Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2023 PRO

Марина

Senior Account, Marketing manager, 40 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник з продажів та маркетингу

с 10.2019 по 08.2021 (1 год 10 месяцев)
Сервіс CallMe, Київ (IT)

пошук нових клієнтів, продаж послуг, створення та ведення клієнтської бази в CRM, розробка пропозицій та акцій, ціноутворення, проведення навчання та консультування клієнта по роботі сервісу, робота з рекомендаціями, документооборот, пошук та координація роботи нових співробітників, відслідковування активності конкурентів та стану ринку, відстеження стану ресторанного ринку України та новинок для нього, планування та ведення календаря маркетингових заходів, розробка маркетингових матеріалів для презентації (буклети, сценарій відео).
Досягнення: побудова продаж з нуля, впровадження CRM, створення УТП, організація виступів керівника на зовнішніх тренінгах, заключення договорів по рекомендаціям клієнтів, адаптація сайту для зручності користувача.

Senior Account Manager

с 04.2017 по 08.2019 (2 года 4 месяца)
OSDirect Loyal&CRM., Київ (Маркетинг, реклама, PR)

куратор проектів компанії L’Oreal (4 напрямки-підрозділи та компанія вцілому); ведення клієнта, документооборот, забезпечення вчасних оплат, участь у розробці діджитал стратегій ПЛ для клієнта, їх покрокова реалізація та аналіз результату, підготовка зовнішніх та внутрішніх презентацій, навчання новачків відділу.
Досягнення: впровадження нових сервісів для підвищення ефективності роботи з клієнтом та економії часу команди, виконання обов’язків GroupHead, проведення корпоративних тренінгів по лояльності, вирішення гостих питань клієнта з допомогою додаткових послуг компанії.

Account and sales manager

с 08.2012 по 03.2017 (4 года 7 месяцев)
Фабрика Лояльності, Київ (IT)

Створення з нуля та розширення клієнтської бази, робота з партнерами, забезпечення продажів (холодні дзвінки, ведення переговорів та документації, проведення презентацій, консультації партнерів, створення пакетів послуг для клієнтів), ціноутворення, навчання партнерів користуванню продуктами компанії, створення попиту на інноваційний продукт, участь у розробці стратегії компанії, проведення маркетингових та рекламних заходів (участь у виставках, семінарах, практичних заходах для певних секторів бізнесу), допомога при веденні сторінок компанії у соціальних мережах, опитування та інтерв’ювання постійних партнерів для розміщення на сайті компанії.
Досягнення: побудова продажів з нуля, заключення договорів з крупними мережевими клієнтами (Coffee House, Casta, ресторани Келембет), продажі за рекомендаціями клієнтів, перші продажі в регіонах (м.Хмельницький), робота з відгуками клієнтів для вдосконалення продукту.

Advertising manager

с 02.2010 по 08.2012 (2 года 6 месяцев)
ВД „Галицькі Контракти”, Київ (Видавництво, поліграфія)

Організація та ведення продажів (пошук потенційних клієнтів, робота з базою клієнтів, ведення переговорів, проведення презентацій), забезпечення продажів (участь у розробці та реалізації проектів, оформлення, узгодження і ведення договорів та необхідних документів, створення пакетів послуг для клієнтів, здійснення інформаційної підтримки клієнтів), консультування клієнтів з приводу ведення рекламних кампаній в пресі, на наружних носіях (борди, холдери, сітілайти), в Інтернеті та на радіо), допомога та координування при організації круглих столів/конференцій та корпоративних вечірок, відвідування спеціалізованих виставок та прес-конференцій.
Досягнення: пролонгація річних контактів з ключовими клієнтами, автоматизація бронювання та продажу наружних конструкцій, реалізація спецвипусків у друкованому виданні, впровадження нових рубрик та спонсорських пакетів на порталі, посада провідного фахівця з реклами.

Образование

КНУ імені Тараса Шевченка

Економічний факультет, менеджмент органицацій/інноваційний менеджмент, Київ
Высшее, с 2002 по 2008 (6 лет)

Диплом магістра економічних наук за напрямком інноваційний менеджмент. Дипломна робота магістра на тему «Управління рекламною кампанією торгової марки на споживчому ринку» на прикладі ЗАТ «Екотехніка»

Дополнительное образование и сертификаты

Внутрішні Тренінги ОС Дірект Україна з програм лояльності

2017-2018

WebPromo Academy, курс SMM

2021, 3 місяці

Coursera, Основи цифрового маркетингу та електронної комерції

2022

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Canva Adobe Lightroom Facebook amoCRM SMM Facebook Ads Manager Trello Реклама Пошук клієнтів

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Особисті характеристики: енергійність, вміння знаходити потрібну інформацію, комунікабельність, цілеспрямованість, націленість на результат, відповідальність, стресостійкість, організація роботи команди з внутнішніх та зовнішніх підрядників.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: