Антон
Технік-технолог харчового виробництва
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 26 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Киев, Львов, Одесса, Полтава, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7168821
Опыт работы
Технолог варіння
с 04.2019 по 08.2019
(4 месяца)
ТОВ "Аскания Пак", Київ (Виготовлення пастоподібних продуктів)
- Виробництво соусів, джемів, топінгів;
- підготовка і обробка сировини відповідно за технологічними особливостями компонентів;
- проведення технологічних процедур в рамках HACCP і GMP;
- відбір зразків для аналізу, контролю якості та внесення коригувань;
- ведення документації: звіти, рецептури, тех-карти, накладні;
- робота з обладнанням для приготування дрібнодисперсних емульсій;
- забезпечення умов ізоляції і зберігання готової продукції.
Завідувач виробництвом
с 08.2017 по 04.2018
(8 месяцев)
«Mr. Butcher »(ФОП, мережа ресторанів, м.Київ)., Київ (Виготовлення порційних рублених напівфабрикатів з м'яса.)
- Виробництво м'ясних напівфабрикатів;
- забезпечення ритмічного випуску продукції в потрібному асортименті;
- контроль норм закладки сировини, технології виробництва, якості готової продукції;
- робота з м'ясопереробним обладнанням «UTF» подрібнення і жилування, фарше-змішування, формування, камерами шокової заморозки;
- організація закупівлі сировини і необхідних витратних матеріалів;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу в рамках норм безпечної експлуатації обладнання.
Технік-технолог (пивовар).
с 02.2016 по 02.2017
(1 год)
«Торская пивоварня» (ТОВ “ННС”, г.Славянск)., Слов'янськ (Виготовлення напоїв бродіння.)
- робота з обладнанням «ZIP Technologies»: лінія формування затору, роздрібнення солоду, варильний порядок, лінії фільтрації, охмеління і охолодження сусла;
- контроль процесу бродіння / доброджування, екстрактивності, регулювання роботи дріжджів;
- супровід готової продукції до моменту реалізації.
- навчання та стажування співробітників, проведення інструктажів з безпеки праці з обладнанням під високим тиском і температурою, з агресивними хімічними речовинами;
Образование
ХНТУСГ ім. Петра Василенка
Харчові технології, Харків
Высшее, с 2016 по 2019 (3 года)
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
Дополнительная информация
Високе почуття відповідальності. Здатний працювати в команді і самостійно, аналітичний склад розуму. Без шкідливих звичок. Сімейний стан: не одружений. Діти: немає. Інтереси: велоспорт.
Похожие кандидаты
Технолог харчового виробництва, керуючий виробництвом
Харьков
Начальник цеху, відділу, технолог харчового виробництва
Львов
Инженер-технолог (машиностроение, сварочное производство), начальник цеха
Одесса
Технолог пищевого производства
25000 грн, Киев
Начальник виробництва, майстер цеху, технолог (друкарня)
Киев
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Киев