Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 марта 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7069411

Будівельник, бетоняр, арматурник, тесляр, різноробочий, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Белая Церковь

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Все життя на будівництві Зосередженість Уважність

Дополнительная информация

Мені 64 роки. Я все життя у будівельній сфері. Для мене вік, це всього цифра у паспорті! У будівництві, я не пов'язаний тільки у зварювальних роботах та електриці. Не робив натяжні стелі, а всі інші, у тому числі підвісні. По полах, теж все підвласне, окрім плитки, це бетонно-мозаїчні, леноліум, ламінат, ковролін, паркет. У каналізації та водопроводі обізнаний тільки як помічник. А все подальше, що стосується будівництва мені підвласне, тому що я ці роботи виконував. Це по стелях , стінах і полах. Гіпсокартонні оздоблення. Установка вікон, дверей та замків. Маю посвідчення по виконанню робіт на деревообробних верстатах.
Гарно знаю що, мені платять гроші за роботу, а не участь у ній. Алкоголю не вживаю зовсім, і безалкогольного пива. Одна тільки вада, це паління, але у межах розумного. Тому від роботодавця хочу отримувати гідну зарплатню, по виконаній роботі! З повагою, Іван Іванович.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: