Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 июля 2021 PRO

Антон

Технік-технолог харчового виробництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Львов, Одесса, Полтава, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог варіння

с 04.2019 по 08.2019 (4 месяца)
ТОВ "Аскания Пак", Київ (Виготовлення пастоподібних продуктів)

- Виробництво соусів, джемів, топінгів;
- підготовка і обробка сировини відповідно за технологічними особливостями компонентів;
- проведення технологічних процедур в рамках HACCP і GMP;
- відбір зразків для аналізу, контролю якості та внесення коригувань;
- ведення документації: звіти, рецептури, тех-карти, накладні;
- робота з обладнанням для приготування дрібнодисперсних емульсій;
- забезпечення умов ізоляції і зберігання готової продукції.

Завідувач виробництвом

с 08.2017 по 04.2018 (8 месяцев)
«Mr. Butcher »(ФОП, мережа ресторанів, м.Київ)., Київ (Виготовлення порційних рублених напівфабрикатів з м'яса.)

- Виробництво м'ясних напівфабрикатів;
- забезпечення ритмічного випуску продукції в потрібному асортименті;
- контроль норм закладки сировини, технології виробництва, якості готової продукції;
- робота з м'ясопереробним обладнанням «UTF» подрібнення і жилування, фарше-змішування, формування, камерами шокової заморозки;
- організація закупівлі сировини і необхідних витратних матеріалів;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу в рамках норм безпечної експлуатації обладнання.

Технік-технолог (пивовар).

с 02.2016 по 02.2017 (1 год)
«Торская пивоварня» (ТОВ “ННС”, г.Славянск)., Слов'янськ (Виготовлення напоїв бродіння.)

- робота з обладнанням «ZIP Technologies»: лінія формування затору, роздрібнення солоду, варильний порядок, лінії фільтрації, охмеління і охолодження сусла;
- контроль процесу бродіння / доброджування, екстрактивності, регулювання роботи дріжджів;
- супровід готової продукції до моменту реалізації.
- навчання та стажування співробітників, проведення інструктажів з безпеки праці з обладнанням під високим тиском і температурою, з агресивними хімічними речовинами;

Образование

ХНТУСГ ім. Петра Василенка

Харчові технології, Харків
Высшее, с 2016 по 2019 (3 года)

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Високе почуття відповідальності. Здатний працювати в команді і самостійно, аналітичний склад розуму. Без шкідливих звичок. Сімейний стан: не одружений. Діти: немає. Інтереси: велоспорт.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: