Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 мая 2024 PRO

Світлана

Інженер-технолог, майстер зміни (харчова промисловість)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник начальника цеху з технології

с 11.2003 по 03.2021 (17 лет 4 месяца)
Вінницька кондитерська фабрика, Вінниця (Технологія виробництва)

Забезпечення якості та безпеки при виготовленні продукції, контроль ведення технологічного процесу, дотримання рецептури, розрахунок робочих рецептур, впровадження нових виробів з відпрацюванням технологічного процесу виробництва, облік сатеріальних цінносткй, виконання обов´язків начальника цеху під час його відсутності.

Образование

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Одеса
Высшее, с 2000 по 2006 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Проходження курсу навчання FSSC 22000 certification scheme of Food Safety Management Systems acknowledged by GFSI Internal Audit

2016, 1 місяць

Проходження курсу навчання "Внутрішній аудит систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів відповідно до IFS Foo

2019, 3 дні

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Шнайдер Світлана
Дата народження: 02.04.1976
Адреса: вул. Ватутіна, м. Вінниця.
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСВІТА
1993-1995ПТУ №23 м.Вінниця, спеціальність - кондитер 4 розряду
2000-2005Одеська національна академія харчових технологій
ступень: бакалавр
напрям: Харчова технологій та інженерія
2005-2006Одеська національна академія харчових технологій
ступінь: спеціаліст
напрям: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

ДОСВІД ПРАЦІ
01.05.2002-30.06.2002МП ТОВ "Словянка"
місто: Вінниця
посада: кондитер 4 розряду
обов'язки: Виготовлення хлібобулочних та кондитерських виробів широкого асортименту для торгівельної мережі
01.07.2002-03.11.2003ТВ ТОВ "Південний Буг"
місто: Вінниця
посада: кондитер 4 розряду
обов'язки: Виготовлення хлібобулочних та кондитерських виробів широкого асортименту для торгівельної мережі.
04.11.2003- 30.06.2004 ВАТ "Вінницька кондитерська фабрика"
місто: Вінниця
посада: оператор 4 розряду бісквітний цех
обов'язки: Забезпечення та нагляд за якісним виготовленням продукції
01.08.2004 - 10.12.2004 ВАТ "Вінницька кондитерська фабрика"
місто: Вінниця
посада: оператор 4 розряду бісквітний цех
обов'язки: Забезпечення та нагляд за якісним виготовленням продукції
10.12.2004 - 22.10.2007 ВАТ "Вінницька кондитерська фабрика"
місто: Вінниця
посада: інженер-технолог 3 категорії
обов'язки: Забезпечення якості та безпеки при виготовленні продукції
22.10.2007 - 01.06.2012 ВАТ "Вінницька кондитерська фабрика"
місто: Вінниця
посада: майстер цеху
обов'язки: Забезпечення якості та безпеки при виготовленні продукції, виконання планового завдання, контроль виконання вимог техніки безпеки на виробництві.
01.06.2012 - 31.03.2021 ВАТ "Вінницька кондитерська фабрика"
місто: Вінниця
посада: заступник начальника цеху з технології
обов'язки: Забезпечення якості та безпеки при виготовленні продукції, контроль ведення технологічного процесу, дотримання рецептури, розрахунок робочих рецептур, впровадження нових виробів з відпрацюванням технологічного процесу виробництва, виконання обов´язків начальника цеху під час його відсутності.
НАВИЧКИ
MS Office
Розробка та робота з технологічною докуменацією
Робота з документами СУЯ та СМБПХ

МОВИ
Російська - С2
Українська - рідна

СЕРТИФІКАТИ
Проходження курсу навчання FSSC 22000 certification scheme of Food Safety Management Systems acknowledged by GFSI Internal Auditor Training Course (based on ISO 22000:2005 and ISO\TS 22002-1:2009 Standarts)
Проходження курсу навчання "Внутрішній аудит систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів відповідно до IFS Food (версія 6.1). За результатами тестування присвоєна кваліфікація Внутрішній аудитор систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів відповідно до IFS Food (версія 6.1) та ISO 19011:2018

Право водіння транспортом - кат. В

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: