуговування приймально-передавальної станції RPT-80, системи виводу на регіональний диспетчерський щит інформаційних даних телевимірів та телесигналізації.
Активне впровадження сучасного комплексу телемеханіки КПР (конвертер протоколів передачі даних), вивчення функціональних можливостей комплексу, інсталяція програмного забезпечення, тісне співробітництво з підприємством-виробником по підключенню та запуску КПР в промислову експлуатацію.
Участь в монтажно-налагоджувальних роботах по вводу нових і реконструкції діючих каналів телевимірів на об’єктах енергосистеми.

Образование

Вінницький інститут економіки Тернопільської Академії народного господарства

Фінанси, Вінниця
Высшее, с 2003 по 2005 (1 год 7 месяцев)

Кваліфікація: спеціаліст з фінансів

Вінницький державний технічний університет

"Апаратура радіозв’язку, радіомовлення та телебачення", спеціалізація "Оргтехніка та зв'язок", Вінниця
Высшее, с 1996 по 2001 (4 года 9 месяцев)

Кваліфікація: радіоінженер

Вінницький технічний коледж

Радіоприладобудування, Вінниця
Среднее специальное, с 1992 по 1996 (3 года 10 месяцев)

Кваліфікація: радіотехнік

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

-Комунікабельність, вміння працювати в команді, здатність сприймати конструктивну критику;
-уміння розмовляти з людьми, ясне формування власних думок і розуміння співрозмовника, здатність знаходити компроміси в спірних і конфліктних ситуаціях;
-ініціативність, відповідальність, наполегливість, уміння бачити перспективу;
-Маю посвідчення водія категорії «В», особисте авто, готовий до відряджень

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: