Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Сергій

Технолог харчового виробництва, керуючий виробництвом

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог м'ясокомбіната, начальник виробництва

с 09.2020 по наст. время (3 года 8 месяцев)
ПП "ОМК і К" (Олександрівський М'ясокомбінат), м.Харків (Харчова промисловість)

1.Складаю графіки роботи підрозділів м'ясокомбінату та змінні виробничі завдання відповідно до актуальних складських залишків продукції та замовлень торгівельної мережі. Контролюю виконання виробничих завдань, ефективне використання основних та оборотних засобів з метою випуску продукції високої якості.

2. Здійснюю особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (фаршоскладання, формування, термообробка). Аналізую причини нестачі та випуску продукції низької якості, розробляю заходи щодо їх попередження та усунення. Контролюю дотримання рецептур під час виробництва продукції, норм витрати сировини, допоміжних матеріалів, виходів готової продукції. У разі відхилення виходів від нормативних визначаю причину та у разі потреби проводжу комісійно-контрольне вироблення даного продукту. Проводжу періодичні дегустації всієї продукції.

3. Здійснюю підбір кадрів робітників, їх навчання та оптимальну розстановку на робочих місцях. Здійснюю контроль за дотриманням працівниками виробничої та трудової дисципліни, санітарних норм, правил внутрішнього трудового розпорядку.

4. Розробляю нові, економічно обґрунтовані види продукції, та впроваджую їх у виробництво: розробляю та погоджую рецептури, технологічні інструкції та схеми технологічного процесу організації обліку сировини та виходу готової продукції з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Надаю вихідні дані для розрахунку норм витрати сировини та матеріалів на м'ясні та ковбасні вироби, за необхідності (відсутність будь-якої сировини або зміна її ціни) вношу зміни до існуючих рецептур та відповідної їм технологічної документації. Проводжу технологічні сработки.

5. Веду поточне виробниче планування, облік, складаю заявки на закупівлю сировини та матеріалів та своєчасно надаю звітність про виробничу діяльність виробництва. Веду переговори з постачальниками сировини та матеріалу щодо ціни, якості, умов доставки тощо.

6. Здійснюю розробку форми, дизайну маркування на продукцію та упаковку з "0" до підписання фінального оригінал-макета та визначаю оптимальний тиражу друку. Складаю текстову частину маркування відповідно до вимог Закону України "Про інформування споживачів".

7. Здійснюю контроль за технічно правильною експлуатацією технологічного, холодильного обладнання підприємства та інших основних засобів, погоджую графіки їх ремонту та періодичного обслуговування з технічною службою підприємства, а також, за потреби, зі спеціалістами сторонніх організацій.

Начальник виробництва м'ясокомбіната, технолог , керівник групы HACCP

с 01.2017 по 05.2020 (3 года 4 месяца)
ТОВ "МК РІАЛ", с.Нова Водолага Харківська обл. (Харчова промисловість)

1.Контролював виконання виробничих завдань, випуск продукції високої якості, ефективне використання основних та оборотних засобів.
2.Здійснював розробку та підтримку в актуальному стані документації підприємства за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 та контролював дотримання працівниками підприємства вимог цього стандарту. Брав участь у перевірках та аудитах, які проводяться контролюючими державними органами та органами сертифікації на підприємстві.
3. Здійснював розробку форми, дизайну самоклеючих етикеток на продукцію та упаковку з "0" до підписання фінального оригінал-макета та визначення оптимального тиражу друку. Складав текстову частину етикетки у відповідності до вимог Закону України "Про інформування споживачів".
4. Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Відстежував зміни у законодавчій базі та, за необхідності актуалізував нормативну документацію.
5. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається.
6. Вів поточне виробниче планування, облік, складав заявки на закупівлю сировини та матеріалів та своєчасно надавав звітність про виробничу діяльність виробництва.

Начальник виробицтва м'ясокомбіната, технолог.

с 12.2005 по 12.2016 (11 лет)
М'ясопереробне підприємство ТОВ"Слава", м.Харків (Харчова промисловість)

1. Здійснював керівництво виробничо-господарською діяльністю підприємства.
2. Забезпечував виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості, ефективне використання основних та оборотних засобів.
3 Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідних нормативних документів.
4. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається підприємством.
5. Вів поточне виробниче планування, облік, складав та своєчасно надавав звітність про виробничу діяльність підприємства.
6. Здійснював контроль за технічно правильною експлуатацією обладнання та інших основних засобів, виконанням графіків їх ремонту.
7. Координував роботу майстрів, виробничих підрозділів та служб.
8. Здійснював набір кадрів робітників і службовців, та його розстановку.
9. Здійснював контроль за дотриманням працівниками правил та норм охорони праці та техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
10. Представляв пропозиції про заохочення працівників, що відзначилися, накладення дисциплінарних стягнень на порушників виробничої та трудової дисципліни, застосування при необхідності заходів матеріального впливу.
11. Досліджував чинники, що мають значення для успішної реалізації продукції, попиту, причини його підвищення та зниження залежно від купівельної спроможності населення.
12. Вивчав кон'юнктуру ринку аналогічної продукції та готував пропозиції щодо розширення (зміни) асортименту.

Начальник виробицтва м'ясокомбіната, технолог

с 06.2005 по 11.2005 (5 месяцев)
ТОВ "Змиївський м'ясокомбінат", м.Зміїв Харківська обл. (Харчова промисловість)

Посадові обов'язки загалом такі самі, як і на ТОВ «Слава».

Менеджер-технолог

с 07.1998 по 06.2005 (6 лет 11 месяцев)
ООО "Агропродукт" (Агросмак, ТМ) http://agrosmak.ua, Харьков (Харчова промисловість)

1.Надавав технологічну підтримку виробничому відділу та відділу продажу з виробництва та реалізації клієнтам смако-ароматичних та функціональних сумішей власного виробництва ТМ «АГРОСМАК» для виготовлення ковбасних виробів та подальшого впровадження їх на підприємстві клієнта.
2. Розробляв нові рецептури ковбасних виробів та нових видів м'ясних делікатесів із застосуванням смако-ароматичних та функціональних добавок ТМ «АГРОСМАК»
3. Розробляв нормативно-технічну документацію (ТУ та ТІ) на використання у виробництві смако-ароматичних та функціональних добавок ТМ «АГРОСМАК».

Образование

Харківський державний універсітет харчування та торгівлі

Технологія харчування,інженер - технолог, Харьків
Высшее, с 2003 по 2005 (2 года)

НТУ "Харківський політехничний інститут"

Електроенергетичний, інженер-електрик, Харьків
Высшее, с 1988 по 1994 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

"Харківдержстандартметрологія" Семинар на тему "Вимоги ДСТУ ISO 22000:2007. Застосування стандарта ДСТУ ISO 19011:2012

2019

PROMETHEUS "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник,відповідальний споживач

2019

Знания и навыки

Користувач 1С Користувач Бітрікс24 Користувач ПК Запуск виробничого процесу Водійські права кат. B Водійські права кат. C Контроль якості продукції

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Украинский — продвинутый

Дополнительная информация

Досвід роботи у м'ясній промисловості понад 20 років. Відкриття виробництва із нуля. Наймання та навчання персоналу. Вибудовування та оптимізація всіх технологічних процесів на виробництві у відповідності з принципами HACCP та стандартом ДСТУ ISO 22000. Досвід управління виробничими процесами м'ясопереробного підприємства з кількістю персоналу до 200 осіб та обсягом готової продукції, що випускається, до 10 т/добу в асортименті як у штатному режимі, так і в кризових ситуаціях. Організація та контроль виконання санітарних норм та гігієни на виробництві. Охорона праці та техніка безпеки. Аналіз ринку та продажів. Розробка та запуск нових видів продукції. Планування бюджету. Пошук та впровадження на виробництві іноваційних технологій та нових ідей.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: