Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2023

Євгеній

Юрист, помічник юриста, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Біографічна довідка
(листопад 2020 року)

ЛАЗОРЕНКО Євгеній Юрійович


Дата та місце народження: 30 серпня 1998 року
Україна, с. Руська Поляна, Черкаська обл.

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Сімейний стан:Неодружений

Освіта:
Інституту кримінально-виконавчої служби Національної академії внутрішніх справ (м. Київ) на спеціальність «Правознавство»(2015-2018);
Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького – Навчально-науковий інститут економіки і права за спеціальністю «Право» (2019–2020)
Бакалавр за спеціальністю «Право», професійна кваліфікація «Юрист».
З 01.06.2020 здобуваю освітній ступінь магістра на факультеті ”Підприємництво,торгівля та біржова діяльність” в ЧНУ ім.Богдана Хмельницького.

Додаткова освіта (курси, стажування):
У 2016 році, навчаючись в Інституті кримінально-виконавчої служби Національної академії внутрішніх справ, освоїв комп’ютерні курси з інформаційних технологій, на яких досконало оволодів навиками роботи на ПК з програмами: Microsoft Word, Excel, Access, Power Point, Outlook Express та Internet Explorer.
У 2017 році проходив практику в Черкаському місцевому відділі з питань пробації, під час якої зацікавився роботою з архівними документами в галузі права, роботою щодо безпеки вчинення правопорушень, діяльністю про надання інформації судовим органам про обвинувачену особу для прийняття справедливого рішення, діяльністю, спрямовану на підтримку осіб, які вчинили правопорушення (консультації, допомога у вирішенні проблемних питань).
У 2018 році проходив стажування в Черкаському СІЗО на посаді оперуповноваженого, під час якого захоплення викликала оперативна робота та робота з документацією СІЗО.
У 2019 - 2020 роках, стажувався на посаді молодшого інспектора Черкаської виправної колонії № 62. На посаді інспектора, дослідив роботу правоохоронних органів, зокрема проблему правових відносин засуджених і адміністрації, оперативну діяльність, роботу щодо нагляду та безпеки засуджених.

У 2020 році проходив стажування в Черкаському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги: робота з архівними документами, установлення клієнтської бази, надання правової допомоги, консультації в галузі юриспруденції.
З 23.11.2021 по 22.03.2023 працював у Придніпровському відділі державної виконавчої служби ЦМУ МЮ (м.Київ)
Особисті дані:
До виконання професійних обов'язків ставлюсь добросовісно, проявляю при цьому достатню наполегливість, професійну компетентність та самостійність. Систематично працюю над підвищенням загальноосвітнього, ділового та професійного рівня.
За характером характеру врівноважений, тактовний, ввічливий, відповідальний. Позитивно реагую на критику. Умію встановити ділові товариські стосунки з колегами.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: