Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 июля 2021

Віктор

Главный энергетик, руководитель отдела снабжения, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Запорожье, Киев, Кременчуг, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний енергетик

с 03.2019 по 03.2021 (2 года)
ПАТ Крюківський вагонобудівний завод, Кременчуг (Машинобудування)

1. Організація та контроль за плануванням (на місяць та на рік) та забезпеченням безперебійного постачання енергоносіїв підприємству (природний газ, кисень, електроенергія, водозабазпечення та водовідведення).
2. Контроль споживання енергоносіїв підрозділами підприємства, планування та виконання заходів зі зниження споживання енергоносіїв підрозділами підприємства.
3. Управління енергослужбою підприємства (більше 350 працівників), та забезпечення координації їх спільної безаварійної роботи.
4. Забезпечення контролю за плануванням ремонтів обладнання підприємства, складанням графіків планово-попереджувальних ремонтів та прийняття рішень щодо можливості зміни виду ремонту та/або його відтермінування.
5. Забезпечення контролю якості та термінів виконання ремонтів обланання у тому числі із залученням сторонніх організацій
6. Пошук підрядних організацій та ведення договірної роботи на будівництво нових обєктів та виконання ремонтних робіт. Забезпечення контролю якості виконаних робіт та приймання обладнання після будівництва та ремонту з оформленням відповідної документації.
7. Пошук організацій-постачальників, а також складання, редагування та ведення договірної роботи з постачання енергоносіїв на найвигініших умовах для підприємства, у тому числі з проведенням відкритих та закритих тендерних торгів (у т.ч. з використанням електронних майданчиків).
8. Забезпечення взаємодії зі сторонніми організаціями та контролюючими органами згідно напрямку роботи.
9. Управління режимами роботи елекро- та теплогенеруючого обладнання, а також постійне забезпечення раціонального використання теплової та електричної енергії підрозділами підприємства.
10. Розробка заходів з впровадження сучасного енергозберігаючого обладнання на підприємстві.
11. Розробка програм стратегічного розвитку енергетичного сектору підприємства на 1 рік та на 5 років
12. Організація та контроль забезпечення постачання теплової енергії для потреб житлового мікрорайону від ТЕЦ підприємства та особистий супровід договору з комунальним підприємством міста.
13. Пошук постачальників та супровід договорів на постачання обланання та матеріалів. Забезпечення стабільних та своєчасних поставок згідно умов договорів.
14. Розробка техніко-економічних обгрунтувань на впровадження енергозберігаючих заходів та нових проектів на підприємстві.
15. Забезпечення ділового листування зі сторонніми організаціями та відомствами міста, області та країни, а також з керівництвом міста та комунальними організаціями.
16. Участь у перевірках функціонування та експлуатації енергетичного та технологічного обладнання на піприємстві. Контроль виконання своїх посадових обовязків, правил охорони праці працівниками та у першу чергу оперативним персоналом підприємства.
17. Здійснення позапланових періодичних перевірок функціонування стратегічних систем підприємства.

Заступник головного енергетика

с 09.2012 по 03.2019 (6 лет 6 месяцев)
ПАТ Крюківський вагонобудівний завод, Кременчуг (Машинобудування)

1. Складання та супровід договорів з забезпечення підприємства енергоносіями (природній газ та кисень). Планування об'ємів на короткострокову та довгострокову перспективу для забезпечення стабільної роботи підрозділів піприємства.
2. Проведення тендерів, пошук та робота з постачальниками.
3. Впровадження нових проектів за напрямом роботи (газопостачання, вентиляційні системи та системи кондиціонування), підготовка та ведення відповідної документації.
4. Контроль ведення проектних робіт підлеглим персоналом та підрядними організаціями за напрямом роботи.
5. Пошук постачальників та супровід договірної та переддоговірної роботи із закупівлі обладнання та матеріалів.
6. Робота з підрядними організаціями щодо проведення ремонтів енергетичного обладнання, технічний супровід та нагляд. Приймання виконаних робіт з оформленням відповідної документації.
7. Робота зі сторонніми організаціями та інспектуючими державними органами. Супровід робіт на отримання ліцензій на нові види діяльності за напрямом роботи.
8. Контроль забезпечення безпечної та безаварійної роботи газовикористовуючого обладнання підприємства. Ведення відповідної документації.
9. Розробка графіків планово-попереджувальних робіт на обладнанні підприємства. Забезпечення своєчасного коригування за необхідності.
10. Проведення навчання та участь в комісії з перевірки знань персоналу з правил безпеки систем газопостачання та правил безпеки при виробництві та споживанні продуктів розділення повітря.
11. Ведення роботи по підбору та управлінню персоналом, супровід роботи з формування кадрового резерву пірозілу та служби, розробка та ведення відповідної документації, розробка посадових інструкцій.
12. Ведення документації щодо функціонування на підприємстві системи менеджменту. Проведення внутрішніх аудитів у підрозділах підприємства, маю сертифікат ООО «ТЮФ Рейланд Україна» «Внутрішній аудитор системи менеджменту бізнесу згідно вимог стандартів IRIS, ISO 9001:2008, ISO 19011:2011».
13. Розробка технічної документаціїї: регламенти, інструкції з експлуатації обладнання, інструкції з охорони праці та ін.

Образование

Кременчуцький державний політехнічний університет

Екологія та охорона навколишнього середовища, Кременчуг
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Правила безпеки систем газопостачання та ДБН В.2.5-20-2001 "Газопостачання" (протокол від 23.10.2018 р);Правила технічної експлу

1

Знания и навыки

MS Office MS PowerPoint AutoCAD КОМПАС Досвід екплуатації енергетичного обланання;- досвід проведення п

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Чесність, відповідальність, працьовитість, компетентність, витривалість, аналітичні здібності, креативність, охайність, комунікабельний та старанний.
Прагну пошуку компромісів замість загострення проблеми.
Віддаю перевагу колективній та командній роботі, ефективному та раціональному розподілу повноважень.
Не допускаю витрачання часу на безрезультатну роботу;
Чітко дотримуюсь власних обов'язків, та вимагаю цього від піпорякованих працівників.
Здатний до навчання та адаптації в нових умовах;
Здатний працювати у високому темпі;
Завжди на зв'язку.
Надаю перевагу активному відпочинку на природі, художній літературі. Захоплення: робота з деревом
Маю водійські права категорії В, досві керування більше 10 років.
Маю закордонний паспорт.
Готовий до переїзду до іншого міста.
Шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: