Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024

Ірина

Бухгалтер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Сумы
Готов работать:
Сумы, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта:
- 1998-2003 рік навчання в Сумському будівельному коледжі, отримання диплому бакалавра з економіки і підприємництва.
- 2003-2004 рік навчання в Українській академії банківської справи за денною формою навчання за спеціальністю «Облік і аудит», здобуття вищої освіти з спеціальності «Облік і аудит».

Трудова діяльність:

- з червня 2018 року по грудень 2021 року була у декретній відпустці. З грудня 2021 року працювала бухгалтером ТОВ "Птахопродукт " , з березня 2022 по серпень 2023 року перейшла на дистанційну роботу.Наразі в активному пошуку.
(Знаходжуся за межами України).

- 13.08.2012 р. – 27.05.2018 р. ПрАТ «УСК «Юпітер Вієнна Іншуранс Груп» Міжнародна страхова компанія , що входить до складу Vienna Insurance Group. (м. Київ)
Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності.
Посадові обов’язки: облік нарахування та виплати заробітної плати (нарахування відпускних та лікарняних, нарахування лікарняних по вагітності та пологам); складання та подання звітності з заробітної плати (ЄСВ, 1-ДФ); облік розрахунково-касових та банківських операцій, банківських операцій в іноземній валюті; ведення авансових звітів (в тому числі закордонні відрядження) ; розрахунки з постачальниками та покупцями;облік ведення ПДВ, складання деклараціі;облік нарахування відсотків по розміщеним депозитам; складання статистичної звітності; ведення та облік ТМЦ, основних засобів та нематеріальних активів, нарахування амортизації; списання ТМЦ; складання звітів для подання в податкові органи. Робота з клієнт-банками. Ведення кадрового обліку.

- 19.06.2008-30.07.2012 рік Сумської філії ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».
Головний бухгалтер.
Посадові обов’язки: облік нарахування та виплати заробітної плати; складання та подання звітності з заробітної плати; облік розрахунково-касових та банківських операцій; ведення авансових звітів; розрахунки з постачальниками та покупцями; складання статистичної звітності; ведення та облік ТМЦ, основних засобів та нематеріальних активів, нарахування амортизації; складання квартальної та річної бухгалтерської звітності; складання звітів для подання в податкові органи.

- 12.08.2004-18.06.2008 рік ВАТ «Суми-Авто».
Бухгалтер, провідний бухгалтер.
Посадові обов’язки: облік розрахунково-касових та банківських операцій; оформлення та ведення авансових звітів; ведення та облік ТМЦ; розрахунки з постачальниками та покупцями; облік нарахування та виплати заробітної плати; складання та подання звітності з заробітної плати; складання статистичної звітності; облік основних засобів та нематеріальних активів, нарахування амортизації, проведення інвентаризації.

Особисті якості: відповідальність, доброзичливість, комунікабельність, пунктуальність, швидка та точна робота з великими обсягами даних, бажання підвищувати рівень знань в напрямку бухгалтерського обліку та звітності, постійно займаюся власною самоосвітою, цілеспрямованість в зростанні кар’єрного росту.

Додаткові навички: володію ПК: Windows, Microsoft Outlook , Word, Excel, Internet, 1 С Бухгалтерія -7.7 та 1 С 8.2 та 8.3, 1 С Заробітна плата і кадри, Клієнт-банк, М.Е.Doc., вільно володію українською та російською мовами.

Похожие кандидаты

Бухгалтер
Удаленно

Бухгалтер (ФОП, ТОВ)
Днепр, Запорожье , еще 4 города

Бухгалтер
1000 грн, Измаил, Удаленно

Бухгалтер
Киев, Гайворон, Удаленно

Бухгалтер
Ивано-Франковск, Удаленно

Бухгалтер
Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: