Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Максим

Адміністратор, 25 000 грн

Рассматривает должности: Адміністратор, Бармен
Вид занятости: полная, неполная
Возраст: 27 лет
Город: Житомир
Рассматривает должности:
Адміністратор, Бармен
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
27 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Пивовар

с 05.2025 по наст. время (8 месяцев)
Шульц, приватна броварня, Житомир (Харчова промисловість)

•Варіння пива з дотриманням технологічних процесів та стандартів якості.
•Контроль якості готової продукції на всіх етапах виробництва.
•Ведення документації та облік виробничих процесів.

Бармен

с 01.2025 по 06.2025 (6 месяцев)
Шульц, приватна броварня, Житомир (Харчова промисловість)

•Обслуговування гостей на барі відповідно до стандартів сервісу закладу.
•Приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів, розлив пива.
•Підтримка чистоти та порядку в барній зоні.
•Проведення розрахунків із гостями, робота з касовим апаратом.
•Співпраця з командою барменів для швидкого та ефективного обслуговування гостей.

Бармен

с 06.2024 по 01.2025 (8 месяцев)
Paradox, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Приготування напоїв за технічними картами та створення авторських коктейлів.
•Облік запасів, переоблік та контроль барних матеріалів.
•Замовлення товару та прийом постачання.
•Часткове обслуговування гостей на барі, забезпечення високого рівня сервісу.

Адміністратор

с 05.2023 по 07.2024 (1 год 3 месяца)
Сіті рестобар, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Навчання та керівництво персоналом, контроль дотримання стандартів обслуговування.
•Відкриття та закриття закладу, контроль порядку та чистоти.
•Ведення каси та проведення інвентаризації.
•Вирішення конфліктних і нестандартних ситуацій, робота з гостями.
•Організація доставки замовлень.
•Замовлення та контроль барної продукції, робота з постачальниками, оптимізація умов закупівель для закладу.

Бармен

с 12.2021 по 12.2025 (4 года)
Лаунж-бар «Хайп», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Приготування та подача напоїв відповідно до стандартів закладу.
•Робота з касою, ведення первинної документації та облік у 1С.
•Замовлення товару та прийом постачання.
•Часткове обслуговування гостей на барі, забезпечення комфортного сервісу.
•Контроль чистоти та організації робочої зони.

Власник

с 07.2021 по 06.2023 (2 года)
Кав‘ярня «Купаж», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Повний цикл управління закладом: від закупівлі продукції до контролю персоналу.
•Переговори та робота з постачальниками, оптимізація витрат.
•Ведення бухгалтерії та контроль фінансових потоків.
•Розвиток закладу: запуск акцій, оновлення та розширення асортименту.
•Контроль якості роботи персоналу, забезпечення високого рівня сервісу.

Администратор

с 02.2021 по 11.2021 (10 месяцев)
Мушля, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Контроль роботи закладу та дотримання стандартів сервісу.
•Керівництво та навчання персоналу.
•Робота з касою та ведення КОРО.
•Прийом замовлень телефоном, організація доставки та пакування страв.
•Виконання оперативних завдань керівництва.
•Робота з гостями, вирішення конфліктних і нестандартних ситуацій.
•Додатково: виконання функцій бармена (приготування та видача напоїв).

Власна справа, Шаурма

с 07.2019 по 11.2020 (1 год 5 месяцев)
Шаурма, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Підприємець (заклад швидкого харчування, шаурма)
Основні обов’язки та результати:
•Повний цикл управління бізнесом: від запуску до щоденної роботи.
•Закупівля продукції, переговори та підбір постачальників за критеріями ціна/якість.
•Ведення бухгалтерії та контроль фінансів.
•Робота з гостями, забезпечення сервісу та якості продукції.
•Вирішення щоденних операційних питань, оптимізація витрат.
•Організація та контроль усіх виробничих процесів.

Заклад було закрито у період карантину через зміну споживчого потоку (основна аудиторія — студенти).

Администратор

с 01.2019 по 07.2019 (7 месяцев)
Кафе “Sous”, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Контроль роботи закладу та дотримання стандартів сервісу.
•Підбір, навчання і наставництво персоналу.
•Допомога команді у пікові години, оперативне вирішення нестандартних та конфліктних ситуацій.
•Робота з гостями, забезпечення високого рівня задоволеності.
•Участь у розвитку та вдосконаленні роботи закладу.
•Ведення КОРО, робота з касовою дисципліною.
•Виконання завдань керівництва в установлені терміни.

Официант

с 02.2017 по 08.2017 (7 месяцев)
Вареничная «Балувана Галя», Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Обслуговування гостей за стандартами сервісу.
•Контроль чистоти та порядку в залі.
•Стажування та наставництво нових співробітників.
•Засвоїв і застосовував ефективні методи продажів, підвищував середній чек.
•Досяг високого рівня знань і практики стандартів обслуговування.

Офіціант

с 08.2016 по 03.2017 (8 месяцев)
Кафе “HZ” (хочу з’їсти), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

•Професійне обслуговування гостей відповідно до стандартів сервісу.
•Виконання додаткових продажів, збільшення середнього чеку.
•Контроль чистоти та порядку у залі.
•Створення комфортної атмосфери для гостей, вирішення нестандартних ситуацій.

Образование

Поліський національний університет

Факультет інформаційних технологій, обліку та фінансів, Житомир
Неоконченное высшее, с 2025 по 2027 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Проходив курси сомільє у Києві.

3 заняття

Знания и навыки

  • Організованість
  • Привітність
  • Адаптивність
  • Стресостійкість
  • Чесність
  • Ведення документації
  • Неконфліктність
  • Доброзичливість
  • Здатність до навчання
  • Цілеспрямованість
  • Інвентаризація
  • Управління рестораном
  • Ведення CRM
  • Лідерство
  • Комунікабельність
  • Управління командою

Дополнительная информация

•Комунікабельний, легко знаходжу спільну мову з колегами та гостями.
•Досвідчений у сфері громадського харчування, постійно поглиблюю професійні знання.
•Пунктуальний та відповідальний, орієнтований на результат.
•Вмію ефективно працювати в команді та в умовах інтенсивного графіка.
•Швидко адаптуюсь до нових завдань, відкритий до навчання та розвитку.
•Мотивований на професійне зростання та впровадження нових ідей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: