Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 ноября 2021

Павел

Супервайзер, региональный менеджер, 18 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РИСЬ ПАВЛО СЕРГІЙОВИЧ

Дата народження: 1980р.
Місце народження: Україна, м. Чернігів
Сімейний стан: одружений,маю сина
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:

З 2001-2006 р. Чернігівський державний педагогічний університет імені Т.Г.Шевченка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фізичне виховання» та здобув кваліфікацію вчителя фізичної культури і валеології.
Досвід роботи:

З 1997р.-1998р. Спортсмен – інструктор ФК «Текстильник»
З 1999р.-2001р. Проходив строкову службу в ЗСУ

З 01.02 2002р.-30.06.2004р. ПП «Мега - Сервіс»
Посада: представник торгівельний
Обов’язки: виконання планових показників з продажу, формування замовлень та контроль дебіторської заборгованості , пошук та залучення до співпраці нових торгівельних точок,підписання договорів співпраці, розвиток існуючих торгівельних точок, встановлення торгівельного обладнання, документальний супровід та подання звітності.

З 01.07.2004р. – 01.10.2007р.
Назва організації:ТОВ «Дистрибуційні мережі»
Посада: менеджер зі збуту «ТМ Henkel» (роздрібна торгівля)
Обов’язки: виконання планових показників з продажу та контроль дебіторської заборгованості (оплата згідно домовленостей), формування замовлень та контроль доставки продукції, пошук та залучення до співпраці нових торгівельних точок, підписання договорів співпраці, розвиток існуючих торгівельних точок, забезпечення представленості продукції згідно стандартів компанії, встановлення торгівельного обладнання,проведення маркетингових акцій в магазинах та на ринках міста, документальний супровід та подання звітності.

З 12.12.2007р. – 30.05.2008р.
Назва організації: ООО «Логопарк»
Посада: менеджер зі збуту «ТМ Henkel» VIP клієнти,національні сеті.
Обов’язки: виконання та розрахунок планових показників з продажу, контроль дебіторської заборгованості (вчасна оплата згідно домовленостей), формування замовлень та контроль доставки продукції, проведення перемовин з клієнтами щодо ексклюзивних умов та підписання угод співпраці, розрахунок та проведення маркетингових акцій, аналіз кількості SKU в торгівельних сітях , підготовка та проведення презентацій, документальний супровід та складання звітності, розвиток існуючих торгівельних точок, забезпечення представленості продукції згідно стандартів компанії, встановлення торгівельного обладнання,пошук нових каналів збуту.

З 02.06.2008р. – 02.02.2009р.
Назва організації: ТОВ «Джонсон і Джонсон»
Посада: провідний фахівець з продажу (супервайзер)
Обов’язки:аналіз ринку продажу,проведення перемовин з дистриб’юторам, формування та контроль заказів на склад згідно домовленостей щодо асортименту та остатків, проведення перемовин з клієнтами щодо ексклюзивних умов співпраці та підписання угод, розрахунок та розподілення планових показників в команді та контроль за їх виконанням, підбір та навчання торгових представників, підготовка та проведення презентацій для клієнтів, розрахунок і організація маркетингових акцій, розрахунок та створення маршрутів для торгівельних представників, контроль дебіторської заборгованості та надходження коштів на рахунки дистриб’ютора, проведення перемовин з проблемними клієнтами щодо боргів, аналіз SKU в торгівельних точках та виконання стандартів компанії, подання звітності.

З 03.02.2009р. –16.09.2009р.
Назва організації: ПП «Мега-Сервіс»
Посада: керівник групи торгівлі
Обов’язки: аналіз ринку продажу, формування та контроль заказів на склад, проведення перемовин з клієнтами щодо ексклюзивних умов співпраці та підписання угод, розрахунок та розподілення планових показників в команді та контроль за їх виконанням, розрахунок та проведення маркетингових акцій, розрахунок та створення маршрутів для торгівельних представників, контроль дебіторської заборгованості та надходження коштів, проведення перемовин з проблемними клієнтами щодо боргів, аналіз SKU в торгівельних точках згідно стандартів компанії, підбір та навчання торгових представників, підготовка та проведення презентацій, подання звітності.

З 2010р. – 2020.
Назва організації: Фізична особа підприємець.
Посада: ФОП торгівля акцизним товаром
Обов’язки:підбір земельних ділянок та погоджувальний документальний супровід для встановлення торгівельних точок для торгівельної діяльності, бухгалтерський та податковий супровід,проведення перемовин з постачальниками, підбір та навчання працівників,відбір асортименту товарів, контроль діяльності в торгівельних точках.

Додаткова інформація:

ПК: володію на рівні професійного користувача, відмінні навички роботи з , Microsoft Office ,1С.
Володію українською мовою, російською мовою, англійською (технічний).
Посвідчення водія категорії В, С,D.маю власне авто.
Особисті якості:
Відповідальний, амбіційний, дисциплінований,впевнений в собі, маю досвіт продаж та швидко навчаюсь.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: