Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Світлана

Вчитель історії

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Шепетовка

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Зберігач фондів

с 10.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
КЗК "Музей пропаганди" ХОР, Шепетівка (Державні організації)

Несу дисциплінарну і матеріальну відповідальність згідно з чинним законодавством за збереження музейних фондів, переданих мені на матеріально-відповідальне зберігання за відповідною документацією. Відповідаю за їх правильний облік, схоронність від руйнування і крадіжок. Веду дослідну роботу з вивчення музейних предметів і колекцій, забезпечую їх своєчасну наукову інвентаризацію. Веду облік і щорічно перевіряю наявність та стан збереження музейних предметів із фондів музею. Готую акти й описи на приймання і видачу музейних предметів із фондів музею. Беру участь у реєстраційних оглядах. Забезпечую правильне ведення і зберігання обліково-зберігальної документації. Здійснюю комплектування систематичних колекцій. Вивчаю музейні колекції, беру участь у підготовці наукових праць, каталогів, рекламних - та інших видань музею. Провожу екскурсії та читаю лекції згідно з встановленими нормами.

Науковий співробітник

с 10.2021 по 10.2022 (1 год)
КЗК "Музей пропаганди" ХОР, Шепетівка (Державні організації)

Здійснювала наукову роботу в галузі наукового комплектування фондів, науково-дослідної, експозиційної і науково-освітньої діяльності музею на основі індивідуального плану. Вела наукову роботу з проблем, визначених профілем і планом роботи відділу, з урахуванням конкретної спеціалізації. В процесі досліджень складала наукові звіти, необхідний науково-довідковий апарат. Готувала наукові праці, публікації за темою дослідження. Комплектувала фонди музею матеріалами за профілем відділу, брала участь в їх каталогізації, систематизації, вивченні. Брала участь у створенні експозицій і виставок, розробці наукових довідок, концепцій, тематичних і тематико-експозиційних планів, етикетажу. Брала участь у проведенні науково-освітніх заходів, роботі наукових нарад, семінарів і конференцій. Проводила екскурсії та читала лекції згідно з встановленими нормами.

Знаю чинне законодавство в галузі культури та нормативні і керівні матеріали з питань музейної роботи; новітні дослідження і методичну літературу в галузі музеєзнавства, профілюючих наук; передовий досвід вітчизняних і зарубіжних музеїв; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту та правила внутрішнього трудового розпорядку.

Образование

Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського

Історії, етногології і права. Вчитель історії та правознавста. Ступінь вищої освіти "магістр", Вінниця
Высшее, с 2016 по 2018 (2 года)

Спеціалізація Правознавство.
Професійна кваліфікація вчитель історії та правознавства.

Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського

Історії, етнології і права. Бакалавр історії, вчитель історії, Вінниця
Неоконченное высшее, с 2012 по 2016 (4 года)

Знания и навыки

Користувач ПК Організованість Пунктуальність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Водійське посвідчення категорія "В"

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: