Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 января 2024 PRO

Володимир

Начальник цеху, відділу, виробництва, заступник директора

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник цеха

с 09.1998 по 03.2021 (22 года 6 месяцев)
Кондитерська корпорація "Roshen", ПрАТ "ВКФ", Вінниця (Виробництво всього асортименту існуючих кондитерских виробів в промисловому масштабі)

Маю значний досвід роботи (23 роки) в сфері управління та організації роботи персоналу на великому харчовому виробництві (понад 400 працівників) в кондитерській промисловості.
Короткий опис функціоналу:
- запуск повного циклу виробництва готової продукції на новозбудованій площадці, відпрацювання технології нових виробів; - підбір персоналу робочої та інженерної (технологічний напрям) груп, навчання, атестації;
- форсований запуск виробництва, забезпечення стабільного виконання плану по готовій продукції;
- постійна робота над мінімізацією % втрат;
- постійна оптимізація виробничого процесу;
- створення безпечних умов праці, розробка інструкцй з охорони праці, атестація робочих місць;
- розробка карт розстановок персоналу по робочим місцям з детальним описом функціоналу;
- регулярний контроль за витратою сировини та матеріалів, обгрунтування відхилень в звітах по витраті сировини і матеріалів;
- оперативна координація роботи допоміжних відділів та служб
для забезпечення стабільної роботи обладнання;
- проведення щорічних планових ремонтів обладнання;
- запровадження міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, IFS Food версій 6.1, 7.0, участь в сертифікації продукції згідно стандарту HALAL.
Готовий працювати з максимальною віддачею на
достойних умовах в сфері управління та організації роботи будь-якого напряму.

Образование

Український Державний Університет Харчових Технологій

Технологія хлібу, кондитерских , макаронних виробів та харчоконцентратів, Киев
Высшее, с 1993 по 1998 (4 года 9 месяцев)

Отримав повну вищу освіту по кваліфікації спеціаліста інженера-технолога, "Диплом з відзнакою"

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінговий центр "Ніка" , тренінг "Методи еффективного навчання персоналу"

2016 рік березень

Школа кондитерів ZDS в місті Золінген , Німеччина

2013 рік, червень

Знания и навыки

MS Excel MS Word Досвід в навчанні персоналу,технологічна та технічна грамотність

Знание языков

Немецкий — начинающий

Рекомендации

  • Салак Віктор Адамович

    Салак Віктор Адамович

    Заступник директора підприємства, ПрАТ "Вінницька кондитерська фабрика"

    Контактные данные скрыты
  • Капустюк Ірина Володимирівна

    Капустюк Ірина Володимирівна

    Директор з управління персоналом, ПрАТ "Вінницька кондитерска фабрика"

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Маю значний досвід роботи (23 роки) в сфері управління та організації роботи персоналу на великому харчовому виробництві (понад 400 працівників) в кондитерській промисловості.
Проводив запуск повного циклу виробництва на новозбудованій площадці:
- підбір персоналу робочої та інженерної(технологічний напрям) груп, навчання, атестації;
- форсований запуск виробництва, технологічний та організаційний супровід виробництва;
- забезпечення стабільного виконання плану по готовій продукції;
- мінімізація % технологічних втрат;
-регулярна оптимізація виробничого процесу;
- створення безпечних умов праці;
- запровадження міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 22000, IFS Food версій 6.1, 7.0, участь в сертифікації продукції згідно стандарту HALAL.

Мої сильні сторони:
1. Досконало знаю технологічні процеси виготовлення всієї лінійки кондитерських виробів, а саме:
1.1. Шоколад - повний цикл виготовлення від подрібнення на п"ятивалкових млинах, коншування, темперування, відливання, виколотка, загортання, пакування, відвантаження споживачу.
1.2. Шоколадні цукерки(з начинкою) - повний цикл від отримання шоколаду, приготування кремових начинок на кулькових млинах або емульсійних на міксерах, темперування, відливання , виколотка, загортання, пакування, відвантаження споживачу.
1.3. Шоколадні цукерки(монокорпусні або багатошарові) - повний цикл від отримання шоколаду, уварювання цукеркових мас, формовка пласта, охолодження, різання, глазурування, загортання, пакування, відправка споживачу.
1.4. Шокладні цукерки(желейні/ірисні)- повний цикл від уварювання цукеркової маси , відливка в крохмал або форми, вистійка, виколотка, обмаслення, загортка/фасування, пакування, відвантаження споживачу.
1.5. Печиво, тістечка, рулети, вафлі- повний цикл від замісу тіста, формування корпусу, випічки, охолодження, загортання, пакування, відправка споживачу.
1.6. Карамель - повний цикл від приготування рецептурної суміші, уварювання, формування, охолодження, загортання, фасування, пакування, відправка споживачу.

2. Маю досвід експлуатації сучасного технологічного обладнання провідних європейських виробників: Buhler, Zollich,Winkler, Mazzetti, Aasted, CEPI, Pactec, Fima, Mashek, Hansel, Stephan.

3. Маю значний досвід щодо оптимізації виробничих процесів: - раціоналізація місць розташування працівників та їх кількості; - впровадження зон особистої відвідальності працівників; - впровадження системи подачі пропозицій(СПП); - впровадження системи 5S;
- зниження енергозатратності проектів (облаштування ефективної термоізоляції в легкоз"ємному виконанні на запірній арматурі енерогокомунікацій);

4. Маю значний досвід по підбору та навчанню кваліфікованого персоналу, можу сформувати ефективну команду як інженерної групи, так і операторів, старших операторів, налагоджувальників.

5. Можу оперативно та максимально кваліфіковано визначити кореневі причини проблем на будь-якій ділянці виробництва , використовуючи методику "5 Чому?", "Парето аналізу" та власний досвід .

6. Маю досвід організації ефективної роботи підібраної команди професіоналів над зменшенням виробничих і невиробничих втрат, зменшенням собівартості продукції

7. Готовий працювати з максимальною віддачею на
достойних умовах в сфері управління та організації роботи будь-якого напряму.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: