Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2024 Файл

Андрій

Юрисконсульт, помічник адвоката, юриста

Возраст:
38 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Безпалий Андрій Васильович

Дата народження: 16 серпня 1985 р.
Сімейний стан: неодружений.
Адреса проживання: м. Черкаси.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Контактний email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: заміщення вакантної посади помічника юриста, юрисконсульта, помічника адвоката.

Освіта: 2003 – 2006 роки – Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка (денна форма навчання, відділення правознавства, молодший спеціаліст).

2006 – 2009 роки – Київській академії праці і соціальних відносин (АПСВ) Федерації профспілок України (юридичний факультет, заочна форма навчання, спеціаліст).

07 вересня 2017 р. пройшов атестацію в атестаційній комісії при Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького щодо вільного володіння державною мовою.

З 17 по 21 травня 2010 р. взяв участь у тренінгу для помічників суддів та консультантів місцевих та апеляційних загальних судів, а також у семінарі: «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків: правові аспекти», що відбувся спільно та за підтримки Українсько-канадського проекту судової співпраці.

З 18 по 22 лютого 2013 р., з 08 по 12 лютого 2016 р. та з 13 по 17 червня 2017 р. проходив підготовку працівників апаратів судів за програмою для помічників суддів і консультантів місцевих загальних та апеляційних судів у Національній школі суддів України.

Досвід роботи: десять років на посаді помічника судді в Кам’янському райсуді Черкаської області, 3 роки 6 місяців на посаді секретаря судового засідання Черкаського окружного адміністративного суду. 11 місяців КП «ЧЕЛУАШ» на посаді юрисконсульта.

Обов’язки:
– вивчення матеріалів справ, підбір законодавства та матеріалів судової практики необхідних для розгляду конкретної справи;
– здійснення контролю за підготовкою судових засідань, які проводяться під головуванням судді;
– здійснення контролю за своєчасним проведенням експертними установами призначених у справах експертних досліджень, за своєчасним виконанням органами внутрішніх справ постанов судді про примусовий привід;
– вивчення узагальнення практики розгляду суддею справ і застосування законодавства;
– участь у розробленні і виконанні заходів для зміцнення господарського розрахунку, договірної, фінансової і трудової дисципліни, забезпечення зберігання власності, боротьби з розтратами й розкраданнями;
– Аналіз і узагальнення результатів розгляду претензій судових і арбітражних справ, а також вивчення практики укладання і виконання договорів із метою розроблення відповідних пропозицій для усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємства;
– Брав участь у роботі з укладення господарських договорів;
– Контролював своєчасність подання довідок, розрахунків, пояснень та інших матеріалів для підготовки відповідей.

та ін.

Знання:
цивільного права та процесу;
адміністративного права;
кримінального права та процесу;
трудового права;
судового процесу.

Мови: Українська – рідна, російська – вільно, англійська – середній рівень.

Додаткова інформація:
– працьовитий, дуже дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний, енергійний, маю велике бажання працювати, набиратись досвіду, вільно працюю з персональним комп’ютером. Посвідчення водія категорії “В” з 2012 року.
15.12.2013 р. та 15.12.2014 нагороджений грамотами за сумлінне відношення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, досягнення у роботі.

Заробітна плата 10500 грн.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: