Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Оксана

Менеджер международных проектов

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ОКСАНА ДЮЖЕР

Адреса: вул. Срібнокільська 14-а, кв. 76, Київ, 03068
тел/факс: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), мобільний: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
eлектронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

EDUCATION: Журналіст
Київський державний університет імені Шевченка, диплом з відзнакою.

ДОСВІД РОБОТИ:

З березня 2003 – дотепер
Менеджмент проектів& Консультант з ґендерного розвитку

Консультаційна робота, що включає підготовку досліджень, проведення тренінгів для проектів CIDA (Канадське агентство з міжнародного розвитку); менеджмент проектів, їхня оцінка та моніторинг; адміністрування проектів SIDA (Шведське агентство з міжнародного розвитку) «Ольга та Олег», «Олег»; видання однойменного журналу.

З жовтня 2004 – по грудень 2006
Менеджер програм, Український форум ґрантодавців

Розвиток професійної асоціації українських філантропів; її реєстрація, залучення нових членів; підготовка зустрічей УФҐ; зв’язки з громадськістю, бізнесом та державними установами; організація міжнародної конференції донорів в Києві в жовтні 2005-го року.

З вересня 1995 до березня 2003:
Менеджер проектів, Програма Розвитку ООН в Україні

Найголовніші втілені проекти: “Сприяння рівним можливостям в Україні”, “Підтримка жінок фермерів в Україні”, «Нові ролі чоловіків в суспільстві», «Ґендер в ЗМІ», “Демократичні ініціативи в мас-медіа”.

З червня до вересня 1995:
Зв’язки з громадськістю та ЗМІ. Представництво ООН в Україні.

Видала перший інформаційний бюлетень ООН, готувала прес-релізи; розробила та видала публікацію «Україна та ООН: 50 років співробітництва, організовувала прес-конференції та дні ООН.

З березня 1993 до січня 1995:
Директор програм. Бюро партнерства Канада - Україна (CUPO).

Керувала роботою канадських та українських експертів в галузі громадянського суспільства, охорони здоров’я, державної адміністрації та сільського господарства; готувала публікації про діяльність СUPO в Україні; проводила тренінги для канадських партнерів, що приїздили на роботу в Україну.

З листопада l992 до березня l993:
Редактор – перекладач. Дорадча рада при парламенті України.

Добирала, перекладала та редагувала статті для "Дайджеста новин про Україну", видання, що поширювалося серед депутатів ВР України.

З вересня 1990 до серпня 1992:
Координатор програм. Міжнародний фонд «Відродження».

Координувала програму з демократизації мас-медіа, програми стажування юристів, екологічну програму та прав людини; розробила та видала перший бюлетень “Новини Відродження”.

З липня 1983 до вересня 1990:
Журналіт. Оглядач. Завідуюча відділом міжнародних відносин.

•Працювала в національній та регіональній пресі України та Росії: "Робітнича газета", Київ; «Радянська Україна» (нині Демократична Україна», Київ; «Профспілкова газета», Київ; "Северный край", Ямало-Ненецкий округ, Тюменська область, Росія.

СТАЖУВАННЯ:

Квітень - липень 1994:
Програма досліджень та стажування задля реформ в Україні. Оттава, Торонто, Ванкувер, Едмонтон. Канада. Стипендій на програма уряду Канади.

Серпень - листопад 1992:
Стажування з наукової журналістики. Чікиго. Вашингтон. Сіетл. Сан-Франциско. США. Фонд Мак Артурів.

-
ЗНАННЯ МОВ:
Українська – рідна; англійська, російська, французька – вільна; болгарська, польська, іспанська – базова (зі словником).

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: досвід роботи з Windows, Internet Explorer, MS Office (Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Outlook Express); керування автомобілем.

ХОББІ: плавання, теніс, гірські лижі, книги, подорожі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: