Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 Файл

Анастасия

Руководитель отдела

Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ОСВІТА
Київський національний торговельно - економічний
університет ( КНТЄУ) I 2003 — 2009 рр.
Спеціальність: менеджмент готельно – ресторанного
бізнесу ( диплом магістра)

Он-лайн курс «Be do it» - IT – рекрутер I 2022 р.

Он-лайн курс «Go IT» - HTML – верстальник I 2022 р.

КОМАРЕНКО АНАСТАСІЯ ДОСВІД РОБОТИ
ЛЕОНІДІВНА Reikartz Hotel Management - менеджер проєктів
12.2019 - 10.2020 рр.
Фахівец ь  Аналітична діяльність: планування показників
Дата народження: 01.1986 р. (37 виручки та контроль видаткових показників
років)  Проєктна діяльність: відкриття ресторану з
Сімейний стан: заміжня, дитина нуля( починаючи від підбору локації і її аналізу
Бажаний графік роботи: до повного запуску)
Віддалена робота, повний  Планування, замовлення та повна співпраця з
робочий день. Готова до постачальниками
відряджень.  Розробка фінансових моделей нових закладів
Бажана заробітня платня:  Повний операційний контроль ресторанів
40000-50000 грн. Досягнення:
 Запустила в роботу ресторан і паралельно
ПРО СЕБЕ керувала операційною діяльністю 5 закладів
Шукаю нову професію, роботу для  Долучила та підписала контракти з 2-ма
реалізації своїх організаторських постачальниками на виробництво посуду та
здібностей. Мені подобається текстилю
динамічна офісна робота в компанії, PESTO CAFE - керуюча рестораном 09.2017 - 09.2019 рр.
не менше ніж віддалена робота. Досягнення:
Основний досвід роботи керівником  Рентабельність ресторану 20-23 %
ресторанів, маю досвід роботи  Отримала можливість запуску проєкту з нуля
менеджером по запуску проектів. Di CASA – керуюча мережею піцерій 10.2015 -
Завдяки попередньому досвіду 07.2017 рр.
роботи я навчилася легко Досягнення:
спілкуватися з різними людьми та  Успішний кризовий менеджмент
ефективно організовувати себе, свій  Запуск Сatering – виробництво і реалізація на
час і простір, процеси, а також їх НСК “Олімпійський”
учасників.  Відкриття другого мережевого ресторану і
керування обома
КОНТАКТИ Декретна відпустка 12.2011 - 10.2015 рр.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Tequila House – керуюча рестораном 08.2011 - 12.2011
рр.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Marrakesh – менеджер ресторану 05.2008 - 05.2011 рр.
Анастасия Комаренко Липський Особняк – хостес 08.2006 – 05.2008 рр.
_i_l_i_m_a_
НАВИЧКИ
 Управління персоналом до 50 осіб;
 Підбір персоналу;
 Ведення документообігу;
 Планування і контроль бюджету;
 Ведення перемовин з замовниками та ділова
переписка;
 Швидкий пошук інформації в мережі;
 Організаційні навички;
 Грамотна розмовна та письмова мова;
 Програма “R-Keeper” і 1С;
 Тайм-менеджмент;
 Локальний маркетинг;
 Робота зі складом, замовлення, контроль та
оптимізація залишків;
 Проведення інвентаризацій;
 Робота з постачальниками;
 Досвідчений користувач ПК. Впевнене володіння
пакетом MS Office (Access, Excel, Power Point, Word,
WordPad), робота з електронною поштою,
соціальними мережами;
 Знання англійськоЇ мови – рівень В1( середній).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: