Резюме від 28 березня 2024

Ірина

Бухгалтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
- 1998-2003 рік навчання в Сумському будівельному коледжі, отримання диплому бакалавра з економіки і підприємництва.
- 2003-2004 рік навчання в Українській академії банківської справи за денною формою навчання за спеціальністю «Облік і аудит», здобуття вищої освіти з спеціальності «Облік і аудит».

Трудова діяльність:

- з червня 2018 року по грудень 2021 року була у декретній відпустці. З грудня 2021 року працювала бухгалтером ТОВ "Птахопродукт " , з березня 2022 по серпень 2023 року перейшла на дистанційну роботу.Наразі в активному пошуку.
(Знаходжуся за межами України).

- 13.08.2012 р. – 27.05.2018 р. ПрАТ «УСК «Юпітер Вієнна Іншуранс Груп» Міжнародна страхова компанія , що входить до складу Vienna Insurance Group. (м. Київ)
Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності.
Посадові обов’язки: облік нарахування та виплати заробітної плати (нарахування відпускних та лікарняних, нарахування лікарняних по вагітності та пологам); складання та подання звітності з заробітної плати (ЄСВ, 1-ДФ); облік розрахунково-касових та банківських операцій, банківських операцій в іноземній валюті; ведення авансових звітів (в тому числі закордонні відрядження) ; розрахунки з постачальниками та покупцями;облік ведення ПДВ, складання деклараціі;облік нарахування відсотків по розміщеним депозитам; складання статистичної звітності; ведення та облік ТМЦ, основних засобів та нематеріальних активів, нарахування амортизації; списання ТМЦ; складання звітів для подання в податкові органи. Робота з клієнт-банками. Ведення кадрового обліку.

- 19.06.2008-30.07.2012 рік Сумської філії ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп».
Головний бухгалтер.
Посадові обов’язки: облік нарахування та виплати заробітної плати; складання та подання звітності з заробітної плати; облік розрахунково-касових та банківських операцій; ведення авансових звітів; розрахунки з постачальниками та покупцями; складання статистичної звітності; ведення та облік ТМЦ, основних засобів та нематеріальних активів, нарахування амортизації; складання квартальної та річної бухгалтерської звітності; складання звітів для подання в податкові органи.

- 12.08.2004-18.06.2008 рік ВАТ «Суми-Авто».
Бухгалтер, провідний бухгалтер.
Посадові обов’язки: облік розрахунково-касових та банківських операцій; оформлення та ведення авансових звітів; ведення та облік ТМЦ; розрахунки з постачальниками та покупцями; облік нарахування та виплати заробітної плати; складання та подання звітності з заробітної плати; складання статистичної звітності; облік основних засобів та нематеріальних активів, нарахування амортизації, проведення інвентаризації.

Особисті якості: відповідальність, доброзичливість, комунікабельність, пунктуальність, швидка та точна робота з великими обсягами даних, бажання підвищувати рівень знань в напрямку бухгалтерського обліку та звітності, постійно займаюся власною самоосвітою, цілеспрямованість в зростанні кар’єрного росту.

Додаткові навички: володію ПК: Windows, Microsoft Outlook , Word, Excel, Internet, 1 С Бухгалтерія -7.7 та 1 С 8.2 та 8.3, 1 С Заробітна плата і кадри, Клієнт-банк, М.Е.Doc., вільно володію українською та російською мовами.

Схожі кандидати

Бухгалтер для ФОП 2-3 груп
1000 грн, Дистанційно

Бухгалтер (ФОП)
Дистанційно

Бухгалтер, економіст, менеджер з персоналу
15000 грн, Дистанційно

Бухгалтер, копірайтер, менеджер
Дистанційно

Бухгалтер по первичной документации
Дистанційно

Бухгалтер
Городок (Львівська обл.), Мостиська, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: