Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2024 PRO

Микола

Економіст, начальник відділу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу супроводження транзакційних та карткових операцій

с 12.2021 по наст. время (2 года 6 месяцев)
АТ "ОКСІ БАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Супроводження операцій електронної комерції, P2P, A2C/C2A, торгового еквайрингу. Контроль та відображення клірингу еквайрингових та емітенських операцій з платіжними картками. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних та карткових рахунках. Супроводження операцій з платіжними картками. Супроводження диспутних операцій.

Начальник відділу по роботі з платіжними системами та претензійній роботі

с 10.2021 по 12.2021 (2 месяца)
АТ "ЮНЕКС БАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Контроль та відображення розрахунків з платіжними системами. Облік операцій з платіжними картками. Контроль залишків транзитних рахунків. Супроводження диспутних операцій. Супроводження емісіїї платіжних карток.

Начальник відділу емісії платіжних карток

с 10.2015 по 10.2021 (6 лет)
АТ "КБ "ГЛОБУС", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу.Супроводження емісіїї платіжних карток. Забезпечення взаємодії різних підрозділів Банку (відділів ГО, відділень) щодо обігу карток. Відкриття та супроводження рахунків. Супроводження операцій з платіжними картками. Взаємодія з процесінговим центром.

Начальник відділу платіжних карт

с 07.2011 по 10.2015 (4 года 3 месяца)
ПАТ "Радикал Банк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Адміністрування BCZ Card. Налаштування тарифів в BCZ Card. Інкасація банкоматів. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних карткових рахунках. Конроль та звірка балансу. Відкриття та супроводження рахунків. Супроводження операцій з платіжними картками. Зарахування та списання грошових коштів. Контроль та відображення клірингу операцій з платіжними картками. Відкриття кредитних ліній. Нарахування відсотків. Взаємодія з процесінговим центром. Супроводження емісіїї платіжних карток та друку пін конвертів.

Головний економіст відділу пластикових карт

с 07.2008 по 07.2011 (3 года)
АБ "УКООПСПІЛКА", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи Відділу. Адміністрування BCZ Card. Налаштування тарифів в BCZ Card. Інкасація банкоматів. Здійснення звірки та контролю за залишками на аналітичних, консолідованих, транзитних карткових рахунках. Конроль та звірка балансу. Відкриття та супроводження рахунків. Супроводження операцій з платіжними картками. Зарахування та списання грошових коштів. Контроль та відображення клірингу операцій з платіжними картками. Відкриття кредитних ліній. Нарахування відсотків. Взаємодія з процесінговим центром. Супроводження емісіїї платіжних карток та друку пін конвертів. Звітніть НБУ форм. 401, 402, 403,40 Розробка та супроводження проекту щодо вступу в МПС MasterCard Worldwide

Головний спеціаліст операційного відділу

с 05.2007 по 07.2008 (1 год 2 месяца)
Головне управління Державного казначейства України у м. Києві, Київ (розподіл бюджетних коштів)

Обслуговування бюджетних організацій. Супроводження операцій з перерахунку грошових коштів бюджетним організаціям, а також операцій з видачі готівкових грошових коштів через комерційні банки. Документарне оформлення операцій з переказу грошових коштів.

Образование

Національний аграрний університет

Аграрний менеджмент, економіст-маркетолог, Київ
Высшее, с 2005 по 2006 (9 месяцев)

Ірпінський економічний коледж

Економіка і підприємництво, Облік і аудит, Ірпінь
Неоконченное высшее, с 2002 по 2005 (2 года 8 месяцев)

Ірпінський економічний коледж

Економіка і підприємництво, бухгалтер, Ірпінь
Среднее специальное, с 2000 по 2002 (1 год 9 месяцев)

Дополнительная информация

АБС Б2, IS-Card, SR-Bank, SQL - запити, Mastercard Connect, Visa Online, VBA, BCZ Card, UPC Online, УкрКарт Online, Pin-print, АБС БАРС

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: